Modul tip container, structura metalica grea, spatiu comercial, birou

Comuna Berceni, Showroom case modulare
ID Anunt: 47243

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Quantum Modules Premium Modular Building System

6.450 euro
(Plus 19% TVA)
Nr. camere: Studio
S.C.: 14.40 mp
finalizat

Caracteristici

Tip imobil: modul tip spatiu comercial
Suprafata utila: 13 mp
Suprafata total utila: 14.40 mp
Suprafata construita: 14.40 mp
Numar dormitoare: 1
Bucatarie: bucatarie deschisa
Grup sanitar: 1
Structura: casa modulara, structura metalica grea
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta

Prezentare

Quantum Premium Modules Group, divizia de case modulare si constructii rapide a grupului SudRezidential.ro iti propune un modul nou de tip container numit Qtm Kali.

In ultima vreme casele modulare de tip container au castigat o popularitate din ce in ce mai mare atat in Europa, cat si in Romania datorita multiplelor intrebuintari ale acestora deoarece acestea pot fi o solutie alternativa excelenta si rapida atat pentru locuit cat si pentru folosinta in scop comercial, se pot concepe proiecte inedite din aceste module ca si casa de vacanta si se potrivesc la fel de bine in cazul unui business dezvoltat pentru inchiriere in sistem privat.

Aceste case modulare de tip container sunt solide, durabile, pot fi compartimentate in foarte multe variante si sunt perfecte pentru persoanele care nu doresc sa investeasca o suma considerabila intr-o casa clasica, construita conventional, ori pentru cei care vor sa experimenteze un stil de viata modern si inedit.

Acest tip de constructie ofera nelimitate variante de amplasare, ele sunt similare unui joc de Lego, mai exact se pot imbina sau suprapune, formand astfel proiecte complexe carora li se pot adauga pereti vitrati, terase ample cu deschideri fabuloase si scari metalice pentru etajele superioare.

Datorita structurii de metal si a sistemului de ranforsare, casele tip container sunt foarte rezistente la cutremur, foc, precum si la conditii climaterice dificile.

Modelul Qtm Kali reprezinta doar una dintre variantele de case modulare tip container ce poate fi achizitionat din showroomul Quantum Premium Modules Group si este un model conceput in cadrul departamentului nostru de arhitectura pentru a fi folosit ca si spatiu comercial, birou de vanzari, sau unitate locativa temporara pe care o poti amplasa cu usurinta si rapiditate aproape oriunde doresti.

In varianta prezentata, modelul Qtm Kali dispune de o suprafata construita de 14.40 mp, o zona deschisa ce poate fi transformata cu usurinta intr-un spatiu multifunctional cu numeroase posibilitati de compartimentare interioara, la care se poate atasa cu usurinta o terasa, o pergola moderna si trepte de orice tip.

Modulul tip container prezentat este realizat din urmatoarele componente:

Structura: stalpi de sustinere profilati la rece din tabla zincata de 2 mm si pereti panou sandwich 40 mm poliuretan tip C1, culoare antracit

Podea: tabla zincata (0.5 mm), izolatie cu vata minerala norma C1 100mm, OSB 18mm dublu, covor Linoleum PVC 2 mm potrivit pentru trafic intens, plinta PVC.

Acoperis: tabla zincata dublu faltuita (0.5 mm), structura metalica zincata profilata la rece 2 mm, grunduita si vopsita conform paletei RAL, izolatie cu vata minerala C1 100 mm.

Tamplarie: ferestre PVC Ramplast culoare antracit, 6 camere, geam termopan, sticla float + LowE 24mm, suprafata vitrata PVC dimensiuni 3000 x 2000 mm cu usa inclusa, fereastra laterala pentru grup sanitar.

Instalatie electrica: la exterior priza CEE 220-230 V tripolara cu IP 65, iar la interior  3 prize duble, 1 intrerupator, 2 lampi Led 36 W. (priza exterioara de alimentare CCE 32A/5P 380 – 1buc / container, panou de distributie cu sigurante automate 12P, PT – 1 buc / container, sigurante 10A, 16A, 25A, diferential 32A, prize duble PT -3buc, intrerupator simplu PT, cabluri de tip 3*1.5mm si 3*2.5 mm)

Divizia noastra de case modulare Quantum Premium Modules Group a inaugurat de curand cel mai mare showroom de case modulare din Europa, in Comuna Berceni, Judetul Ilfov, showroom pe care il poti vizita de Luni pana Vineri intre orele: 10.00-18.00, iar Sambata intre orele 10.00-16.00, unde sunt expuse diferite modele de case modulare, constructii inedite, cabane de vacanta, case A frame, containere cu diferite functiuni, case pe roti sau chiar module complexe ce pot fi folosite ca si resedinta permanenta.

Acestea sunt oferite spre vanzare la cele mai accesibile preturi, pot fi construite rapid de catre echipele noastre dupa instructiunile dumneavoastra exact asa cum ati dorit sau cum v-ati imaginat ca vreti sa arate casa dumneavoastra de vacanta, modulul destinat inchirierii, spatiul comercial sau viitorul salon de evenimente.

Imobilele pot fi proiectate si personalizate dupa instructiunile dumneavoastra exacte, se pot finisa dupa propriul gust, pot avea functiuni diferite si pot fi transportate in aproape orice locatie nationala sau internationala.

Pentru a va putea raspunde la intrebari si pentru a va putea oferi informatiile necesare despre casele modulare si despre serviciile noastre, echipele de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului pentru a va oferi toate detaliile necesare in vederea achizitiei, montajului sau a finisajelor interioare.

Puncte de interes

Puteti ajunge cu rapiditate in showroomul Quantum Premium Modules Group care este situat pe Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov de luni pana sambata unde va vom prezenta si multe alte modele de case sau constructii modulare care se pot realiza rapid si pot fi livrate cu usurinta oriunde.

Pe langa modelele de case modulare expuse in cadrul showroomului nostru este deschisa pentru dumneavoastra si o expozitie ampla de materiale si echipamente folosite in amenajarea si finisarea acestor constructii, precum si solutii alternative de incalzire si functionare permanenta a acestora cum e cazul panourilor fotovoltaice si pompelor de caldura ce pot fi instalate cu usurinta.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Iti asiguram oricand consultanta financiara si suport gratuit. Afla mai multe detalii despre cum poti accesa creditele verzi:

https://www.credit24h.ro/credite/credite-verzi

Verifica aici cele mai bune si mai accesibile materiale si echipamente pentru aceste tipuri de constructii:

https://www.avalonromania.ro/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

In functie de complexitatea proiectului dumneavoastra, preturile caselor modulare pot varia, iar pentru a determina pretul final al modelului dorit este nevoie sa stabilim exact anumite caracteristici, de exemplu, dimensiunea acestuia si compartimentarea interioara precum si gradul de finisare care poate varia de la economic sau mediu pana la excelent sau ultra lux.

Modelul Qtm Kali poate fi achizitionat in 2 variante, in functie de compartimentare si dotari, dupa cum urmeaza:

6000 euro + 19% TVA pentru modulul tip container finisat complet, atat exterior cat si in interior, cu fatada vitrata, usa de acces si fereastra laterala, insa fara compartimentarea grupului sanitar (zona deschisa).

– 6450 euro + 19% TVA pentru modulul tip container complet finisat, atat exterior cat si in interior, cu suprafata vitrata, usa de acces si fereastra laterala si compartimentare pentru grupul sanitar (1100 mm x 2240 mm).

Pentru a stabili cu rapiditate pretul final al caselor modulare este necesar sa vizitati intai showroomurile noastre de materiale si echipamente, sa discutati cu unul dintre specialistii nostri pentru a decide si personaliza interiorul asa cum doriti, intrucat sunt disponibile game variate de materiale si echipamente de la economic, mediu la premium, ceea ce poate influenta pretul.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant.

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar asa ca daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie