Vila P+1+M, 5 camere, centru Popesti Leordeni, Ilfov

Primaria Popesti Leordeni, Str. Scolii
ID Anunt: 43701

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: P+1E+M
Nr. camere: 5
S.C.: 175 mp
Teren: 200 mp
finalizat

Caracteristici

Tip imobil: vila tip duplex
Suprafata utila: 112.70 mp
Suprafata total utila: 157 mp
Suprafata construita: 175 mp
An: 2020
Numar dormitoare: 4
Bucatarie: bucatarie mobilata, bucatarie inchisa, bucatarie modern mobilata, bucatarie echipata
Grup sanitar: 3
Parcare: 2 locuri
Balcon: 4
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • videointerfon
 • centrala termica proprie
 • calorifere
 • tamplarie PVC
 • geamuri termopan
 • pregatire pentru aer conditionat
 • aer conditionat
 • terasa acoperita
 • balcon cu grilaj metalic
 • mana curenta inox
 • placari granit
 • placari piatra
 • placari ceramice
 • sistem fatada conventionala
 • panouri solare
 • sistem smart home
 • scara interioara
 • gradina amenajata
 • gazon
 • gard
 • curte betonata

Prezentare

Va prezentam spre vanzare o vila tip duplex cu 5 camere, amplasata la mica distanta de zona centrala a Orasului Popesti-Leordeni, Ilfov. Aceasta locuinta a fost data in folosinta la sfarsitul anului 2020, este bransata la utilitatile orasului, contorizata individual si este disponibila pentru utilizare rapida.

Proprietatea are nivel de inaltime P+1E+M si dispune de 5 camere generoase insotite de numeroase facilitati complementare si spatii de depozitare cu suprafata totala utila de 157 mp distribuita pe cele 3 nivele dupa cum urmeaza: la parter- hol de acces, dressing, living si zona dining, bucatarie, baie si terasa, etaj 1- hol acces, doua dormitoare, baie si doua balcoane, iar la mansarda- 2 dormitoare, baie si doua balcoane.

De asemenea, vila dispune si de curte libera cu suprafata de 120 mp, in care sunt amenajate 2 locuri de parcare.

Locuinta se vinde finisata complet si echipata cu materiale de calitate premium si dispune de urmatoarele dotari: centrala proprie 24 kw in condensare, tamplarie termopan PVC cu 5 camere, 2 unitati de aer conditionat 12.000 BTU, panouri fotovoltaice instalate pe acoperis, videointerfon.

Puncte de interes

Proprietatea propusa spre vanzare face parte dintr-un ansamblul rezidential de vile tip duplex cu amplasare excelenta in zona centrala a orasului Popesti-Leordeni, pe Strada Scolii, la distanta de  aproximativ 500 m fata de Soseaua Oltenitei.

Rezidentii ansamblului rezidential beneficiaza de intimidate si confort, iar zona este lipsita de agitatia urbana si de trafic intens.

In proximitate se regasesc numeroase magazine cu specific comercial mixt si centre comerciale mari (Lidl, Mega Image, Profi Market, Penny Market), piata agroalimentara,  unitati de invatamant, centre medicale si unitati bancare, cafenele, restaurante si zone de agrement.

Mijlocul de transport in comun se regaseste la 500 m de proprietate (STB linia 440, 479, 610) si faciliteaza accesul rapid la statia de metrou Piata Sudului.

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 5 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul vilei este de: 260.000 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 39000 €
max 130000 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie