Bucuria Residence Brancoveanu

Bucuria Residence Brancoveanu

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 al Bucurestiului, in apropierea centrului comercial Grand Arena Mall, intr-o zona rezidentiala relativ noua, unde se regasesc si alte ansambluri si proiecte ample de locuinte construite recent in acest areal.

SUPRAFATA TEREN5.600 mp
REGIM INALTIMED+P+4E+5Er+6E+7Er
PRETURI DE LA
Preturi de la
50.500 euro46.500 euro
+ TVA
DATA PREDAREFinalizat
NUMAR DE BLOCURI3
NUMAR DE APARTAMENTE197
NUMAR DE PARCARI203
TIP APARTAMENTEGarsoniera, Apartamente 2-3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Prezentare

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 al Bucurestiului, in apropierea centrului comercial Grand Arena Mall, intr-o zona rezidentiala relativ noua, unde se regasesc si alte ansambluri si proiecte ample de locuinte construite recent in acest areal.

Aceasta noua zona rezidentiala este astazi completa, echilibrata si bogata in facilitati complementare, inclusiv comerciale, cu mici magazine de proximitate si o zona comerciala generoasa, care include centre comerciale, galerii si hipermarketuri precum Grand Arena Mall, Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan, etc.

Accesul catre aceasta noua zona este facil si poate fi realizat prin mai multe bulevarde si strazi importante, fie direct de pe Bulevardul Metalurgiei, strada Aurel Persu sau din strada Luica la intersectia cu strada Turnu Magurele, inclusiv din strazi secundare, precum Drumul Binelui si Strada Postalionului.

Amplasarea excelenta a proiectului rezidential, atat in raport cu aceste zone comerciale ample aflate la o mica distanta, cat si cu mijloacele de transport in comun, pietele agroalimentare, magazinele, galeriile si centrele comerciale de renume, precum si faptul ca locatia ofera un acces facil si la unitati de invatamant in conditii civilizate si de deplina siguranta, plaseaza oferta facuta de Bucuria Residence pe primele locuri in topul proiectelor rezidentiale din zona de sud.

Un alt aspect semnificativ de mentionat este dezvoltarea in imediata apropiere a proiectului prezentat, respectiv noul parc Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei. Acest parc va fi situat in vecinatatea noilor proiecte rezidentiale si se preconizeaza a fi unul dintre cele mai mari parcuri noi din capitala, avand o suprafata estimata de aproximativ 4 hectare.

Citeste mai multe despre dezvoltarea sectorului 4 aici : https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

parcul tudor arghezi

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

Atractia principala a parcului este reprezentata de Fantana Florilor, o fantana arteziana muzicala care va oferi vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

Parcul Tudor Arghezi ofera si alte facilitati de relaxare, inclusiv o plaja ecologica, si dispune de o zona dedicata iubitorilor de animale de companie, cu un spatiu special creat in acest sens.

O parcare supraetajata cu 150 de locuri este pusa la dispozitia celor care doresc sa viziteze cel mai recent si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti, Parcul Tudor Arghezi. In ceea ce priveste spatiul verde, s-au plantat peste 160 de ciresi japonezi in parc. Alaturi de cei aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc si de cele 2500 de plante de iedera, acestea vor transforma parcul intr-o adevarata oaza de verdeata, devenind practic o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Noul proiect rezidential dezvoltat de brandul Bucuria Residence dispune de o suprafata totala de 5.600 mp de teren, pe care deja se construiesc 3 blocuri de locuinte colective mixte. Acestea compun proiectul impreuna cu noile parcari destinate rezidentilor si vizitatorilor, locurile de joaca, spatiile verzi si zonele pentru relaxare.

Regimul de constructie al imobilelor este ideal, din punctul nostru de vedere, deoarece blocurile au, pe langa arhitectura deosebita si clara, o volumetrie simpla si nuante de culori bine alese. Acestea beneficiaza de un regim de inaltime autorizat de: demisol + parter + 4 etaje + etajele 5, 6 si 7 retrase, ceea ce contribuie la un grad de excelenta in privinta confortului, intimitatii si sigurantei in cadrul intregului ansamblu rezidential.

La final, proiectul Bucuria Residence Brancoveanu va livra un numar de 197 de unitati locative diverse, pornind de la garsoniere simple pana la apartamente cu doua si trei camere spatioase, foarte bine compartimentate, cu o functionalitate excelenta, atent finisate si echipate cu o tehnologie de ultima generatie, insotite de balcoane ample tip terasa.

In cadrul proiectului, se vor amenaja si delimita cu atentie parcarile locatarilor, atat subterane, cat si supraterane. Aleile de acces vor fi iluminate pe timp de noapte, iar spatiile verzi si locurile de joaca vor fi amenajate si echipate modern. Accesul in ansamblul rezidential va fi securizat cu bariere, iar in apartamente se vor monta interfoane individuale pentru o siguranta desavarsita.

Spatiile de servicii publice si anexele gospodaresti se vor amenaja in asa fel incat sa nu limiteze accesul rezidentilor in imobile, iar intregul proiect imobiliar va fi imprejmuit pe toate laturile.

In tabelul de mai jos, aveti posibilitatea sa consultati tipurile de imobile disponibile pentru vanzare, precum si preturile asociate fiecarui tip de apartament, configurarea acestora si propunerile de mobilier realizate de catre arhitectii implicati in acest proiect imobiliar.

Bucuria Residence Brancoveanu – date generale:

 • Amplasare excelenta;
 • Acces dublu – auto si pietonal;
 • Acces rapid la STB (241) si Metrou;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Bransamente la utilitatile orasului;
 • Contorizari individuale;
 • Pregatire  aer conditionat;
 • Finisaje premium;
 • Loc de joaca copii;
 • Locuri de parcare amenajate;
 • Acces rapid scoala si gradinita;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.

Termenele stabilite de catre echipa Bucuria Residence sunt:

 • Incepere proiect: August  2021
 • Finalizare proiect: Iulie 2024
 • Predare apartamente si dare in folosinta Corp A si B: Decembrie 2023
 • Predare apartamente si dare in folosinta Corp C: Iunie 2024

In cadrul ansamblului, sunt disponibile parcari individuale, dezmembrate cadastral, amenajate, care pot fi achizitionate separat fata de apartament la pretul de:

Loc parcare suprateran: 4.500 Euro + tva 19%;

Loc parcare acoperit la parterul blocurilor: 7.500 Euro + tva 19%;

Loc parcare subteran: 8.500 Euro + tva 19%.

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilelor este unul redus, blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Apartamente disponibile

Apartamente disponibile la vanzare – Corp A

Finalizat
Preturile afisate sunt promotionale in limita disponibilitatii.

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereParter53.05 mp60.400 Euro + TVA6apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 23 CamereParter70.30 mpINDISPONIBIL2apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 3GarsonieraParter33.85 mp + 7.05 mp balcon48.000 Euro + TVA1apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 4GarsonieraEtaj 736.45 mp + 3.30 mp balcon48.500 Euro + TVA7apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 52 CamereEtaj 1-650.45 mp + 4.50 mp balcon63.200 Euro + TVA21apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 63 CamereEtaj 2-469.45 mp + 5.95 mp balconINDISPONIBIL4apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 73 CamereEtaj 169.45 mp + 5.70 mp balcon89.000 Euro + TVA4apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 82 CamereEtaj 2-653.30 mp + 4.50 mp balcon66.500 Euro + TVA14apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 92 CamereEtaj 4-653.55 mp + 4.50 mp balcon66.600 Euro + TVA7apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 103 CamereEtaj 563.10 mp + 15.45 mp balconINDISPONIBIL1apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 113 CamereEtaj 563.10 mp + 13.15 mp balcon85.200 Euro + TVA1apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 122 CamereEtaj 656.65 mp + 9.55 mp balcon77.000 Euro + TVA2apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 132 CamereEtaj 756.65 mp + 5.75 mp balcon77.000 Euro + TVA2apartamente Bucuria Residence Brancoveanu

Apartamente disponibile la vanzare – Corp B

Finalizat
Preturile afisate sunt promotionale in limita disponibilitatii.

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 1GarsonieraEtaj 4,5,6,736,45 mp + 3,30 mp balcon = 39,75 mp48.500 Euro + TVA4apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 22 CamereEtaj 1-753,55 mp + 4.50 mp balcon = 58.05 mp66.600 Euro + TVA7apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 32 CamereEtaj 1-753.30 mp + 4.50 mp balcon = 57.80 mp66.500 Euro + TVA7apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 42 CamereEtaj 1-750.45 mp + 4.50 mp balcon = 54.95 mp63.200 Euro + TVA7apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 52 CamereEtaj 1-750,45 mp + 4,35 mp balcon = 54,80 mp63.200 Euro + TVA7apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 62 CamereEtaj 1-750.05 mp + 4.25 mp balcon = 54.30 mp63.200 Euro + TVA7apartamente Bucuria Residence Brancoveanu

Apartamente disponibile la vanzare – Corp C

Finalizare Septembrie 2024
Preturile afisate sunt promotionale pentru plata numerar in sistem anticipat.

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereParter53,05 mp55.700 Euro + TVA2apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 23 CamereParter70,30 mp72.300 Euro + TVA2apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 3GarsonieraParter33,85 mp + 7,05 mp balcon = 40,90 mp46.500 Euro + TVA1apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 4GarsonieraEtaj 1-736,45 mp + 3,30 mp balcon = 39,75 mp46.900 Euro + TVA7apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 52 CamereEtaj 1-753,55 mp + 4,35 mp balcon = 57,90 mp61.350 Euro + TVA7apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 62 CamereEtaj 1-750,05 mp + 4,25 mp balcon = 54,30 mp58.200 Euro + TVA14apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 73 CamereEtaj 1-769,45 mp + 5,80 mp balcon = 75,25 mp78.850 Euro + TVA4apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 82 CamereEtaj 1-750,45 mp + 4,35 mp balcon = 54,80 mp58.850 Euro + TVA21apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 93 CamereEtaj 1-469,45 mp + 5,60 mp balcon = 75,05 mp78.850 Euro + TVA4apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 102 CamereEtaj 656,65 mp + 9,40 mp balcon = 66,05 mp74.000 Euro + TVA2apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 113 CamereEtaj 563,10 mp + 15,45 mp balcon = 78,55 mp78.850 Euro + TVA2apartamente Bucuria Residence Brancoveanu
Tip 122 CamereEtaj 756,65 mp + 5,75 balcon mp = 62,40 mp74.000 Euro + TVA2apartamente Bucuria Residence Brancoveanu

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou: Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida Autobuz: 241

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Mall Grand Arena Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Sellgros, Carrefour, Auchan, Jumbo, Horbach, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 9 km

Pret si modalitati de plata

Oferim sprijin si facilitam procesul de obtinere a unui credit pentru achizitionarea unui apartament prin intermediul Diviziei Financiare Credit24h.ro.

Divizia noastra financiara, Credit24h.ro, va pune la dispozitie consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare in obtinerea creditelor, destinate tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, gestionand relatia cu bancile care acorda imprumuturi si oferind solutii personalizate si extrem de rapide pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Mai multe detalii despre echipa Credit 24 aici:  www.credit24h.ro

Modul de achizitie al apartamentelor:

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, inclusiv prin Programul Noua Casa, fiind in general acceptate toate formele de credit sau achitarea din surse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit 24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre Sudrezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate gratuit de catre consilierii nostri, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Bucuria Residence Brancoveanu:

0734.050.550 – Cristian Bucurel Manager Proiect

0729.572.570 – Call Center SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.