Palm Residence Oltenitei

Palm Residence Oltenitei

Amplasat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni, nu foarte departe de granita cu Sectorul 4 Bucuresti, noul proiect imobiliar dezvoltat sub aceasta marca ne dezvaluie o identitate aparte datorita modului atent in care a fost gandit si proiectat.

SUPRAFATA TEREN4.750 mp
REGIM INALTIMEP+5E
PRETURI DE LA50.000 euro
+ TVA
DATA PREDAREFinalizat
NUMAR DE BLOCURI2
NUMAR DE APARTAMENTE119
NUMAR DE PARCARI131
TIP APARTAMENTEGarsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu

Prezentare

Cei 4750 mp de teren de care dispune proiectul imobiliar Palm Residence Oltenitei, au o pozitie excelenta in raport cu mijloacele de transport in comun sau cu punctele de interes major, deoarece terenul are deschidere stradala catre Soseaua Oltenitei si mai mult decat atat, in fata acestuia se afla chiar statia de STB.

Distanta pe care trebuie sa o parcurgeti pana la statiile de metrou Berceni, Dimitrie Leonida sau Aparatorii Patriei este extrem de mica, iar daca apelati la autobuzele clasice, trebuie spus ca aveti de unde alege, deoarece un numar de 8 curse diferite sunt disponibile.

Cladirile ce compun noul proiect imobiliar au un regim de inaltime de numai 5 etaje cu acoperis tip terasa multistrat, care vor genera la finalizarea lor un numar de 119 unitati locative diverse, insotite de parcari, spatii verzi, loc de joaca si bineinteles o buna functionalitate.

Proiectul Palm Residence va livra incepand cu luna Martie 2023, primele unitati locative complet echipate, foarte atent finisate, ce compun ceea ce credem noi ca este deja, una dintre cele mai bune oferte imobiliare din zona de sud.

Pentru ca punem pret pe educatie, Palm Residence Oltenitei se afla intr-o zona cu acces la gradinite, scoli si licee:

 • Gradinita “Prietenii mei”
 • Scoala Gimnaziala “Eremia Grigorescu”
 • Scoala Gimnaziala “Sfantul Nicolae”
 • Colegiul Tehnic “Miron Nicolescu”
 • Liceul Tehnologic “Dacia”

Pretuim timpul si stim cat de important este sa ai acces facil catre “ACASA”, dar si catre zonele in care te poti relaxa, astfel Palm Residence Oltenitei se regaseste in apropierea parcurilor, a mall-urilor si centrelor comerciale, a unitatilor spitalicesti, precum si in preajma punctelor de interes major.

 • Rezervatia naturala Delta Vacaresti;
 • Parcul Tineretului
 • Oraselul Copiilor
 • Sun Plaza Mall
 • Piata Sudului
 • Mijloace de transport in comun alternative: Metrou Dimitrie Leonida, Metrou Aparatorii Patriei, STB (tramvai: 1,10,11,34; autobuz: 102, 124, 202, 402, 414, N103, N106, N124), Maxi-Taxi.

Palm Residence Oltenitei in cifre:

SUPRAFATA TEREN : 4.750 mp

UNITATI LOCATIVE : 119

PARCARI : 131 locuri

Palm Residence Oltenitei – date generale:

 • Acces dublu – auto si pietonal
 • Amplasare excelenta
 • Acces rapid la STB (439) si Metrou
 • Bransamente la utilitatile orasului
 • Contorizari individuale
 • Finisaje premium
 • Fatade partial ventilate si placate cu Alucobond
 • Loc de joaca (350 mp)
 • Locuri de parcare amenajate

Termenele stabilite de catre echipa Palm Residence Oltenitei sunt:

 • Incepere proiect: Octombrie 2021
 • Finalizare proiect: Mai 2024
 • Predare apartamente si dare in folosinta Corp B: Martie 2023

In ansamblu sunt prevazute parcari supraterane individuale, dezmembrate cadastral, amenajate cu pavele ecologice, ce pot fi achizitionate separat fata de apartament la pretul de 5.000 Euro (TVA 19% inclus).

Citeste mai mult

Specificatii tehnice si caracteristici

Imobilele din cadrul proiectului dispun de o atentie sporita din partea echipei de arhitectura, astfel ca s-a luat decizia de a se folosi pentru exterior un sistem modern de fatade ventilate partial cu ajutorul placilor de alucobond, ceea ce ridica cu mult standardele de construire si bineinteles confortul termic va fi unul de exceptie.

Tamplaria PVC folosita va fi Salamander 5 camere de culoare gri antracit la exterior si alb la interior, sticla low E 4 anotimpuri.

Balcoanele ample de tip terasa vor dispune de balustrade din sticla securizata fumurie si laminata, iar cele din interior, de pe casa scarii vor fi complet din inox.

Materialele alese de catre departamentul de design interior al proiectului pentru finisarea si echiparea imobilelor sunt de la cele mai renumite si consacrate branduri din Europa, pe care le veti gasi in showroom-urile Avalon Romania Building Industry.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Accesul in asamblu va fi controlat si securizat prin mai multe echipamente si masuri de protectie din care enumeram: barierele de acces auto, usile antiefractie montate la intrarea in apartamente, lifturile inteligente de la Schindler si cartele de acces in imobil.

Bineinteles ca fiecare apartament va fi livrat complet finisat, dotat cu centrala proprie de apartament in condensatie si bransat individual la toate utilitatile orasului.

Apartamente disponibile

Apartamente Corp B

Apartamente 1 - 3 camere

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
GarsonieraTip B1Parter29.59 mpINDISPONIBIL2apartamente Palm Residence Oltenitei
2 camereTip B2Parter46.23 mp59.048 Euro + TVA1apartamente Palm Residence Oltenitei
GarsonieraTip B3Parter34.95 mp INDISPONIBIL1apartamente Palm Residence Oltenitei
StudioTip B4Parter47.73 mp INDISPONIBIL1apartamente Palm Residence Oltenitei
GarsonieraTip B5Parter40.34 mpINDISPONIBIL1apartamente Palm Residence Oltenitei
3 camereTip B6Parter59.53 mpINDISPONIBIL1apartamente Palm Residence Oltenitei
GarsonieraTip B7Parter35.84 mp INDISPONIBIL1apartamente Palm Residence Oltenitei
GarsonieraTip B8Parter29.59 mpINDISPONIBIL1apartamente Palm Residence Oltenitei
2 camereTip B91,2,3,452.72 mp + 5.59 mp balcon 72.381 Euro + TVA16apartamente Palm Residence Oltenitei
StudioTip B101,2,3,447.67 mp + 7.67 mp balcon68.572 Euro + TVA8apartamente Palm Residence Oltenitei
3 camereTip B111,2,3,4,563.08 mp + 5.92 mp balcon85.239 Euro + TVA5apartamente Palm Residence Oltenitei
3 camereTip B121,2,3,4,571.94 mp + 4.90 mp balcon94.800 Euro + TVA5apartamente Palm Residence Oltenitei
GarsonieraTip B131,2,3,4,535.54 mp + 4.67 mp balcon50.000 Euro + TVA15apartamente Palm Residence Oltenitei
2 camereTip B14548.02 mp + 10.86 mp balcon72.381 Euro + TVA4apartamente Palm Residence Oltenitei
StudioTip B15541.30 mp + 14.89 mp balcon68.572 Euro + TVA2apartamente Palm Residence Oltenitei

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, inclusiv prin Programul Prima Casa, fiind in general acceptate toate formele de credit sau din surse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit 24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact:

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre Sudrezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Palm Residence Oltenitei:

0730.245.876 Roxana Ratcu – Manager Proiect

0729.572.570 – Call Center SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie