Primera Park Residence

Primera Park Residence

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul primului parc rezidential din Romania, si anume Primera Park Residence!

SUPRAFATA TEREN2258 mp
REGIM INALTIMEP+9E
PRETURI DE LA45.700 euro
+ TVA
DATA PREDAREAugust 2025
NUMAR DE BLOCURI1
NUMAR DE APARTAMENTE66
NUMAR DE PARCARI70
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere, Ap. 3 Camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Apartamente Primera Park Residence

Compania care dezvolta si administreaza brandul imobiliar Primera Residence a inceput deja lucrarile de constructie ale noului proiect rezidential la finalul anului 2023.

Astfel, odata cu inceperea constructiei noului proiect imobiliar, au fost puse in vanzare unitatile locative care il compun, impreuna cu parcarile aferente acestora.

Conform dezvoltatorilor acestui brand, se vor pastra in linii mari aceleasi compartimentari excelente cu care am fost obisnuiti in celelate proiecte ale marcii Primera, gradul foarte bun de finisare interioara al unitatilor locative, precum si atentia la detalii acordata intregului complex si buna functionalitate de pana acum.

Preturile de referinta pentru apartamente sunt urmatoarele:

 • Pentru garsonierele decomandate, cu suprafete cuprinse intre 38 mp utili si 41 mp utili, preturile incep de la 45.700 Euro + TVA;
 • Pentru garsonierele duble, cu suprafete cuprinse intre 51 mp utili si 57 mp utili, preturile incep de la 66.800 Euro + TVA;
 • Pentru apartamentele cu doua camere, cu suprafete cuprinse intre 54 mp utili si 76 mp utili, preturile incep de la 72.400 Euro + TVA;
 • Pentru apartamentele cu trei camere, cu o suprafata de 111 mp utili, preturile incep de la 119.700 Euro + TVA.

Vezi aici lista de apartamente disponibile

Proiectul Primera Park Residence este sustinut de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania si promovat de SudRezidential.ro!

www.adiru.ro

Primera Park Residence

Regimul de inaltime al imobilelor Primera Park Residence este P+9E, cu un total de aproximativ 66 de unitati locative diverse, de la garsoniere simple, la garsoniere duble, apartamente cu doua si trei camere, insotite de locuri de parcare si facilitati complementare necesare proiectului rezidential.

Imobilele din Primera Park Residence vor fi construite cu o structura mixta, din diafragme, placi si grinzi de beton armat, structura de rezistenta solida si rezistenta la orice factor de mediu.

Desi vor avea un regim de inaltime de P+9E, acestea vor fi rezistente in fata cutremurelor si a altor pericole, respectand cu strictete normativele privind actiunile seismice emise in anul 2013.

Detaliile tehnice care definesc cladirile Primera Residence sunt urmatoarele:

 • fundatie realizata cu radier general complex, construita din beton armat de clasa superioara;
 • inchiderile exterioare si intre apartamente ale imobilelor vor fi realizate din caramida tip BCA Ytong cu o grosime de 25 cm;
 • anvelopare cu polistiren expandat de 10 cm, pe toate partile conventionale ale fatadelor;
 • compartimentari interioare cu blocuri ceramice tip BCA Ytong de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti. Tencuiala asigura o grosime de 15 cm, ceea ce inseamna o izolare fonica foarte buna in interiorul apartamentelor.

Vezi aici lista de apartamente disponibil

Fiecare detaliu este gandit pentru confort.

getty images fA3h7Ckbc3Y unsplash

De la structura de rezistenta, pana la inchiderea peretilor, instalatii si finisaje, toate detaliile sunt gandite pentru confort.

Atat inchiderile peretilor exteriori, cat si inchiderile peretilor interiori sunt executate cu caramizi tip BCA Ytong, cu proprietati fonoabsorbante.

Fiecare bloc va dispune de o centrala proprie, amplasata la parterul imobilului, iar unitatile locative vor beneficia de sisteme moderne de control si consum al caldurii si apei calde menajere, denumite MTH. (MTH este acronimul de la Module Termo-Hidraulice si reprezinta dispozitive usor de folosit si de intretinut, care asigura un randament energetic inalt. Prepararea apei calde menajere se face instantaneu, in imediata apropiere a punctului de utilizare, ceea ce elimina nevoia unor vase de acumulare de dimensiuni mari si a unor circuite complicate de recirculare).

Printre facilitatile pe care le ofera fiecare unitate locativa in parte se numara si urmatoarele:

 • Incalzire in pardoseala;
 • Tamplarie PVC cu geam tripan de ultima generatie cu glafuri exterioare;
 • Finisaje achizitionate de la Avalon Romania Building Industry, in functie de dorinta fiecarui client in parte. Se poate opta pentru finisaje de cea mai buna calitate din clasa premium sau pentru finisaje din gama ultra lux;
 • Toate finisajele pot fi alese cu ajutorul departamentului de design din cadrul proiectului, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajare perfecta a fiecarui spatiu interior.

Strategia brandului Primera Park Residence este aceea de a crea spatii locative care sa faciliteze dezvoltarea unor comunitati puternice si sa ofere tuturor rezidentilor un stil de viata modern.

Toate cladirile dezvoltate de acest brand sunt eficiente si durabile din punct de vedere ecologic, respectand valorile impuse de o viata sanatoasa si protejarea mediului inconjurator.

Proiectul beneficiaza de o deschidere directa catre Strada Drumul Binelui, catre Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern al Metalurgiei Park, dar si de multiple cai de acces secundare.

Accesul catre statia de metrou Aparatorii Patriei este acum mult mai rapid si se poate face in doar cateva minute.

Dezvoltatorii proiectului anunta intentia de a aduce in faza a II-a o serie de imbunatatiri, mai ales pe segmentul partilor comune ale imobilelor, casei scarilor si intrarilor in imobile.

getty images UPDm0O rV9Q unsplash

Noile apartamente vin insotite de locuri de parcare delimitate si amenajate separat, oferite spre vanzare la preturile de 5.000 Euro + TVA – Ioc de parcare  suprateran si 8.000 Euro + TVA – loc de parcare acoperit la parterul blocului tip garaj, fiecarui rezident care doreste achizitionarea unui loc de parcare individual.

Locuintele din cadrul proiectului Primera Park Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Metalurgiei Park Residence

Metalurgiei Park Residence este in prezent, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane Euro.

Noile blocuri care se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+ 8 si maxim P+12 etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane, cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare, respectiv Faza a II-a, reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

In ceea ce priveste infrastructura, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, impreuna cu noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Turnu Magurele, faciliteaza accesul rapid catre centrul Capitalei si catre bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale, respectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, imbunatatind semnificativ problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere de dimensiuni considerabile sunt planificate in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea sunt concepute sa conecteze inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropiere a proiectului exista numeroase zone comerciale de shopping, printre care mentionam zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si, desigur, Mall Sun Plaza.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite:

 • Iesire catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura

Citeste mai multe despre primul parc rezidential din Romania aici: https://www.metalurgieipark.ro/despre-proiect/

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

parcul tudor arghezi

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Citeste: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4

Avalon Romania Building Industry
 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romaniaeste acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr- un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
avalon
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Bloc C.1 Primera Park Residence

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 1GarsonieraEtaj 1-935,26 mp + 2,78 mp balcon = 38,04 mp50.300 Euro + TVA9apartamente Primera Park Residence
Tip 22 CamereEtaj 1-854,74 mp + 21,44 mp balcon = 76,18 mp78.800 Euro + TVA8apartamente Primera Park Residence
Tip 32 CamereEtaj 1-750,09 mp + 3,83 mp balcon = 53,92 mp72.400 Euro + TVA7apartamente Primera Park Residence
Tip 4StudioEtaj 1,4,749,90mp + 7,17 mp balcon = 57,07 mp72.500 Euro + TVA3apartamente Primera Park Residence
Tip 5StudioEtaj 1,4,745,35 mp + 6,12 mp balcon = 51,47 mp66.800 Euro + TVA3apartamente Primera Park Residence
Tip 62 CamereEtaj 1-950,09 mp + 3,83 mp balcon = 53,92 mp72.400 Euro + TVA9apartamente Primera Park Residence
Tip 72 CamereEtaj 1-954,74 mp + 21,44 mp balcon = 76,18 mp78.800 Euro + TVA9apartamente Primera Park Residence
Tip 83 CamereEtaj 2,3,5,6,8,987,18 mp + 24,09 mp balcon = 111,23 mp119.700 Euro + TVA6apartamente Primera Park Residence
Tip 92 CamereEtaj 847,04 mp + 9,16 mp balcon = 56,20 mp69.900 Euro + TVA1apartamente Primera Park Residence
Tip 102 CamereEtaj 954,74 mp + 15,72 mp balcon = 70,46 mp78.800 Euro + TVA1apartamente Primera Park Residence
Tip 112 CamereEtaj 947,04 mp + 5,42 mp balcon = 52,46 mp68.700 Euro + TVA1apartamente Primera Park Residence

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Parcul Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Auchan, Selgros, Mega Image, Lidl, Kaufland

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 500 metri
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modalitatea de plata acceptata in cadrul acestui nou proiect rezidential de mari dimensiuni este extrem de variata si, mai ales, accesibila.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Noua Casa, Credite Ipotecare, Imobiliare si chiar credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

O noutate absoluta o reprezinta posibilitatea platilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 3 ani, precum si orice alta forma de plata care presupune efectuarea de plati sub forma transelor lunare.

Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni si conditii care vor fi stabilite in functie de profilul de plata al cumparatorului, conform normelor de finantare aplicabile si a prevederilor legale in vigoare, la data rezervarii apartamentului.

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara, Credit24h.ro, ofera consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare destinate obtinerii creditelor pentru achizitionarea de locuinte. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata in contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei), sector 4 Bucuresti; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634); sau pe Strada Pucheni, nr.157, sector 5, Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Primera Park Residence la numerele de telefon:

0731.111.610 - Mirela Coltan - Manager Proiect sau

0729.572.570 - Call Center - SudRezidential.ro

*Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate dezvoltatorului si provin in urma informatiilor furnizate de acesta, au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea SudRezidential.ro.
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.