Teren 6000 mp, intravilan, P+2E, deschidere stradala, zona Berceni Vidra

Comuna Berceni, Comuna Vidra, Sabri Park
ID Anunt: 62945

Trimite linkul unui prieten pe

547.400 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 6000 mp
Deschidere: 180 ml
Regim inaltime: P+2E
C.U.: Da
Tip: intravilan
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 6000 mp
Deschidere: 180 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Regim inaltime: P+2E
Categorie teren: intravilan
Acces: acces stradal | acces mixt
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Oferim spre vanzare 20 loturi de teren intravilan cu o suprafata de 6000 mp (300 mp/lot) plus cota din drum de acces cu latime de 9 ml. Loturile au o deschidere la drumul de access de 180 ml si o adancime de 17 ml.

In total, proiectul are o suprafata foarte generoasa de 2 hectare (19.789 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean, de cca. 42 metri liniari si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din Calea Bucuresti si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Loturile de teren sunt ideale pentru constructie locuinta privata sau investitie fiind situate intre 2 proiecte rezidentiale. Pe aceste proprietati se pot edifica imobile de tip duplex sau individuale cu regim de inaltime P+2E. Proprietatile beneficiaza de toate utilitatile oferite in prezent in zona, incluzand gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare pluviala.

Puncte de interes

Localitatea Vidra se afla in zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti pe teritoriul administrativ al Judetului Ilfov, iar lotul de teren se afla la doar 50 ml fata de proiectul imobiliar Quantum OxyGo Park Vidra si dispune de acces principal din DN avand toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare pluviala.

Terenul este situat stradal pe Soseaua Calea Bucuresti, la intersectia dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, la doar 7 minute distanta cu masina de autostrada A0, care va conecta autostrazile A1, A2 si A3. De asemenea, se afla la 10 minute si statia de metrou Tudor Arghezi, unde exista o parcare Park&Ride cu 310 locuri disponibile.

Aceasta zona dispune de toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare, are strazi bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces rapid spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 13 km

Vecinatati

  • magazine
  • STB
  • bar/pub
  • restaurant
  • autostrada
  • sosea de centura
  • farmacie, spital

Pret si modalitati de plata

Pret teren intravilan 6000 mp + cota de drum: 547.400 Euro + TVA

Pret pentru plata esalonata (12 luni): 586.000 Euro + TVA

Se pot achizitiona doua sau mai multe loturi (50 loturi disponibile) pe societate cu taxare inversa, sau plata esalonata pe o perioada de maxim 12 luni. Fiecare lot are 300 mp + 91 mp cota de drum.

Pret pe mp: 70 Euro + TVA

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 97710.9 €
max 325703 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.