Family Residence Brancoveanu

Family Residence Brancoveanu

Amplasat in Sectorul 4 al Bucurestiului, mai exact in zona Mall-ului Grand Arena Berceni, proiectul beneficiaza de o dezvoltare rezidentiala masiva in ultima perioada, datorita avantajelor zonei, inclusiv accesului rapid la mijloacele de transport in comun si distantei scurte fata de punctele de interes major.

SUPRAFATA TEREN10.000 mp
REGIM INALTIMEP+6E+E 7, 8 retrase
PRETURI DE LA52.900 euro
+ TVA
DATA PREDAREFinalizat
NUMAR DE BLOCURI4
TIP APARTAMENTEApartamente 1-3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Prezentare

Amplasat in Sectorul 4 al Bucurestiului, mai exact in zona Mall-ului Grand Arena Berceni, proiectul beneficiaza de o dezvoltare rezidentiala masiva in ultima perioada, datorita avantajelor zonei, inclusiv accesului rapid la mijloacele de transport in comun si distantei scurte fata de punctele de interes major.

Family Residence Brancoveanu se desfasoara pe un teren de 10.000 mp, avand o forma dreptunghiulara, unde sunt deja in constructie 4 imobile cu locuinte mixte. Regimul de inaltime al acestora este stabilit prin Planul Urbanistic Zonal (PUZ) la Parter+6E+7ER+8ER, permitand astfel pozitionarea unor apartamente premium la ultimele doua etaje, care sunt insotite de terase generoase si spatiu adiacent.

In total, proiectul va genera un numar de 280 de apartamente diversificate, extrem de bine concepute si echilibrate, inundate de lumina naturala datorita geamurilor de mari dimensiuni (pentru detalii, consultati proiectul de arhitectura). Acestea vor fi finisate si echipate excelent, insotite de parcari delimitate si iluminate pe timp de noapte, destinate atat noilor locatari, cat si vizitatorilor acestora.

Bineinteles, intregul proiect beneficiaza de toate utilitatile disponibile in Sectorul 4 (gaze naturale, apa curenta, canalizare si energie electrica), iar accesul se poate realiza atat din Bulevardul Brancoveanu, prin Strada Aurel Persu, cat si din Bulevardul Metalurgiei sau Strada Luica, in cele mai civilizate conditii, indiferent de anotimp.

Distanta foarte mica care trebuie parcursa de la noul proiect pana la unitatile de invatamant din zona, indiferent daca vorbim de scoli sau gradinite, inclusiv piete si unitati spitalicesti, mall-uri precum Grand Arena Mall sau Sun Plaza Mall Berceni, precum si mari magazine de retail cum ar fi Selgros, Carrefour, Metro, aflate la doar 1 minut de mers pe jos, si faptul ca accesul catre centrul capitalei se poate face imediat pe mai multe cai datorita multiplelor variante de acces, atat cu mijloacele de transport in comun, cat si cu masina personala, sunt atuuri puternice ale acestui proiect rezidential, demne de luat in seama daca va aflati in cautarea unei locuinte noi in zona de sud a Capitalei.

Fiecare dintre cele 4 blocuri de locuinte care compun proiectul Family Residence are in componenta aproximativ 70 de unitati locative diverse (garsoniere, apartamente cu doua si trei camere), finisate si echipate la standarde europene, fiind deservite de cate doua lifturi silentioase pentru fiecare scara/imobil.

Family Residence Brâncoveanu
VIDEO

Arhitectii proiectului au optat pentru o arhitectura moderna, clara si echilibrata care foloseste cele mai noi tendinte in materie, integrand ferestre ample, balcoane generoase si spatii locative utile si bine compartimentate.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi ridicate pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, si pentru cei interiori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de inalta calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa).

In ceea ce priveste tamplaria PVC, acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume: vor folosi profil PVC 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si low-E, la care se adauga glafurile.

In cadrul proiectului, este disponibil un departament de design interior care se adreseaza celor interesati de un imobil in Family Residence Brancoveanu. Acest departament este pus la dispozitia clientilor de catre dezvoltatorii proiectului si are rolul de a asista si indruma clientii spre o finisare interioara excelenta si o functionalitate foarte buna a spatiilor locative. Fiecare nou proprietar are posibilitatea sa amenajeze spatiile dupa preferinte, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente, din care poate face alegeri cu sprijinul echipei din cadrul acestui nou departament de design interior.

Despre Sector 4 – Urbanis 2018

In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei cunoaste o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, si pe de alta parte de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in special de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, parcarilor rezidentiale, precum si a parcurilor si zonelor de relaxare.

Din datele furnizate de imobiliare.ro (raportul Q2/2018) rezulta ca Sectorul 4 al Capitalei detine locul 1 la numarul de proiecte noi rezidentiale din Capitala, cu un numar de 69 de noi proiecte rezidentiale, iar zona Berceni este zona din Bucuresti cu cel mai mare numar de proiecte rezidentiale de mare anvergura, numarand nu mai putin de 54 de noi proiecte rezidentiale.

Pe de alta parte, Calea Vacaresti si zona Tineretului pot reprezenta o zona cu un potential foarte mare pentru birouri, deoarece se afla in apropierea zonei centrale a Capitalei, cu excelente legaturi de transport, inclusiv metrou, fapt care ar putea genera un interes pentru dezvoltarea unor hub-uri si a unor cladiri de birouri in aceasta zona. Putem vedea un viitor bun pentru cladirile de birouri in zonele dens populate (inclusiv cele mai sus mentionate), ceea ce ar aduce diferite avantaje pentru toti cei interesati: cartierele ar avea viata si in timpul zilei, retailerii s-ar bucura de un trafic mai mare pe tot parcursul zilei, iar unii angajati nu ar mai trebui sa piarda atat de mult timp in trafic, in conditiile in care traficul in Capitala a devenit destul de problematic.

Aprobarea noului PUZ al zonei de Sud a Sectorului 4 reprezinta o mare realizare administrativa si urbanistica, fiind de o reala importanta pentru dezvoltarea coerenta. Putem spune ca zona de Sud a Sectorului 4 va deveni si mai atractiva atat pentru bucuresteni, cat si pentru cei care urmeaza trendul de urbanizare a Romaniei, in care tinerii migreaza catre marile orase din tara. Se estimeaza ca peste 50.000 de oameni vor putea avea o locuinta in aceasta zona din Capitala, alaturi de cei peste 322.856 de locuitori deja existenti, conform datelor Institutului National de Statistica din luna iunie 2018.

Zona de sud a Capitalei a atras cele mai recente investitii in infrastructura, precum Pasajul Mihai Bravu si cel de la Piata Sudului, iar in urmatorul an, va fi gata podul peste Dambovita de la Nicolae Grigorescu, care va conecta intersectia Vitan-Barzesti – Oltenitei cu partea de est a Capitalei. La acest capitol, trebuie punctat faptul ca Sectorul 4 aloca, in premiera, peste jumatate din bugetul primariei (55 milioane de euro), iar faptul ca primaria a aplicat pentru alte 68 de milioane de euro va asigura mai mult decat dublarea acestor fonduri. Astfel, suma totala destinata investitiilor ajunge la 123 de milioane de euro, ceea ce nu poate decat sa bucure atat investitorii (dezvoltatorii imobiliari), cat si pe cei care doresc sa se mute in aceasta zona a Capitalei.

Datele furnizate de Imobiliare.ro indica ca Sectorul 4 a inregistrat, in ultimele 12 luni, o tendinta de crestere a preturilor la locuintele noi, fapt care a determinat, in anumite zone, o majorare cu peste 10% a preturilor locuintelor noi. De remarcat este faptul ca aceasta crestere a fost constanta si consistenta, evidentiind o cerere sustinuta si un numar crescut de persoane interesate in aceasta zona.

Este important sa subliniem faptul ca Sectorul 4 al Capitalei ofera o excelenta proximitate fata de institutii de invatamant, centre comerciale, parcuri, unitati cu servicii medicale, sali de sport, sedii de institutii publice si alte locuri de interes. De asemenea, sunt anuntate lucrari importante de reabilitare si modernizare atat pentru aceste zone de interes public, cum este proiectul de modernizare si extindere a constructiilor din ansamblul Pietei Agroalimentare Berceni-Sudului, cat si pentru largirea principalelor artere de circulatie si a marilor bulevarde din sector (Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele, Bulevardul Brancoveanu, Obregia, Emil Racovita, etc.). De asemenea, proiectele de modernizare si extindere a numeroaselor unitati de invatamant din Sectorul 4 reprezinta un factor de mare interes pentru familiile tinere in cautarea unei locuinte noi.

In concluzie, atat din datele furnizate de specialistii in domeniul imobiliar, cat si din estimarile noastre, reiese ca Sectorul 4 va reprezenta un pol ,,fierbinte” in piata imobiliara din Capitala, foarte probabil unul dintre cele mai importante conform cifrelor existente pana in acest moment. Acest lucru subliniaza importanta unei dezvoltari urbane durabile, care poate avea loc doar cu sprijinul autoritatilor publice locale. Acestea au inteles deplin aceasta nevoie si sustin, prin toate lucrarile si investitiile realizate, demersul de modernizare a Capitalei, in speta a Sectorului 4.

Sursa: Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania Urbanis www.adiru.ro

 

Citeste mai mult

Apartamente disponibile

Bloc 4

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereParter60,01 mp66.700 Euro + TVA1apartamente Family Residence Brancoveanu
Tip 2GarsonieraParter48,40 mp52.900 Euro + TVA1apartamente Family Residence Brancoveanu
Tip 32 CamereParter60,80 mp66.600 Euro + TVA1apartamente Family Residence Brancoveanu

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, Constantin Brancoveanu Tramvai: 1, 11 Autobuz: 125,141, 220, 232, 241, 312

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tineretului, Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Mall Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Metro

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 km
Centru 9 km

Pret si modalitati de plata

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara, Credit24h.ro, va pune la dispozitie consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare in obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, gestionand relatia cu bancile care acorda imprumuturi si oferind solutii personalizate si extrem de rapide pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

www.credit24h.ro sau call center: 0731.111.609.

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel: pe Sos. Oltenitei nr. 15-15 A (capat RATB 634), pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Family Residence la numarul de telefon:

0726.178.089 Catalin Isache – Manager Proiect

0729.572.570 Call Center Sudrezidential.ro

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.