SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Apollo Residence Berceni

Apollo Residence Berceni Leonida – PROIECT NOU

Noul proiect va fi construit pe o suprafata de teren de 10.000 mp, pe care vor fi edificate cele 4 imobile de locuinte al caror regim de inaltime este: subsol + parter + 7 etaje.

Suprafată teren

9.533 mp

Regim înălțime

S+P+7E

Prețuri de la

64.000 euro

Dată predare

August 2022

Noul proiect rezidential – Apollo Residence Berceni Leonida

Noul proiect Apollo Residence Berceni pastreaza acelasi mod inteligent de concepere, complexitate si buna functionalitate cu care am fost obisnuiti in proiectele anterioare de catre dezvoltatorii acestui brand.

Elementele esentiale necesare unei comunitati fericite au fost adaugate si noului proiect rezidential de catre inginerii si proiectantii Apollo Residence, din care mentionam: spatii verzi ample si amenajate modern, locuri de joaca pentru copii, alei de acces iluminate, acces securizat in ansamblu, parcare auto pentru rezidenti si vizitatori, acces dublu la doua artere circulate, curti dezmembrate pentru apartamentele de la parter, si nu in cele din urma balcoanele ample tip terasa, de care dispun toate apartamentele.

Noul proiect va fi construit pe o suprafata de teren de 10.000 mp, pe care vor fi edificate cele 4 imobile de locuinte, ce compun proiectul rezidential al caror regim de inaltime este: subsol + parter + 7 etaje, insotite de functiuni complementare pe care le vom exemplifica mai jos.

Pozitionarea inteligenta a noului ansamblu rezidential intre cele doua statii de metrou, Dimitrie Leonida si Berceni, este probabil cel mai important atu al acestui proiect in ceea ce priveste localizarea si accesul.

Accesul catre imobile se face cu usurinta, direct din cele mai importante artere de circulatie, cum sunt Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei, iar zona in care se desfasoara proiectul este una dintre cele mai dinamice din Sudul Capitalei, care abunda in spatii complementare si numeroase posibilitati de a petrece timpul liber.

Pentru apartamentele de la parter din cadrul noului proiect, au fost gandite curti interioare cu suprafete cuprinse intre 23 mp si 157 mp, ceea ce aduce un plus de valoare acestor unitati locative.

Dupa cum veti observa atunci cand veti studia schitele apartamentelor, compartimentarea propusa este una excelenta, gandita sa satisfaca si cele mai riguroase pretentii in materie de spatii locative, insa elementul surpriza provine de la decizia proiectantilor de a oferi fiecarui apartament doua tipuri de balcon, atat inchis cat si deschis, lucru rar intalnit la alte proiecte imobiliare noi.

In plus, o alta noutate intalnita in acest proiect, sunt boxele amplasate in subsolul blocurilor, cu suprafete cuprinse intre 3 mp si 8 mp pe care le puteti achizitiona odata cu apartamentul, daca considerati ca aveti nevoie de spatiu adiacent pentru depozitare.

Nu mai este o noutate faptul ca apartamentele vor beneficia de videointerfon si aer conditionat in fiecare apartament, ca in cazul proiectelor precedente dezvoltate sub acest brand.

In ansamblu sunt prevazute parcari supraterane individuale, dezmembrate cadastral, amenajate cu pavele ecologice, ce pot fi achizitionate separat fata de apartament la pretul de 2500 euro (TVA inclus), precum si boxe (la subsolul imobilelor) la preturi cuprinse intre 2500 euro si 5000 euro, TVA inclus.

Finalizare acte + constructie August 2022

Apollo Residence Berceni Leonida in cifre

 • SUPRAFATA TEREN : 10.000 mp
 • UNITATI LOCATIVE : 219
 • PARCARI : 250 locuri
 • BOXE: 220 in subsolul imobilelor
 • SPATIU VERDE : 1700 mp – in colaborare cu Mega Image
 • CURTI PROPRII DEZMEMBRATE: cu suprafete cuprinse intre 23 mp si 157 mp

Apollo Residence Berceni Leonida – date generale

 • Acces dublu – auto si pietonal
 • Spatiu comercial la parterul imobilului C1
 • Bransamente la utilitatile orasului
 • Amplasare excelenta
 • Contorizari individuale
 • Acces rapid la Metrou/STB
 • Spatii verzi amenajate
 • Locuri de parcare dezmembrate
 • Finisaje de calitate
 • DATA INCEPERE FAZA 1: MAI 2021
 • DATA FINALIZARE FAZA 1: DECEMBRIE 2022

Imobilele din cadrul ansamblului dispun de finisaje deosebite, executate de catre firme de renume in domeniu, acestea sunt contorizate separat si dispun de: centrala proprie si calorifere, usi de interior de foarte buna calitate, usa de intrare anti efractie, tamplarie pvc cu geam termopan import Germania, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare in baie Cersanit, videointerfon, lift silentios si aer conditionat.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi edificate pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii interiori si exteriori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa). In ceea ce priveste tamplaria PVC, acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume, vor folosi profil Veka sau Salamander 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si low-e, la care se adauga glafurile interioare si exterioare de la aceeasi companie.

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de cele mai mari firme de profil din Romania: Avalon Romania  care va asigura materialele necesare finisarii interioare, atat a apartamentelor, cat si a partilor comune cum sunt intrarile si casa scarii, Romstal Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din immobile, dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti, compania Schindler va furniza lifturile de care dispun imobilele care sunt de ultima generatie, de la

Veka/Salamander va fi achizitionata tamplaria pvc cu geam termopan insotita de glafuri interioare si exterioare, cei de la Immergas vor furniza centralele termice de apartament in condensatie.

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un department de design interior pus la dispozitia celor interesati de un imobil in Apollo Residence Berceni  de catre dezvoltatorii acestui concept, ce are rolul de a ajuta si indruma clientul final spre o finisare interioara excelenta si o functionalitate foarte buna a spatiilor locative, pe care fiecare proprietar le va putea amenaja dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente din care poate alege cu ajutorul celor din cadrul acestui departament.

Locuinţele din cadrul proiectului Apollo Residence se predau contorizate individual, finisate complet şi dotate cu cele mai noi şi moderne echipamente, iar materialele folosite în procesul de finisare şi de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta avand la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa aleaga cele mai bune si mai deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu cum ar fi  Bella Casa.

 “Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse imobiliare si credem cu tarie ca noul nostru proiect rezidential intruneste toate calitatile necesare pentru a deveni favoritul celor care acum se afla in cautarea unei locuinte noi .“  Sursa : Dezvoltator Apollo Residence.

Modul de achizitie al apartamentelor 

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare,  fie cu resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit 24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Apollo Residence Berceni Leonida la tel. 0727.239.293. – Adrian Monu  Manager Proiect  sau 0729.572.570 Call Center Vanzari. 

Citeste mai multe

Poziționare
excelentă

Mijloace de transport în comun

Metrou Berceni/ Dimitrie Leonida
Autobuz 125, R 435, R475

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parc Drumul Fermei, Mall Sun Plazza, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 12 minute
Scoala/Gradinita 500 metri
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 700 metri
Centru 11 km

Apartamente Bloc C3

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila Pret (TVA inclus) Numar unitati Schita
2 camere Tip 1 parter 49,10 mp + 4,00 mp terasa = 53,10mp + 41,00 mp curte 65.500 euro 1 apartamente Apollo Residence Berceni
2 camere Tip 2 parter 49,10 mp + 4,00 mp terasa = 53,10mp + 28,00 mp curte 64.000 euro 2 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
2 camere Tip 3 parter 49,10 mp + 4,00 mp terasa = 53,10mp + 23,00 mp curte 64.000 euro 3 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
3 camere Tip 4 parter 85,40 mp + 31,00 mp terasa = 116,40 mp + 110,00 mp curte 118.000 euro 1 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
2 camere Tip 5 etaj 1 49,10 mp + 4,00 mp balcon inchis + 2,50 mp balcon = 55,60 mp 64.500 euro 1 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
2 camere Tip 6 etaj 1 49,10 mp + 4,00 mp balcon inchis + 7,00 mp balcon = 60,10 mp 64.500 euro 5 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
3 camere Tip 7 etaj 1 72,20 mp + 4,00 mp balcon inchis + 7,00 mp balcon + 2,50 mp balcon = 85,70 mp 91.000 euro 1 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
2 camere Tip 8 etaj 1-7 56,00 mp + 6,50 mp balcon inchis + 4,00 mp balcon = 66,50 mp 72.500 euro 7 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
2 camere Tip 9 etaj 2-6 49,10 mp + 4,40 mp balcon inchis + 3,50 mp balcon = 57,00 mp 64.500 euro 30 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
3 camere Tip 10 etaj 2-6 72,20 mp + 4,40 mp balcon inchis + 7,00 mp balcon + 3,50 mp balcon = 87,10 mp 91.000 euro 5 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
2 camere Tip 11 etaj 7 49,10 mp + 4,40 mp balcon inchis + 3,00 mp balcon = 56,50 mp 64.500 euro 6 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
3 camere Tip 12 etaj 7 72,20 mp + 4,40 mp balcon inchis + 7,00 mp balcon + 3,00 mp balcon = 86,60 mp 91.000 euro 1 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida

Apartamente Bloc C4

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret (TVA inclus) Numar unitati Schita
2 camere Tip 1 parter 49,10 mp + 4,00 mp terasa = 53,10mp + 35,00 mp curte 65.500 euro 1 apartamente Apollo Residence Berceni
2 camere Tip 2 parter 49,10 mp + 4,00 mp terasa = 53,10mp + 23,00 mp curte 64.000 euro 1 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
2 camere Tip 3 parter 49,10 mp + 4,00 mp terasa = 53,10mp + 28,00 mp curte 64.000 euro 2 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
3 camere Tip 4 parter 85,40 mp + 31,00 mp terasa = 116,40mp + 110,00 mp curte 118.000 euro 1 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
2 camere Tip 5 etaj 1 49,10 mp + 4,00 mp balcon inchis + 2,50 mp balcon = 55,60 mp 64.500 euro 1 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
2 camere Tip 6 etaj 1 49,10 mp + 4,00 mp balcon inchis + 7,00 mp balcon = 60,10 mp 64.500 euro 3 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
3 camere Tip 7 etaj 1 72,20 mp + 4,00 mp balcon inchis + 7,00 mp balcon + 2,50 mp balcon = 85,70 mp 91.000 euro 1 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
2 camere Tip 8 etaj 1-7 56,00 mp + 6,50 mp balcon inchis + 4,00 mp balcon = 66,50 mp 72.500 euro 7 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
2 camere Tip 9 etaj 2-6 49,10 mp + 4,40 mp balcon inchis + 3,50 mp balcon = 57,00 mp 64.500 euro 20 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
3 camere Tip 10 etaj 2-6 72,20 mp + 4,40 mp balcon inchis + 7,00 mp balcon + 3,50 mp balcon = 87,10 mp 91.000 euro 5 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
2 camere Tip 11 etaj 7 49,10 mp + 4,40 mp balcon inchis + 3,00 mp balcon = 56,50 mp 64.500 euro 4 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida
3 camere Tip 12 etaj 7 72,20 mp + 4,40 mp balcon inchis + 7,00 mp balcon + 3,00 mp balcon = 86,60 mp 91.000 euro 1 apartamente Apollo Residence Dimitrie Leonida

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Manager Proiect

Adrian Monu-Manager de Proiect, tel 0727.239.293, mail adrian.george@sudrezidential.ro
Adrian Monu

Formular de contact

  Alte Proiecte Rezidențiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button