Ave Village Brancoveanu

Ave Village Brancoveanu

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

SUPRAFATA TEREN5000 mp
REGIM INALTIMEP+5E +E6 retras
DATA PREDAREFinalizat
TIP APARTAMENTEApartamente 1-3 camere

Prezentare

Proiectul Ave Village Brancoveanu se desfasoara pe o suprafata de 5000 mp, teren amplasat in noua zona rezidentiala a Sectorului 4 care s-a format in spatele centrului comercial Grand Arena Mall.

In ultimii ani, Sectorul 4 s-a remarcat prin numeroase proiecte de infrastructura si nu numai. Incepand de la bulevarde largite, pasaje subterane si supraterane realizate sau in curs de executie, locuri de joaca si multe zone verzi, o noua statie de metrou pe Soseaua Berceni, langa Linia de Centura, foarte multe scoli si gradinite modernizate si reabilitate. Piata Sudului si Piata Progresul sunt modernizate la standarde europene, primarie digitalizata, spitale reabilitate si in constructie, dintre care mentionam noua Sectie UPU si Unitatea pentru Marii Arsi a Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni si primul spital construit de la zero in ultimii 30 de ani pentru tratarea afectiunilor stomatologice si nu in ultimul rand parcul Tudor Arghezi ce se va realiza pe Bulevardul Metalurgiei, acestea sunt doar cateva dintre argumentele de necontestat cu privire la alegerea acestei zone a Capitalei pentru noul proiect rezidential Ave Village Brancoveanu.

Proiectul Ave Village Brancoveanu se desfasoara pe o suprafata  de 5000 mp, teren amplasat in noua zona rezidentiala a Sectorului 4 care s-a format in spatele centrului comercial Grand Arena Mall. Zona a fost modernizata si reabilitata la sfarsitul anului 2019, au fost executate lucrari la retelele de utilitati si ulterior, s-a efectuat asfaltarea strazilor.

Accesul  in zona se poate face din artere importante, precum: Turnu Magurele, Luica, Aurel Persu si bineinteles din Bulevardul Metalurgiei.

Investitiile in infrastructura din ultimii ani au fost, asa cum preconizam inca din anul 2015, si chiar au depasit nivelul asteptarilor noastre: Pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul Pod de pe Calea Vacaresti, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, Soseaua Berceni, strada Turnu Magurele si strada Luica sunt cele trei bulevarde principale ce au fost largite cu cate o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto.

Constructia a inca doua pasaje rutiere gigant este anuntata chiar in zona Metalurgiei –  Turnul Magurele si Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Un alt argument este legat de lucrarile de dezvoltare urbana, un aspect foarte important fiind legat de bugetul alocat lucrarilor de catre Primaria Sectorului 4, acesta fiind unul dintre cele mai importante bugete din Bucuresti.

Parcari publice etajate langa statiile de metrou in sistem Park&Ride avand cateva mii de locuri de parcare, strazi largite, asfaltate si legate la utilitati, locuri de joaca intre blocuri, terenuri de sport si multe astfel de lucrari au fost realizate in ultimii ani in zona de sud a capitalei.

Trei hectare de teren, aflate la cateva sute de metri de noul proiect rezidential, mai exact langa zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan, vor fi transformate in cel mai mare parc din Romania construit vreodata de o primarie, dupa Revolutie. Datorita reconfigurarii zonei si a aparitiei cartierelor rezidentiale, familiile tinere cu copii aveau mare nevoie de un astfel de parc, deoarece doua dintre cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti, Oraselul Copiilor si Lumea Copiilor, sunt destul de departe.

Noul parc, denumit Tudor Arghezi, va avea o suprata totala de 37.000 mp, din care peste 10.000 de mp vor fi spatii verzi, aproximativ 10.000 mp vor fi doar pentru aleile pe care pe care locuitorii din zona se vor plimba in noptile racoroase de vara. Pe langa acestea, proiectul prevede crearea mai multor tipuri majore de zone tematice. Unele, destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, altele destinate sportului si jocurilor in aer liber, iar in partea de sud a parcului, va fi amenajată o parcare supraetajată.

Mentionam ca in imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo.

Scolile si gradinite sunt un aspect foarte important pentru locuitorii acestui nou amsamblu rezidential, deoarece majoritatea locuitorilor sunt tineri. De curand a fost inaugurata, la cateva sute de metrii distanta de Ave Village Brancoveanu, in incinta complexului residential Vista cea mai moderna gradinita din Capitala, cu design interior realizat dupa modelul finlandez si intinsa pe o suprafata de 1.300 de metri patrati. Scoala nr. 190 este una dintre cele mai prestigioase din sector, iar aici se construieste un bazin de inot semiolimpic la care vor fi asteptati toti copiii din Sectorul 4. Un liceu nou-nout, care include si scoala generala, o gradinita construita de la zero, sala de spectacole multifunctionala, cantina, centru de incluziune sociala, teren de sport exterior si sala de sport acoperita vor fi incluse in cel mai mare centru educational din Romania va fi realizat in imediata apropiere a complexului rezidential.

Cele doua blocuri de locuinte care formeaza proiectul Ave Village Brancoveanu au un regim de inaltime autorizat de P+5E+6ER si impreuna vor genera un numar de 129 unitati locative diverse.

Locuintele ofera viitorilor proprietari o noua viziune de a locui fiind foarte bine structurate si comparimentate inteligent, insotite de balcoane ample si  finisaje de calitate superioara. Clientul final poate alege finisajele  premium puse la dispozitie de catre un departament specializat de design interior.

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de cele mai mari firme de profil din Romania cum sunt:

 • Avalon Romania care vor asigura materialele necesare finisarii interioare atat a apartamentelor cat si a partilor comune cum sunt intrarile si casa scarii;
 • Romstal se va ocupa de partea instalatiilor si  obiectelor sanitare din imobile dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti;
 • Compania Schindler va furniza lifturile de ultima generatie. Fiecare bloc va fi dotat cu cate 2 lifturi silentioase;
 • Gealan va furniza tamplaria PVC cu geam tripan insotita de glafuri interioare si exterioare;
 • Romstal va furniza centralele termice pentru fiecare apartament (modelul Habitat).

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa).

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un department de design interior. Acesta este pus la dispozitia celor interesati de achizitionarea unui imobil in cadrul proiectului Ave Village Brancoveanu de catre dezvoltatorii acestui concept si are rolul de a ajuta si indruma clientul spre o finisare interioara excelenta si o functionalitate foarte buna a spatiilor locative. Viitorii proprietari isi pot amenaja dupa propriul gust locuinta alegand finisajele dintr-o gama variata de modele si culori, fiind ajutati de specialistii din cadrul acestui nou departament.

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Locuintele din cadrul proiectului Ave Village Brancoveanu se predau contorizate individual, finisate complet, dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare, dintre acestea mentionam:

-placile ceramice (gresia si faianta) sunt importate din Spania si Italia;

-parchetul este laminat, import Austria;

-usile de interior sunt importate din Italia;

-obiectele sanitare si echipamentele grupurilor sanitare Sannex, import Spania;

-usa de la intrare este dotata cu multiple sisteme antiefractie;

-centrale de apartamente prin condensatie si calorifere din otel.

Ave Village Brancoveanu respecta noile tendinte de locuire si infrastructura generala a proiectului si va dispune de numeroase facilitati pentru locatari, dintre acestea amintim spatiile verzi, loc de joaca pentru copii, parcari supraterane. De asemenea, Ave Village Brancoveanu ofera viitorilor locatari apartamente cu un inalt grad de confort. Datorita amplasarii, locatarii se pot deplasa cu usurinta catre numeroase centre comerciale din zona (Auchan, Metro, Jumbo, Sun Plaza, Piata Sudului), parcuri, catre mijloace de transport in comun sau unitati de invatamant.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

 

Apartamente disponibile

Ave Village Brancoveanu - tipuri de apartamente

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret Schita
garsoniere Tip 1 Etaj 1-5 35.41 + 4.55 mp = 40.28 mp 40.000 euro apartamente Brancoveanu
2 camere Tip 2 P, Etaj 1-5 56.15 + 4.41 mp = 60.56 mp 66.000 euro apartamente 2 camere Brancoveanu
2 camere Tip 3 Etaj 5 53.45 + 10.88 = 64.33 mp 69.500 euro apartamente 2 camere Brancoveanu
2 camere Tip 4 Etaj 1-6 61.79 + 2.20 = 63.99 mp 69.500 euro apartamente 2 camere Brancoveanu
2 camere Tip 5 Etaj 1-6 65.42 + 4.10 = 69.52 mp 75.000 euro apartamente 2 camere Brancoveanu
2 camere Tip 6 Parter 76.57 + 4.59 = 81.18 mp 89.000 euro apartamente 2 camere Brancoveanu
2 camere Tip 7 Etaj 6 75.23 + 38.02 = 113.25 mp 100.000 euro apartamente 2 camere Brancoveanu

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Autobuz 241

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Tineretului Tudor Arghezi

Puncte de interes

Magazin 10 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 12 minute
Farmacie/Spital 12 minute
Centru 9 km

Pret si modalitati de plata

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui apartament, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit24h.ro aici: www.credit24h.ro

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de SudRezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de Dumneavoastra precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre AVE VILLAGE BRANCOVEANU  la numarul de telefon:

0731.171.007 Razvan Marginean – Manager Proiect

0729.572.570 Call Center SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Cere Oferta
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.