Bulevardul Metalurgiei, rond Metro, parcul Tudor Arghezi, teren intravilan cu deschidere 50 ml

Bd Metalurgiei, Rond Metro Berceni , Auchan Berceni , Jumbo Beceni
ID Anunt: 39145

Trimite linkul unui prieten pe

2.131.250 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 8525 mp
Deschidere: 50 ml
Tip: Intravilan
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 8525 mp
Deschidere: 50 ml
Categorie teren: Intravilan
Acces: acces stradal | acces prin spate | acces mixt
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Lot de teren intravilan Bdul Metalurgiei, Parcul Tudor Arghezi !

Lotul de teren propus spre vanzare dispune de o deschidere ampla de 50 ml chiar la strada Drumul Dealul Bradului aflata la mica distanta de rondul de la Metro Berceni, strada ce urmeaza sa intre intr-o ampla etapa de modernizare executata de catre Primaria de Sector care intentioneaza sa o transforme intr-un veritabil bulevard cu 4 benzi de circulatie.

Acesta are o suprafata de 8.525 mp, este intravilan si foarte bine pozitionat in aceasta noua zona a Sectorului 4 Bucuresti.

Acest lot este incadrat in zona C B 1, zona ce permite constructii mixte: Locuinte, Comercial, Logistic si Productie.

Terenul este ideal pentru investitie in acest moment mai ales daca luam in considerare faptul ca acesta se afla in imediata vecinatate a Parcului Tudor Arghezi si bineinteles a Bulevardului Metalurgiei.

Accesul din strada Drumul Dealul Bradului catre artera principala se face chiar din sensul giratoriu de la Metro Berceni acolo find si statie de STB .Google Maps localizare

Puncte de interes

Zona in care se afla terenul este o zona cu acces la toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare de amploare mare, dispune de cai de acces diverse cu deschideri la bulevardele principale, acces facil la metrou si transport public, iar retelele de utilitati sunt modernizate si dispun de capacitate marita.

Aceasta zona are astazi bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, iar accesul spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei se poate face in cele mai civilizate conditii. Planurile autoritatilor publice locale sunt de a mai crea si un alt acces rapid catre centura Capitalei care porneste chiar din acest rond.

La cateva minute de proprietate se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

In imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo dar si Piata de Gros Bucuresti.

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 20 minute

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • facultate
 • STB
 • metrou
 • bar/pub
 • restaurant
 • mall
 • parc
 • autostrada
 • sosea de centura
 • farmacie, spital
 • sala de fitnes
 • sauna
 • jacuzzi

Pret si modalitati de plata

Pretul cerut pentru acest lot de teren este de 250 Euro/mp si nu se doreste vanzarea acestuia in parcele mai mici.

Pretul intregului lot de teren este de 2.131.250 Euro plus TVA si se poate achita si esalonat intr-un termen mediu de timp.

Propietatea se afla in patrimoniul unei societati comerciale Romanesti, ceea ce inseamna ca daca aceasta se achizitioneaza tot de catre o alta societate comerciala este posibila taxarea inversa in privinta cotei de TVA.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 380428.125 €
max 1268093.75 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.