SudRezidential.ro, cel mai amplu site imobiliar dedicat proiectelor rezidenţiale şi ansamblurilor imobiliare amplasate in Zona De Sud a Capitalei.

vanzari@sudrezidential.ro
0729.572.570

QUANTUM GARDEN VILLAGE RESIDENCE BERCENI

Cel mai modern si complet ansamblu rezidential din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti!

In curând…
Quantum Garden Village Residence Berceni

Cel mai modern si complet ansamblu rezidential din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti!

Modern, exclusivist, foarte bine amplasat si gandit in detaliu, noul proiect Quantum Graden Village Residence Berceni, este creat intr-o  atmosfera eleganta si confortabila in care viata de familie si bucuria de a trai alaturi de cei dragi tie este cel mai important atuu.

Prin fiecare detaliu care compune ceea ce vrem sa fie cel mai complet proiect rezidential verde din aceasta noua zona rezidentiala, Quantum Garden Vilage Berceni te surprinde si te incanta imediat ce ajungi sa-i cunosti functionalitatea, poate si datorita faptului ca proiectul este dedicat in totalitate locuintelor tip vila, smart, eficiente energetic, construite cu pasiune si atentie de catre cei mai buni specialisti in domeniu.

Este si primul proiect rezidențial din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti compus din case smart, eficiente energetic, fiind de la început, proiectat gandit sa se încadreze în clasa energetică A și în categoria de “clădiri eficiente energetic”.

Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune născută din dorința obsesivă de a crea cel mai bun loc pe care tu să-l numești “Acasă”.

Echipa SudRezidential.ro

Detaliile complete si informatiile tehnice vor fi date publicitatii in luna August anul curent moment in care este stabilita si data de lansare a noului proiect imobiliar amplasat in zona Berceni-Vidra.

Citeste mai multe
localizare-harta-quantum_1

Sistemul de certificare Green Homes

Certificat case verzi

GREEN HOMES este cel mai robust sistem internațional de certificare, conceput special pentru îmbunătățirea sectorului rezidential si vizează toate etapele, de la concept până la execuție, la perioada ulterioară predării locuinței către utilizatorul final.

O locuință verde certificată de RoGBC are o performanță energetică ridicată, având impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale.

Sprijinirea creării de locuinţe verzi printr-un program de certificare credibil, eficient din punctul de vedere al costului, reprezintă o oportunitate atat pentru investitori și dezvoltatori, de a-și diferenţia proiectele de construcţii, prin calitatea și performanţa de mediu a acestora, dar în același timp pentru clienţi în privinţa beneficiilor financiare și de alte tipuri, din care mentionam:

 • Clădiri de calitate superioară prin utilizarea de materiale sustenabile, care nu sunt toxice pentru ocupanţii clădirilor;
 • Costuri mai mici la energie, folosind principiile de proiectare bioclimatică, o anvelopă eficientă și de calitate superioară a clădirii, un sistem mai eficient de încălzire, ventilare mecanică sau pasivă, dar si un design solar activ și pasiv;
 • Sănătate și bunăstare pentru întreaga familie prin utilizarea de soluţii tehnologice cu ventilarea naturală (sau un sistem hibrid) ce sunt folosite pentru a asigura calitatea aerului interior;
 • Responsabilitate faţă de Planetă pentru a putea folosi locuinţele într-o manieră responsabilă faţă de mediu, astfel că, de-a lungul timpului, locuinţa are un impact neutru, dacă nu chiar pozitiv asupra planetei noastre;

Green Homes sau Clǎdirile Verzi este un concept relativ nou în sectorul construcţiilor din România, dar cu impact semnificativ în ţǎrile dezvoltate.

În România orice construcţie care aspirǎ la privilegiul de fi numitǎ Clǎdire Verde, trebuie certificatǎ de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline în acest sens.

Mai multe detalii despre sistemul de certificare Green Homes poti consulta aici:

http://www.rogbc.org/ro/proiecte/locuinte-verzi

Manager Proiect

Iosif Vasile-Manager de Proiect, tel 0725.382.190, mail iosif@sudrezidential.ro
Iosif Vasile

Formular de contact

  Alte Proiecte Rezidențiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  
  Call Now Button