Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Galaxy Park Residence este un proiect imobiliar dezvoltat in zona Metalurgiei, care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

SUPRAFATA TEREN15.000 mp
REGIM INALTIMES+P+11E
PRETURI DE LA84.300 euro
+ TVA
DATA PREDARESeptembrie 2024
NUMAR DE BLOCURI4
NUMAR DE APARTAMENTE477
NUMAR DE PARCARI499
TIP APARTAMENTEStudio, Apartamente de 2-3 Camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Apartamente Galaxy Park Residence

Noul proiect imobiliar ofera apartamente exclusiviste cu vederi uimitoare, magazine, galerii comerciale si numeroase optiuni pentru petrecerea timpului liber, datorita pozitionarii sale excelente in raport cu punctele de interes major aflate in zona, cum este cazul noului Parc Tudor Arghezi aflat la doar 1 minut distanta sau a galeriilor comerciale de mari dimensiuni , precum Grand Arena Mall aflate la 5 minute distanta de proiect.

Galaxy Park simbolizeaza cu adevarat viitorul locuintelor din Romania, fiind un proiect pre-certificat verde de catre Consiliul Cladirilor Verzi din Romania (RoGBC) si declarat de care URBANIS, Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania, drept Proiectul Imobiliar al anului 2023.

Designul cladirilor, un mare plus al noului proiect imobiliar

Atat pozitionarea celor 4 blocuri, cat si designul lor faciliteaza expunerea incaperilor la lumina naturala si ofera o doza maxima de confort.

Fiecare apartament este optimizat in asa fel incat sa ofere cat mai mult spatiu si sa asigure intimitate si libertate.

Designul exterior este simplu, cu accente liniare si cu o multime de note moderne, in timp ce designul interior este bazat pe finisaje de cea mai buna calitate, achizitionate de la marci prestigioase din domeniu.

Cei care aleg un apartament in Galaxy Park Residence se vor bucura de o multime de optiuni de design si facilitati rezidentiale:

 • spatii de depozitare la interior;
 • balcoane de tip terasa cu suprafete de pana la 30 mp;
 • balcoane cu balustrade mixte, care combina structura metalica cu sticla securizata si zidaria;
 • curti proprii pentru apartamentele construite la parter;
 • fatade mixte compuse din: fatade conventionale, fatade ventilate placate cu Alucobond si placi ornamentale de fibrociment;
 • doua lifturi moderne si silentioase;
 • adaposturi ALA in subsol.

Fiecare detaliu este gandit pentru confort

De la structura de rezistenta, pana la inchiderea peretilor, instalatii si finisaje, toate detaliile sunt gandite pentru confort.

Atat inchiderile peretilor exteriori, cat si inchiderile peretilor interiori sunt executate cu caramizi tip BCA Soceram, cu proprietati fonoabsorbante.

Fiecare bloc va dispune de o centrala proprie, amplasata pe terasa sau la ultimul etaj, iar unitatile locative vor beneficia de sisteme moderne de control si consum al caldurii si apei calde menajere, denumite MTH. (MTH este acronimul de la Module Termo-Hidraulice si reprezinta dispozitive usor de folosit si de intretinut, care asigura un randament energetic inalt. Prepararea apei calde menajere se face instantaneu, in imediata apropiere a punctului de utilizare, ceea ce elimina nevoia unor vase de acumulare de dimensiuni mari si a unor circuite complicate de recirculare)

Printre facilitatile pe care le ofera fiecare unitate locativa in parte se numara si urmatoarele:

 • incalzire in pardoseala;
 • tamplarie PVC cu geam tripan de ultima generatie si cu glafuri interioare/exterioare;
 • finisaje achizitionate de la Avalon Romania Building Industry, in functie de dorinta fiecarui client in parte. Se poate opta pentru finisaje de cea mai buna calitate din clasa premium sau pentru finisaje din gama ultra lux. Toate finisajele pot fi alese cu ajutorul departamentului de design din cadrul proiectului, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajare perfecta a fiecarui spatiu interior.

Structura de rezistenta solida, rezistenta la orice factor de mediu

Toate cele 4 blocuri din Galaxy Park Residence vor fi construite cu o structura mixta, din diafragme, placi si grinzi de beton armat. Desi vor avea un regim de inaltime de S+P+11E, acestea vor fi rezistente in fata cutremurelor si a altor pericole, respectand cu strictete normativele privind actiunile seismice emise in anul 2013.

Detaliile tehnice care definesc toate cele patru cladiri sunt urmatoarele:

 • fundatie realizata cu radier general complex, construita din beton armat de clasa superioara;
 • inchiderile exterioare ale imobilelor vor fi realizate din caramida tip BCA Soceram cu o grosime de 25 cm, iar pentru peretii dintre apartamente se va utiliza caramida tip BCA Soceram cu o grosime de 30 cm;
 • anvelopare cu polistiren expandat de 10 cm, pe toate partile conventionale ale fatadelor;
 • fatade ventilate, construite pe baza unui sistem complex de vata bazaltica, membrane si placari cu bond si fibrociment;
 • compartimentari interioare cu blocuri ceramice tip BCA Soceram de 10 cm, tencuite pe ambele parti. Tencuiala asigura o grosime de 15 cm, ceea ce inseamna o izolare fonica foarte buna in interiorul apartamentelor.

Strategia brandului Galaxy Residence este aceea de a crea spatii locative care sa faciliteze dezvoltarea unor comunitati puternice si sa ofere tuturor rezidentilor un stil de viata modern.

Toate cladirile dezvoltate de acest brand sunt eficiente si durabile din punct de vedere ecologic, respectand valorile impuse de o viata sanatoasa si protejarea mediului inconjurator.

Noul Galaxy Park Residence –  Bucuresti, Sector 4

Un proiect imobiliar dezvoltat in zona Metalurgiei, care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

Zona in care este amplasat acest proiect se remarca prin numeroase facilitati de care se pot bucura toti locatarii:

 • numeroase investitii private in magazine, restaurante si diverse alte locatii ce ofera servicii de cea mai buna calitate;
 • investitii publice in infrastructura rutiera, in parcuri si in unitati de invatamant;
 • acces rapid catre centrul Bucurestiului.

Foarte aproape de parcul Tudor Arghezi, la doar 1 minut distanta, de galerii comerciale de mari dimensiuni, precum Grand Arena Mall, proiectul ofera unele dintre cele mai atractive apartamente din Bucuresti, atat in ceea ce priveste viata de zi cu zi, cat si in ceea ce priveste costurile.

Noul Galaxy Park Residence, un proiect imobiliar al viitorului

Intr-o era in care sustenabilitatea si responsabilitatea fata de mediu devin tot mai importante, alegerea unei locuinte care imbratiseaza aceste valori este esentiala. Ansamblul rezidential Galaxy Park Residence nu este doar un spatiu de locuit, ci un exemplu de viziune moderna pentru viitor, avand in vedere impactul si relatia pe care o avem cu natura si mediul inconjurator.

In Romania orice constructie care aspira la privilegiul de fi numita Cladire Verde, trebuie certificata de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline in acest sens. RoGBC este o organizatie non-profit care promoveaza practicile de constructie durabila si sustenabilitatea in sectorul imobiliar din Romania.

Procesul de certificare implica o serie de etape esentiale: simulari energetice, analize de sol pentru determinarea riscului de contaminare cu radon si evaluarea ciclului de viata (LCA) a materialelor utilizate, in scopul minimizarii impactului lor asupra mediului.

Procesul de constructie protejeaza mediul inconjurator, iar locuitorii sunt educati sa-si utilizeze casa intr-o maniera eco-friendly.

Designul sustenabil presupune un efort mare in faza de planificare si necesita o abordare integrata, cu o echipa multidisciplinara.

Echipa noastra participa, de asemenea, la cursuri organizate de specialistii RoGBC, pentru a intelege mai bine impactul materialelor asupra mediului si pentru a identifica cele mai bune practici in reducerea poluarii pe santier.

Printre beneficiile oferite prin certificarea Green Homes se enumera:

 • Ipoteca verde  http://www.rogbc.org/ro/proiecte/locuinte-verzi Beneficiezi de dobanzi si comisioane mai avantajoase fata de creditele ipotecare standard. Acestea ofera dobanzi cu pana la 1% mai mici si termeni preferentiali celor care achizitioneaza o locuinta certificata GREEN Homes.
 • Optiuni diverse de parcare – Dispunem de locuri de parcare atat pentru autovehicule si motociclete, cat si pentru biciclete;
 • Proiectare cu gandul la reciclare – In etapa de proiectare, am inclus un sistem dedicat sortarii deseurilor. Categoria de deseuri reciclabile acopera hartia si cartonul, sticla, plasticul si metalele. In colaborare cu expertii de la RoGBC, oferim proprietarilor un manual de bune practici referitor la sortarea biodeseurilor si procesul de compostare, accentuand astfel importanta unui stil de viata sustenabil pentru rezidenti.
 • Eficienta apei in locuinte – Locuintele sunt echipate cu unitati sanitare care consuma mai putina apa, contribuind la economisirea resurselor de apa si la reducerea costurilor asociate cu consumul acesteia.
 • Monitorizare energetica – Oferim posibilitatea monitorizarii consumurilor dupa achizitionarea apartamentului;
 • Arii verzi – Zonele verzi vor fi amenajate cu vegetatie usor de intretinut, contribuind astfel la crearea unui mediplacut, cu costuri reduse dintretinere;
 • Contributia spatiilor verzi – Spatiile verzi sunt un element central in obtinerea acestei certificari. Pentru a raspunde acestui criteriu, oferim rezidentilor zone dedicate gradinaritului, locuri de joaca pentru copii, precum si acces la Parcul Tudor Arghezi – toate ideale pentru petrecerea timpului liber si relaxare in aer liber.
 • Constructie durabila si siguranta sporita: folosim materiale de durata, cu un grad ridicat de izolatie si fatade ventilate placate cu Alucobond, placi ornamentale de fibrociment, asigurand astfel o mai mare durata de viata a cladirii.

De asemenea, incurajam un stil de viata sustenabil prin:

 • Facilitati pentru transportul ecologic: Acces facil la mijloace de transport in comun si solutii pentru incurajarea transportului alternativ, precum spatii pentru biciclete si incarcatoare masini electrice.
 • Management inteligent al deseurilor: incurajam sortarea si reciclarea deseurilor, oferind ghiduri de bune practici pentru compostare si stil de viata sustenabil.
 • Confort: imbunatatit prin reducerea zgomotului si a poluarii, creand in acelasi timp un mediu sanatos. Se promoveaza calitatea aerului in interior prin solutii tehnologice, ventilare naturala si alegerea unor vopsele si materiale non-toxice.

Galaxy Park nu reprezinta doar o alegere de locuinta, ci un angajament fata de un viitor mai verde, mai curat si mai sustenabil. Invitam pe toti cei care isi doresc nu doar un acasa confortabil, ci si un partener in demersul de a trai in armonie cu natura, sa descopere oportunitatile si beneficiile pe care le ofera acest ansamblu rezidential modern. Alatura-te noua in aceasta calatorie catre un viitor mai luminos si sustenabil!

BREEAM, o noua certificare importanta pentru Galaxy Park Residence care redefineste stilul de viata urban

Recunoscut drept „Proiectul imobiliar al anului 2023” de catre URBANIS – Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania, acest proiect rezidential a fost proiectat conform cerintelor BREEAM si Green Homes.

BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) reprezinta o metoda de evaluare a performantei ecologice a cladirilor. Aceasta metoda a fost elaborata in UK de catre Building Research Establishment (BRE).

BREEAM este cea mai utilizata metoda, folosita in prezent, de evaluare a impactului cladirilor asupra mediului.

BREEAM reprezinta un standard pentru proiectare durabila si a devenit instrumentul principal de evaluare a performantei ecologice a unei cladiri.

BREEM este aplicabil atat pentru cladirile existente cat si pentru cele noi.

Catalog Galaxy Park Green Homes

Amplasament excelent, cu multiple facilitati de transport

Noul proiect imobiliar este amplasat pe Str. Drumul Binelui, Nr. 63-65, Bucuresti, Sector 4, in cadrul primului parc rezidential din Romania: Metalurgiei Park Residence.

Accesul catre ansamblul rezidential este posibil prin trei cai separate: prin Bulevardul Metalurgiei, Strada Drumul Binelui sau prin zona comerciala invecinata.

Amplasarea excelenta a proiectului ofera acces facil pe jos catre cele mai importante puncte de interes ale zonei:

 • 10 m pana la galeria comerciala proprie;
 • 30 m pana la statia STB;
 • 50 m pana la Kaufland si Lidl;
 • 200 m pana la parcul Tudor Arghezi;
 • 200 m pana la restaurantul South Burger;
 • 400 m pana la Metro, Auchan si Jumbo;
 • 500 de m pana la Grand Arena Mall sau pana la Carrefour, Hornbach, Selgros si Mc. Donalds;
 • 500 de m pana la gradinita “Insir-te Margarite”;
 • 1 km pana la Premium Wellness Institute.

De asemenea, locatarii Galaxy Park Residence pot ajunge in cel mai scurt timp in centrul Bucurestiului, beneficiind de o multime de proiecte de infrastructura si mijloace de transport in comun:

 1. Iesire rapida catre Soseaua Berceni- Aparatorii Patriei;
 2. Iesire rapida catre Bulevardul Metalurgiei – Piata Sudului;
 3. Acces rapid catre Soseaua de Centura;
 4. Statii STB chiar in fata ansamblului;
 5. Statii de metrou in imediata apropiere.

Facilitati care unesc Metalurgiei Park de centrul Bucurestiului:

Exista numeroase proiecte de infrastructura care au fost dezvoltate in zona de sud a Bucurestiului, imbunatatind mobilitatea locuitorilor din zona:

 1. Pasajul subteran auto de la Piata Sudului. Acesta leaga Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia, oferind acces rapid catre Soseaua Mihai Bravu pe podul de la Calea Vacaresti;
 2. Bulevarde largite cu 2 benzi pe sens: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica;
 3. Proiecte de dezvoltare a unor pasaje rutiere in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei, care urmeaza sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Datorita tuturor acestor proiecte de infrastructura, timpul petrecut in masina pana la Piata Victoriei este de doar 15 minute.

Metalurgiei Park Residence – Primul Parc rezidential din Romania

Galaxy Park Residence face parte dintr-un proiect de anvergura dezvoltat in ultimii ani: Metalurgiei Park Residence. Acesta numara 5000 de locuinte deja construite si 5000 de unitati locative care sunt in dezvoltare, urmand sa fie date in folosinta in urmatorii 5 ani.

Metalurgiei Park Residence a confirmat de-a lungul timpului, asigurandu-le locatarilor un spatiu vast, in care gasesc absolut toate facilitatile de care au nevoie.

Cele 5000 de apartamente si garsoniere sunt construite pe o suprafata de 20 de hectare de teren si respecta toate criteriile de calitate a vietii:

 • sunt construite conform standardelor impuse de UE;
 • au spatii mari si luminoase;
 • fac parte din cladiri certificate Green Homes;
 • sunt in imediata apropiere a scolilor, gradinitelor, zonelor comerciale, parcurilor si zonelor de agrement.

De-a lungul timpului, Metalurgiei Park Residence si-a consolidat reputatia, oferind locatarilor sai un spatiu generos, dotat cu toate facilitatile esentiale pentru un trai confortabil.

Datorita feedback-ului pozitiv al locatarilor din Metalurgiei Park Residence, dezvoltatorii au demarat faza a II-a a proiectului, alocand inca 20 de hectare pentru realizarea unor ansambluri rezidentiale moderne.

Atat Galaxy Park, cat si alte proiecte rezidentiale aflate in faza a II-a de dezvoltare urmeaza sa fie construite in aproximativ 5 ani si vor raspunde tuturor cerintelor moderne:

 • le vor oferi locatarilor zone generoase de retail si de agrement;
 • vor atrage investitii pentru dezvoltarea de scoli, gradinite si spatii comerciale;
 • vor fi gandite cu cai de acces ample, piste de biciclete si spatii de relaxare.

Multe dintre constructiile din cadrul Metalurgiei Park Residence sunt concepute sa respecte standardele nZEB, oferind solutii moderne pentru sistemele de incalzire, ventilatie si izolare. Se va adopta un sistem de incalzire centralizata, fatadele proiectate vor beneficia de ventilare, iar sustinerea consumului de energie al cladirilor se va realiza prin intermediul panourilor fotovoltaice, garantand astfel o izolare termica si hidroizolatie de inalta calitate.

Datorita aspiratiilor ecologice si inovatiilor adoptate, un numar semnificativ de cladiri din faza a 2-a a Metalurgiei Park sunt in curs de a obtine certificarea verde de la RoGBC. Aceasta abordare, unica in zona de Sud a Capitalei, nu doar ca impulsioneaza dezvoltarea zonelor locative verzi si de calitate superioara, dar si contribuie semnificativ la cresterea nivelului de trai si a calitatii vietii pentru locuitorii zonei.

Propunere harta noua modificata

Metalurgiei Park Residence faza a II-a
apartamente spatioase si suprafete comune bine optimizate

Metalurgiei Park Residence Faza 2 se va desfasura pe o suprafata  generoasa de 20 de hectare de teren, fiind estimat un numar suplimentar de 5000 de noi unitati locative variate.

Mai multi investitori au achizitionat deja terenurile si au demarat lucrarile de constructie inca din prima parte a anului 2022. Estimarile indica ca aceste lucrari vor continua pe o perioada de 5 ani.

Noua faza a proiectului a adus si o serie de noutati:

 • Noi investitori de amploare au demarat investitii semnificative, concentrandu-se pe dezvoltarea de imobile rezidentiale, spatii generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri si facilitati de agrement. Toate acestea reprezinta doar o parte din beneficiile acestei etape evolutive a proiectului rezidential.
 • KAUFLAND ROMANIA a dezvoltat deja o zona de retail semnificativa pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, adiacenta cu LIDL ROMANIA. Acest spatiu gazduieste multiple zone de shopping si recreere.

Din cadrul acestei noi faze de dezvoltare nu vor lipsi zonele verzi, parcurile de proximitate si zonele comerciale ample. Sunt proiectate inclusiv o scoala si o gradinita pentru locuitorii din aceasta zona.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Un aspect deosebit de important in ceea ce priveste noile proiecte rezidentiale este modul in care acestea vor fi construite. O mare parte dintre acestea vor respecta cerintele europene actuale, vor indeplini standardele nZEB, vor fi dotate cu fatade ventilate, sisteme de incalzire centralizata si panouri fotovoltaice care sa sprijine eficient consumul de energie electrica. De asemenea, vor dispune de statii de incarcare electrica pentru autoturismele electrice si, desigur, vor obtine certificarea de proiecte verzi, eficiente si sustenabile, inclusiv datorita colaborarii cu Consiliul General al Cladirilor Verzi – RoGBC.

Citeste mai mult despre cladirile verzi certificate de RoGBC aici: http://www.rogbc.org/ro/locuinte-verzi.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

380106931 877278663761799 9063471669831922040 n copy

In ceea ce priveste spatiul verde, in Parcul Tudor Arghezi au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi. Acestia se alatura celor aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc, impreuna cu cele 2500 de plante de iedera, transformand parcul intr-o adevarata oaza de verdeata si intr-o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

In ceea ce priveste infrastructura, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, impreuna cu noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Turnu Magurele, faciliteaza accesul rapid catre centrul Capitalei si catre bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale, respectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, imbunatatind semnificativ problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere de dimensiuni considerabile sunt planificate in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea sunt concepute sa conecteze inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropiere a proiectului exista numeroase zone comerciale de shopping, printre care mentionam zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si, desigur, Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este in prezent unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, avand o valoare cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari care depaseste suma de 350 de milioane de euro.

Noile imobile care urmeaza sa fie construite in cadrul proiectului vor avea un regim de inaltime mai mare, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi disponibile atat in varianta supraterana, cat si subterana, avand ca scop imbunatatirea confortului  noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada clara a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence!

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Galaxy Residence Metalurgiei Park Bloc C.2

Apartamente 2 camere si 3 camere decomandate

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
TIP 12 Camere156,91 mp + 2,13 mp balcon + 9,86 mp balcon = 68,90 mp96.200 Euro + TVA1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 22 Camere153,10 mp + 2,30 mp balcon + 3,19 mp balcon = 58,59 mp85.200 Euro + TVA1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 33 Camere174,38 mp + 11,48 mp balcon = 85,86 mp600.000 Lei + TVA1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 42 Camere163,54 mp + 9,45 mp balcon = 72,99 mp104.800 Euro + TVA1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 52 Camere152,61 mp + 2,93 mp balcon + 2,33 mp balcon = 57,87 mp84.300 Euro + TVA1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 63 Camere178,29 mp + 6,20 mp balcon + 11,56 mp balcon = 96,05 mp600.000 Lei + TVA1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 73 Camere172,74 mp + 5,74 mp balcon + 2,30 mp balcon = 80,51 mp600.000 Lei + TVA1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 82 Camere152,36 mp + 5,20 mp balcon + 10,12 mp balcon = 67,68 mp91.400 Euro + TVA1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 93 Camere175,54 mp + 3,65 mp balcon + 8,43 mp balcon + 17,91 mp balcon = 105,53 mp125.000 Euro + TVA1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 103 Camere177,64 mp + 2,66 mp balcon + 2,53 mp balcon + 9,31 mp balcon = 92,14 mp600.000 Lei + TVA1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 112 CamereET 2-1157,76 mp + 20,07 mp balcon = 77,83 mp103.300 Euro + TVA10apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 122 CamereET 2-1154,35 mp + 9,32 mp balcon = 63,67 mp90.000 Euro + TVA10apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 133 CamereET 2-1175,71 mp + 11,69 mp balcon = 87,40 mp600.000 Lei + TVA10apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 142 CamereET 2-1164,77 mp + 10,41 mp balcon + 5,37 mp balcon = 80,55 mp110.500 Euro + TVA10apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 152 CamereET 2-1154,30 mp + 10,52 mp balcon = 64,82 mp90.500 Euro + TVA10apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 163 CamereET 2-1178,91 mp + 14,92 mp balcon + 17,38 mp balcon = 111,21 mp130.000 Euro + TVA10apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 173 CamereET 2-1174,33 mp + 9,37 mp balcon + 2,51 mp balcon + 5,63 mp balcon = 91,84 mp600.000 Lei + TVA10apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 182 CamereET 2-1153,59 mp + 12,69 mp balcon + 10,43 mp balcon = 76,71 mp99.000 Euro + TVA10apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 193 CamereET 2-375,75 mp + 3,80 mp balcon + 8,86 mp balcon + 16,73 mp balcon = 105,14 mp125.000 Euro + TVA2apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 203 CamereET 4-775,90 mp + 3,80 mp balcon + 8,86 mp balcon + 18,25 mp balcon = 106,81 mp125.000 Euro + TVA4apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 213 CamereET 8-1176,26 mp + 3,80 mp balcon + 8,90 mp balcon + 18,36 mp balcon = 107,32 mp125.000 Euro + TVA4apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 223 CamereET 2-1179,30 mp + 2,37 mp balcon + 2,73 mp balcon + 11,30 mp balcon = 95,70 mp600.000 Lei + TVA 10apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Galaxy Residence Metalurgiei Park Bloc C.1

Apartamente tip studio, Apartamente de 2-3 camere decomandate

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
TIP 12 CamereEt. 151,06 mp + 3,32 mp balcon + 2,45 mp balcon= 56,83 mpIn Curand1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 2Apartament tip Studio Et. 148,91 mp + 3,56 mp balcon + 10,60 mp balcon = 63,07 mpIn Curand1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 32 CamereEt. 155,35 mp + 3,33 mp balcon + 1,88 mp balcon = 60,56 mpIn Curand1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 43 CamereEt. 186,30 mp + 9,65 mp balcon + 2,90 mp balcon = 98,85 mpIn Curand1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 5Apartament tip StudioEt. 147,82 mp + 10,53 mp balcon + 4,19 mp balcon = 62,54 mpIn Curand1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 62 CamereEt. 155,29 mp + 2,99 mp balcon + 2,11 mp balcon = 60,39 mpIn Curand1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 72 CamereEt. 153,92 mp + 6,39 mp balcon = 60,31 mpIn Curand1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 82 CamereEt. 160,14 mp + 2,66 mp balcon = 62,80 mpIn Curand1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 9Apartament tip Studio Et. 146,70 mp + 8,91 mp balcon = 55,61 mpIn Curand1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 102 Camere tip Studio Et. 158,95 mp + 3,55 mp balcon + 9,30 mp balcon = 71,80 mpIn Curand1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 112 CamereEt. 161,30 mp + 13,70 mp balcon = 75,00 mpIn Curand1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 122 CamereEt. 2-1152,58 mp + 13,35 mp balcon = 65,93 mpIn Curand1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 132 Camere tip Studio Et. 2-1150,12 mp + 4,14 mp balcon + 15,09 mp balcon = 69,35 mpIn Curand10apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 142 CamereEt. 2-1155,63 mp + 10,29 mp balcon = 65,92 mpIn Curand10apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 153 CamereEt. 2-586,82 mp + 13,93 mp balcon + 7,35 mp balcon = 108,10 mpIn Curand10apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 163 CamereEt. 6-1188,11 mp + 14,00 mp balcon + 7,35 mp balcon = 109,46 mpIn Curand4apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 17Apartament tip Studio Et. 2-548,23 mp + 14,24 mp balcon + 4,36 mp balcon = 66,83 mpIn Curand6apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 18Apartament tip Studio Et. 6-1149,00 mp + 14,86 mp balcon + 4,36 mp balcon = 68,22 mpIn Curand4apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 192 CamereEt. 2-555,91 mp + 9,90 mp balcon = 65,81 mpIn Curand6apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 202 CamereEt. 6-1157,18 mp + 9,90 mp balcon = 67,08 mpIn Curand4apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 212 CamereEt. 2-554,76 mp + 9,98 mp balcon = 64,74 mpIn Curand6apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 222 CamereEt. 6-1155,98 mp + 10,30 mp balcon = 66,28 mpIn Curand4apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 232 CamereEt. 2-460,14 mp + 17,48 mp balcon = 77,62 mpIn Curand6apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 242 CamereEt. 5-1162,24 mp + 12,04 mp balcon = 74,28 mpIn Curand3apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 25Apartament tip Studio Et. 2-446,69 mp + 3,55 mp balcon + 4,34 mp balcon = 54,58 mpIn Curand37apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 26Apartament tip Studio Et. 547,69 mp + 3,55 mp balcon + 4,34 mp balcon = 55,58 mpIn Curand1apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 27Apartament tip Studio Et. 6-1148,86 mp + 3,55 mp balcon + 4,34 mp balcon = 56,75 mpIn Curand6apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 28Apartament tip Studio Et. 2-559,12 mp + 9,21 mp balcon + 13,94 mp balcon = 82,27 mpIn Curand4apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 29Apartament tip Studio Et. 6-1159,21 mp + 9,06 mp balcon + 15,21 mp balcon = 83,48 mpIn Curand6apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2
TIP 302 CamereEt. 2-1161,30 mp + 19,09 mp balcon + 8,27 mp balcon = 88,66 mpIn Curand10apartamente Noul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Selgros, Mega Image, Lidl, Kaufland

Puncte de interes

Magazin 50 metri
Transport public 30 metri
Scoala/Gradinita 500 metri
Cafenea/Restaurant 50 metri
Farmacie/Spital 50 metri
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi posibilitatea oricui de a achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului, fie prin intermediul creditelor bancare, fie utilizand resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, servicii destinate tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre noul proiect aici:

0731.111.613 Adriana Labes  – Manager Proiect

0735.527.098 Catalin Angheluta  – Manager Vanzari

0729.572.570 Call Center Vanzari SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.