SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

Ave Village Brancoveanu

Proiectul Ave Village Brancoveanu se desfasoara pe o suprafata de 5000 mp, teren amplasat in noua zona rezidentiala a Sectorului 4 care s-a format in spatele Grand Arena Mall.

Suprafată teren

5000 mp

Regim înălțime

P+5E +E6 retras

Prețuri de la

40.000 euro

Dată predare

Octombrie 2021

In ultimii ani, Sectorul 4 s-a remarcat prin numeroase proiecte de infrastructura si nu numai. Incepand de la bulevarde largite, pasaje subterane si supraterane realizate sau in curs de executie, locuri de joaca si multe zone verzi, o noua statie de metrou pe Soseaua Berceni langa Linia de Centura, foarte multe scoli si gradinite modernizate si reabilitate, Piata Sudului si Piata Progresul modernizate la standarde europene, primarie digitalizata, spitale reabilitate si in constructie, dintre care mentionam noua Sectie UPU si Unitatea pentru Marii Arsi a Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni si primul spital construit de la zero in ultimii 30 de ani pentru tratarea afectiunilor stomatologice si nu in ultimul rand parcul Tudor Arghezi ce se va realiza pe Bulevardul Metalurgiei sunt doar cateva dintre argumentele de necontestat cu privire la alegerea acestei zone a Capitalei pentru noul proiect rezidential Ave Village Brancoveanu.

Proiectul Ave Village Brancoveanu se desfasoara pe o suprafata  de 5000 mp, teren amplasat in noua zona rezidentiala a Sectorului 4 care s-a format in spatele Grand Arena Mall. Zona a fost modernizata si reabilitata la sfarsitul anului 2019, au fost executate lucrari la retelele de utilitati si, ulterior, s-a efectuat asfaltarea strazilor.

Accesul  in zona se poate face din artere importante, precum: Turnu Magurele, Luica, Aurel Persu si bineinteles din B-dul Metalurgiei.

Investitiile in infrastructura din ultimii ani au fost, asa cum preconizam inca din anul 2015, si chiar au depasit nivelul asteptarilor noastre: Pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul Pod de pe Calea Vacaresti, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, Șoseaua Berceni, strada Turnu Măgurele și strada Luică sunt cele trei bulevarde principale ce au fost largite cu cate o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto.

Constructia a inca doua pasaje rutiere gigant este anuntata chiar in zona Metalurgiei –  Turnul Magurele si Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Un alt argument este legat de lucrarile de dezvoltare urbana, un aspect foarte important fiind legat de bugetul alocat lucrarilor de catre Primaria Sectorului 4, acesta fiind unul dintre cele mai importante bugete din Bucuresti.

Parcari publice etajate langa stațiile de metrou în sistem Park&Ride avand cateva mii de locuri de parcare, strazi largite, asfaltate și legate la utilitati, locuri de joaca intre blocuri, terenuri de sport si multe astfel de lucrari au fost realizate in ultimii ani in zona de Sud a Capitalei.

Trei hectare de teren, aflate la cateva sute de metri de noul proiect rezidential, mai exact langa zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan, vor fi transformate în cel mai mare parc din Romania construit vreodata de o primarie, dupa Revolutie.  Datorită reconfigurării zonei și a apariției cartierelor rezidențiale, familiile tinere cu copii aveau mare nevoie de un astfel de parc, deoarece două dintre cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti, Oraselul Copiilor și Lumea Copiilor, sunt destul de departe.

Noul parc, denumit Tudor Arghezi, va avea amenajati peste 10.000 de mp de spații verzi, aproximativ 11.000 mp vor fi doar pentru aleile pe care pe care locuitorii din zona se vor plimba în noptile racoroase de vara, iar pe aproximativ 1.200 de mp vor fi amenajate locuri de joaca. Totodata, va fi creat un Skate Parc pe 1.000 mp la cele mai Inainte standarde si multe, multe terenuri de sport.

Mentionam ca in imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo.

Scolile si gradinite sunt un aspect foarte important pentru locuitorii acestui nou amsamblu rezidential, deoarece majoritatea locuitorilor sunt tineri. De curand a fost inaugurata, la cateva sute de metrii distanta de Ave Village Brancoveanu, in incinta complexului residential Vista cea mai modernă gradinita din Capitala, cu design interior realizat dupa modelul finlandez și intinsa pe o suprafata de 1.300 de metri patrati. Școala nr. 190 este una dintre cele mai prestigioase din sector, iar aici se construieste un bazin de inot semiolimpic la care vor fi asteptati toți copiii din Sectorul 4. Un liceu nou-nout, care include si scoala generală, o gradinița construita de la zero, sala de spectacole multifuncționala, cantina, centru de incluziune sociala, teren de sport exterior și sala de sport acoperita vor fi incluse in cel mai mare centru educațional din Romania va fi realizat in imediata apropiere a complexului rezidential.

Cele doua blocuri de locuinte care formeaza proiectul Ave Village Brancoveanu au un regim de inaltime autorizat de P+5 ET +ET 6 retras si impreuna vor genera un numar de  129 unitati locative diverse .

Locuintele ofera viitorilor proprietari o noua viziune de a locui fiind foarte bine structurate si comparimentate inteligent, insotite de balcoane ample si  finisaje de calitate superioara. Clientul final poate alege finisajele  premium puse la dispozitie de catre un departament specializat de design interior.

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de cele mai mari firme de profil din Romania cum sunt:

 • Avalon Romania care vor asigura materialele necesare finisarii interioare atat a apartamentelor cat si a partilor comune cum sunt intrarile si casa scarii;
 • Romstal se va ocupa de partea instalatiilor si  obiectelor sanitare din imobile dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti, compania ;
 • Schindler va furniza lifturile de ultima generatie. Fiecare bloc va fi dotat cu cate 2 lifturi silentioase;
 • de la Gealan este achizitioanata tamplaria PVC cu geam tripan insotita de glafuri interioare si exterioare
 • cei de la Romstal  vor furniza centralele termice pentru fiecare apartament. (modelul Habitat)

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa).

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un department de design interior. Acesta este pus la dispozitia celor interesati de achizitionarea un imobil in cadrul proiectului Ave Village Brancoveanu de catre dezvoltatorii acestui concept si are rolul de a ajuta si indruma clientul spre o finisare interioara excelenta si o functionalitate foarte buna a spatiilor locative. Viitorii proprietari  isi pot amenaja dupa propriul gust locuinta  alegand finisajele dintr-o gama variata de modele si culori, fiind ajutati de specialistii din cadrul acestui nou departament.

Locuinţele din cadrul proiectului Ave Village Brancoveanu se predau contorizate individual, finisate complet , dotate cu cele mai noi şi moderne echipamente, iar materialele folosite în procesul de finisare şi de echipare, dintre acestea mentionam:

-placile ceramice (gresia şi faianţa) sunt importate din Spania şi Italia;

-parchetul este laminat, import Austria;

-usile de interior sunt importate din Italia;

-obiectele sanitare şi echipamentele grupurilor sanitare Sannex, import Spania;

-uşa de la intrare este dotata cu multiple sisteme antiefracţie;

-centrale de apartamente prin condensatie si calorifere din oţel.

Ave Village Brancoveanu respecta noile tendinte de locuire si infrastructura generala a proiectului si va dispune de numeroase facilitati pentru locatari, dintre acestea amintim spatiile verzi, loc de joaca pentru copii, parcari supraterane. De asemenea, Ave Village Brancoveanu ofera viitorilor locatari apartamente cu un inalt drag de confort.  Datorita amplasarii, locatarii se pot deplasa cu usurinta catre numeroase centre comerciale din zona (Auchan, Metro, Jumbo, Sun Plaza, Piata Sudului), parcuri, catre mijloace de transport in comun sau unitati de invatamant.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Iti facilitam si obtinerea unui credit pentru achizitia unui apartament, prin Divizia Financiara Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit24h.ro aici: www.credit24h.ro

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre AVE VILLAGE BRANCOVEANU  la numarul de telefon 0729.572.570 Call Center SudRezidential.ro sau 0731.171.007 Razvan Marginean Manager Proiect.

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de SudRezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de Dumneavoastra precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Citeste mai multe

Poziționare
excelentă

Mijloace de transport în comun

Autobuz 241

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Tineretului
Tudor Arghezi

Puncte de interes

Magazin 10 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 12 minute
Farmacie/Spital 12 minute
Centru 6 km

Ave Village Brancoveanu – tipuri de apartamente

Nr.camere Tip Etaj Suprafata utila+ balcon Pret Schita
garsoniere Tip 1 Etaj 1-5 35.41 + 4.55 mp = 40.28 mp 40.000 euro apartamente Brancoveanu
2 camere Tip 2 P, Etaj 1-5 56.15 + 4.41 mp = 60.56 mp 66.000 euro apartamente 2 camere Brancoveanu
2 camere Tip 3 Etaj 5 53.45 + 10.88 = 64.33 mp 69.500 euro apartamente 2 camere Brancoveanu
2 camere Tip 4 Etaj 1-6 61.79 + 2.20 = 63.99 mp 69.500 euro apartamente 2 camere Brancoveanu
2 camere Tip 5 Etaj 1-6 65.42 + 4.10 = 69.52 mp 75.000 euro apartamente 2 camere Brancoveanu
2 camere Tip 6 Parter 76.57 + 4.59 = 81.18 mp 89.000 euro apartamente 2 camere Brancoveanu
2 camere Tip 7 Etaj 6 75.23 + 38.02 = 113.25 mp 100.000 euro apartamente 2 camere Brancoveanu

* Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Manager Proiect

Razvan Marginean-Manager de Proiect, tel 0731.171.007, mail razvan.marginean@sudrezidential.ro
Razvan Marginean

Formular de contact

  Alte Proiecte Rezidențiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button