Vila individuala, P+1E+ Pod, constructie 2024, teren 421 mp

Aeroport Henri Coanda, Corbeanca, DN1, Strada Unirii, Padure
ID Anunt: 55465

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: Parter+Etaj+Pod
Nr. camere: 5
S.C.: 188 mp
Teren: 421 mp
in constructie

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala
Suprafata utila: 137 mp
Suprafata total utila: 161 mp
Suprafata construita: 188 mp
An: 2024
Numar dormitoare: 4
Bucatarie: bucatarie deschisa
Grup sanitar: 3
Parcare: 2 locuri
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • centrala termica proprie
 • incalzire in pardoseala
 • tamplarie PVC
 • geamuri tripan
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • terasa acoperita
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • balcon cu sticla securizata
 • mana curenta inox
 • sistem fatada conventionala
 • panouri solare
 • scara interioara
 • gradina amenajata
 • gazon
 • gard
 • curte betonata

Prezentare

Va prezentam spre vanzare o vila individuala cu 5 camere, disponibila intr-un ansamblu rezidential de case premium, localizat in Comuna Corbeanca, Ilfov.

Vila face parte din proiectul imobiliar Urban Village Homes, ansamblu rezidential exclusivist ce este format din 14 unitati individuale, cu regim de inaltime Parter + 1 Etaj + Pod.

Imobilul prezentatat dispune de teren in suprafata de 421 mp, din care 300 m reprezinta curtea libera.

Proiectarea si compartimentarea interioara excelenta a acestei vile a dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa si cuprinde 5 camere generoase,  insotite de facilitati complementare si de spatii de depozitare multiple, holuri de acces ample si terase spatioase.

Distribuirea camerelor imobilului este optimizata, parterul dispune de un living spatios cu bucatarie deschisa si zona de luat masa, birou, grup sanitar si spatiu de depozitare. Etajul 1 este compus din 3 dormitoare si doua bai (doua dormitoare generoase si un dormitor matrimonial prevazut cu baie proprie si dressing amplu).

De la structura de rezistenta pana la inchiderea peretilor, instalatii si finisaje, toate detaliile au fost gandite pentru confortul si siguranta locatarilor. Inchiderile peretilor exteriori si interiori sunt realizate cu caramizi tip Porotherm, vila beneficiaza de tamplarie de calitate superioara cu geam tripan (7 camere), sistem de incalzire prin pardoseala si de panouri fotovoltaice 5kW.

Curtea libera se preda amenajata, dispune un sistem de irigare automatizat si este delimitata de un gard din beton, cu inchideri din lemn. De asemenea, in interiorul curtii sunt amenajate si doua locuri de parcare, in imediata apropiere a accesului in imobil.

Alaturi de numeroasele facilitati de care vor beneficia viitorii cumparatori, mai mentionam si finisarea de exceptie cu materiale de calitate premium, de la furnizori de renume ( placari ceramice, parchet de calitate superioara, usi de interior, usa metalica antiefractie si obiecte sanitare moderne).

Puncte de interes

Vilele ce compun proiectul Urban Village Homes sunt amplasate in zona centrala a comunei Corbeanca, Ilfov, la mica distanta de Strada Unirii, principala artera de circulatie a acesteia.

Ansamblul rezidential este amplasat la o distanta de aproximativ 25 km de zona centrala a Capitalei, iar accesul se face rapid prin Drumul National (DN1), cat si prin bulevarde ample si strazi adiacente ale acestora.

Vila propusa spre vanzare se afla in proximitatea tuturor punctelor de interes din zona, si are acces facil la institutii de invatamant, unitati medicale si bancare, centre si galerii comerciale mari, cat si magazine cu specific mixt, restaurante si cafenele sau zone de agrement importante.

La doar cateva minute distanta de imobil se afla Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, Centrele de Wellness Therme, Paradisul Verde Sport& Spa sau Stejarii Country Club,  cat si centrele comerciale ( Ikea, Dedeman, Carrefour, Mega Image, Lidl, Mobexpert) sau Mall Baneasa Shopping City.

Ansamblul Urban Village Homes este construit cu grija pentru nevoile rezidentilor, este amplasat departe de zgomotul orasului si de aerul poluat, intr-un cadru perfect, intr-o zona cu infrastructura completa si vecini de calitate.

Magazin 7 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 35 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul imobilului este: 269.000 Euro +TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 48016.5 €
max 160055 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.