Spatiu comercial, deschidere stradala la Drumul Jilavei, Aparatorii Patriei

Aparatorii Patriei, Lidl Metalurgiei, Grand Arena Mall, Parcul Tudor Arghezi
ID Anunt: 14953

Trimite linkul unui prieten pe

235.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Calculator Rate
S.U.: 89 mp
Vitrina: 9.5 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 5
An: 2019

Caracteristici

Suprafata utila: 89 mp
Vitrina: 9.5 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2019
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Centru comercial
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, cafenea/terasa
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri tripan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada conventionala
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat
 • jaluzele verticale

Prezentare

Va oferim spre vanzare un spatiu comercial cu suprafata de 89.31 mp, disponibil la parterul unui imobil nou ce face parte din proiectul imobiliar Kristal Residence, ansamblu rezidential premium din Sectorul 4 al Capitalei, dispus in zona Aparatorii Patriei, Bulevardul Metalurgiei.

Ansamblul rezidential Kristal Residence face parte din Metalurgiei Park Residence faza I, proiect imobiliar dezvoltat inca din anul 2015, intre Bulevardul Metalurgiei, Drumul Binelui si Drumul Jilavei, la doar cateva minute de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Spatiul comercial prezentat este amplasat pe coltul imobilului si are o vizibilitate foarte buna, cu o vitrina ampla de 10 metri liniari si deschidere stradala la Drumul Jilavei, una din cele mai tranzitate artere de circulatie din aceasta zona aflata in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei.

Proprietatea beneficiaza de 5 locuri de parcare dezmembrate si amenajate, 4 dintre ele amplasate chiar in fata acesteia, iar un loc parcare pe partea din spate a imoblilului.

Suprafata de 89.31 mp a spatiului comercial beneficiaza de acces dublu (acces principal clienti din Drumul Jilavei si acces secundar pentru aprovizionare) si este divizat in 4 incaperi, dupa cum urmeaza: sala de vanzare 81.71 mp, vestiar/zona depozitare 3.8 mp si doua grupuri sanitare, de 1.85 mp si 1.95 mp.  

Spatiul dispune de cele mai bune materiale si echipamente folosite in amenajarea interioara, iar aici putem enumera: tamplarie din aluminiu cu geam termopan, sistem de alarma cu monitorizare, sistem de alarma la incendiu cu senzori de fum-caldura si alarmare exterioara, sistem de supraveghere cu camera video full HD color interior/exterior, centrala termica 24 kw si calorifere, CCTV, podele placate cu piatra, pereti acoperiti cu vopsea Italia, grupuri sanitare echipate complet si aparat AC performant.

Acest spatiu comercial propus spre inchiriere beneficiaza de izolatie fonica spre etajul 1 al imobilului, iar inaltimea acestuia este de 3.5 m.

Puncte de interes

Spatiul comercial este situat intr-o zona rezidentiala ce inregistreaza trafic intens, atat auto cat si pietonal, o zona cu vad comercial insemnat, care se afla inca intr-o dezvoltare continua (avand in vedere amploarea proiectelor imobiliare noi din cea mai dezvoltata zona imobiliara din zona de Sud a Capitalei – Metalurgiei Park Residence).

Imobilul din care face parte proprietatea prezentata este localizat pe Drumul Jilavei, Sector 4, Bucuresti, la doar 300 m de Bulevardul Metalurgiei si 1200 m de statia de Metrou Aparatorii Patriei.

Statia STB din Bulevardul Metalurgiei (liniile 125, 141, 220, 232, 241, 312, 313 si N105 ) faciliteaza rapid legatura cu statiile de metrou din zona, iar statia STB ( linia 241) ce se regaseste la 100 m fata de imobil face posibil transferul la metrou Aparatorii Patriei in doar 5 minute.

Distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa in aproximativ 15 minute pietonal, iar pana in zona centrala a Capitalei in doar 20 minute cu autoturismul personal.

Ansamblul rezidential din care face parte spatiul comercial propus spre vanzare este amplasat la mica distanta fata de Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pentru moment pe o suprafata ampla de 4 hectare ce va fi dublata de catre autoritatile locale. De asemenea, la cateva minute fata de imobil se regaseste Patinoarul Berceni Arena, patinoar dezvoltat la standarde inalte de calitate ce va gazdui competitii ale sporturilor pe gheata.

Nu lipsesc din proximitate centrele si galeriile comerciale mari precum: Auchan, Metro, Jumbo, Lidl, Kaufland, Penny, Carrefour, Mega Image, Profi sau magazinele cu specific comercial mixt, institutiile de invatamant, unitatile bancare si centrele medicale.

Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Pret si modalitati de plata

Pret: 235.000 Euro + TVA 19%

*Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19%.

*Sunt incluse in pret si 5 locuri de parcare

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 41947.5 €
max 139825 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.