Athos Residence Metalurgiei Park

Athos Residence Metalurgiei Park

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte semnate Athos Residence !

SUPRAFATA TEREN9.800 mp
REGIM INALTIMES+Parter+6E
DATA PREDAREFinalizat
TIP APARTAMENTE Apartamente 2-3 camere
Contacteaza-ne

Prezentare

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!
Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte semnate Athos Residence !

Proiectul rezidential Athos Residence Metalurgiei Park dispune de o suprafata de teren de 9800 mp in cadrul Metalurgiei Park Residence, pe care sunt construite trei imobile de locuinte colective ce vor genera un numar total de 212 unitati locative mixte ce vor fi puse in vanzare incepand cu luna aprilie a anului curent.

Cele trei blocuri a caror constructie a inceput deja, au in componenta apartamente cu doua si trei camere insotite de balcoane generoase si ofera numeroase facilitati noilor rezidenti dintre care enumeram: finisajele premium, echipamente moderne dar si posibilitatea oferita clientilor de a personaliza dupa propriul gust apartamentele achizitionate, daca rezervarea acestora se face din timp.

Regimul de inaltime al noilor constructii este Subsol+Parter+6 etaje cu placa din beton armat peste ultimul etaj. De asemenea, intregul sistem de structura al imobilelor este compus din stalpi, cadre, diafragme si grinzi din beton armat in conformitate cu noile cerinte din domeniul constructiilor civile.

Noii rezidenti au la dispozitie un numar de 250 locuri de parcare amenajate in incinta ansamblului si delimitate, oferite spre vanzare separat fata de imobil la pretul de 3000 euro + TVA /unitate (supraterane) si 4500 Euro +TVA/unitate (subterane). Proiectul mai dispune si de spatii comerciale pe o latura si parcari subterane la subsol.

Inchiderea peretilor exteriori dar si a celor interiori se va executa cu ajutorul caramizilor tip Porotherm peste care se va aplica la exterior un sistem complet de termoizolatie din care face parte polistirenul de 10 cm, precum si tencuiala decorativa cu proprietati multiple.

Sapele si tencuielile mecanizate se executa de catre firme specializate conform departamentului tehnic al proiectului iar dezvoltatori vor oferi o atentie sporita spatiilor comune dar si intrarilor imobilelor, iar in ceea ce priveste amenajarea interioara a fiecarui apartament acestia ne ofera urmatoarele detalii: la interior apartamentele dispun de tamplarie PVC de productie germana de la Rehau cu 5 camere si geam termopan patru anotimpuri Low-E, insotita de glafuri interioare dar si exterioare, centralele in condensatie folosite in echiparea apartamentelor sunt de import si respecta normele in vigoare privind siguranta si consumul scazut de gaze naturale.

Apartamentele beneficiaza de interfon, prize si intrerupatoare, gresie faianta si parchet de import, usi interioare, usa la intrare antiefractie, obiecte sanitare si echipamente moderne in bai si se livreaza la final contorizate separate, este de mentionat faptul ca lifturile sunt silentioase si de ultima generatie.

Accesul catre noul proiect se face rapid din mai multe strazi importante, dintre care enumeram: Bulevardul Metalurgiei, Drumul Binelui, Drumul Jilavei sau Turnu Magurele, iar pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona precum scoliile, gradinitele, centrele comerciale sau unitatile de invatamant este una excelenta, avand in vedere ca pe o raza mica de actiune sunt comasate toate aceste institutii si chiar o zona comerciala importanta.

Ansamblul dispune de cai interioare de acces ample, spatii verzi si de relaxare amenajate si illuminate nocturn, hidranti montati la fiecare imobil, iar la capitolul utilitati intreg ansamblul este bransat la toate utilitatile sectorului 4 Bucuresti.

Data de incepere a constructiei: Aprilie 2019 si termenul final de terminare a lucrarilor si de dare in folosinta este de Mai 2021.

 

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilului este unul redus, blocul dispune de lifturi inteligente de ultima generatie, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Sun Plaza, Kaufland, Lidl, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Selgros, Mega Image, Lidl

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 600 metri
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 800 metri
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, inclusiv prin Programul Prima Casa, fiind in general acceptate toate formele de credit; fie cu resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit 24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Athos Residence Metalurgiei Park la telefon:

0733.374.103 – Georgeta Bobe Manager Proiect 

0729.572.570 – Call Center SudRezidential.ro

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.