Quantum OxyGo Park Berceni

Quantum OxyGo Park Berceni

Modern, exclusivist, excelent amplasat si meticulos gandit, noul proiect Quantum OxyGo Park Berceni este conceput intr-o atmosfera eleganta si confortabila, unde viata de familie si bucuria de a trai alaturi de cei dragi sunt considerate cele mai importante aspecte.

PRETURI DE LA
Preturi de la
125.900 euro119.900 euro
+ TVA
DATA PREDAREFinalizat
TIP APARTAMENTEVile duplex
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Tot ce ai nevoie, la un pas distanta!

- in curand -

Exploram impreuna noi orizonturi, dedicandu-ne fiecarei actiuni cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai primitor loc, pe care sa-l poti numi cu drag „Acasa”.

Cel mai modern si complet ansamblu rezidential din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti!

Modern, exclusivist, excelent amplasat si meticulos gandit, noul proiect Quantum OxyGo Park Berceni este conceput intr-o atmosfera eleganta si confortabila, unde viata de familie si bucuria de a trai alaturi de cei dragi sunt considerate cele mai importante aspecte.

Cu fiecare detaliu care contribuie la ceea ce vrem sa fie cel mai complet proiect rezidential verde din aceasta noua zona rezidentiala, Quantum OxyGo Park Berceni te surprinde si te incanta imediat ce ajungi sa-i cunosti functionalitatea, poate si datorita faptului ca proiectul este dedicat in totalitate locuintelor tip vila, eficiente energetic, construite cu pasiune si atentie de catre cei mai buni specialisti in domeniu.

Aflat in zona de sud a ariei metropolitane a Bucurestiului, acesta este al doilea proiect rezidential din seria Quantum Premium Modules Group, compus din case ecologice cu certificare Green Homes, evidentiindu-se prin eficienta energetica si fiind conceput inca de la inceput pentru a indeplini standardele clasei energetice A.

„Ambianta calma si sofisticata a intregului proiect, atentia acordata detaliilor, modul in care a fost gandit pentru o functionalitate excelenta, multiplele cai de acces si facilitatile disponibile, toate evidentiaza un cadru aparte ce pune in valoare frumusetea si eleganta acestuia.”

Sursa Quantum Premium Modules Group

Vile Quantum OxyGo Park Berceni

Pe scurt despre proiect

 • Amplasat pe Bulevardul 1 Mai din Comuna Berceni, in zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, proiectul se distinge prin facilitati variate, design modern si locuinte exceptionale, eficiente energetic si certificate ca fiind case verzi, disponibile pentru vanzare la preturi accesibile.
 • Arhitectura moderna, caracterizata printr-o volumetrie simpla si linii de design contemporane, impresioneaza placut si atrage admiratia, evidentiind o compartimentare ingenioasa a spatiilor interioare, care raspunde eficient tuturor cerintelor locative.
 • Proiectul rezidential a primit certificarea Green Homes de la Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC). GREEN HOMES este considerat drept unul dintre cele mai robuste sisteme de certificare de acest fel, fiind conceput special pentru imbunatatirea sectorului rezidential si vizeaza toate etapele, de la concept pana la executie si perioada ulterioara predarii locuintei catre utilizatorul final.
 • Certificarea GREEN HOMES este o premiera pentru sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, indicand interesul cumparatorilor si cresterea calitatii constructiilor la cele mai inalte standarde din domeniu in aceasta zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.
 • Finisajele de exceptie si echipamentele de ultima generatie sunt furnizate de catre Avalon Romania Building Industry, o companie din cadrul grupului Sudrezidential.ro, precum si de multe alte companii de renume din piata de profil.
 • Parcarile destinate rezidentilor fiecarui imobil si vizitatorilor acestora sunt accesibile atat in curtea imobilului, cat si in parcarea comerciala situata la intrarea in ansamblul rezidential.
 • Parcarile pentru vizitatori sunt amplasate si marcate in zona parcarii comerciale, oferind acces usor clientilor spatiilor comerciale situate in cele doua cladiri de la intrarea in ansamblu.
 • Accesul in zona rezidentiala a proiectului este securizat si rezervat exclusiv rezidentilor, fiind posibil doar prin utilizarea unei cartele si a unui card de acces, indiferent de calea de intrare aleasa.
 • Amenajarea peisagistica completa a zonelor verzi si spatiilor de relaxare va fi de cea mai inalta calitate, iar zonele dedicate relaxarii vor beneficia de mobilier urban, iluminat nocturn si elemente decorative.
 • Zona comerciala include magazine in proximitate, un loc de joaca pentru copii si o parcare comerciala proprie situata la intrarea in ansamblu.
 • Vilele exceptionale care alcatuiesc proiectul imobiliar sunt de calitate premium, dispunand de gradini, iar functionalitatea remarcabila a complexului imobiliar contribuie la crearea unei comunitati cu adevarat fericite.
 • Accesul in ansamblu este posibil prin trei cai: direct din strada principala catre zona comerciala si apoi in ansamblu, din strada Vasile Goldis sau din strada Intrarea Primaverii.
 • La intrarea in ansamblu, sunt amplasate doua cladiri comerciale si de birouri cu acces direct din Soseaua Berceni, care vor gazdui si magazinele de retail.
 • ,,O locuinta verde” certificata are o performanta energetica ridicata, avand un impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale, dar in acelasi timp asigura calitatea si siguranta aerului in interior, prin monitorizarea, controlul si reducerea expunerii la radon in toate zonele ocupate ale locuintei.
 • De asemenea, utilizarea materialelor durabile si ecologice, impreuna cu alte cerinte de proiectare, contribuie la reducerea sau eliminarea multor substante chimice daunatoare prezente in unele materiale de constructie, precum formaldehida si compusii organici volatili (COV) toxici.

Quantum OxyGo Park Berceni in cifre

50 Unitati locative tip vila

2 cladiri comerciale

Cu 25 de spatii pentru parcare

3 cai de acces in ansamblu

15.000 mp teren total

5000 mp de spații verzi

2 tipuri de vile

Gradini proprii

„O zona metropolitana reprezinta un centru urban extins, alcatuit dintr-o mare metropola si zona sa adiacenta de influenta. Unul sau mai multe orase din aceasta zona devin nucleul principal de dezvoltare si, adesea, denumirea zonei metropolitane este derivata din numele celui mai important oras din acea regiune. In Romania, cele mai mari opt zone metropolitane, inclusiv Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti si Timisoara, gazduiesc aproximativ 50% din populatia tarii si genereaza aproximativ 75% din veniturile totale ale Romaniei.”

Despre Quantum OxyGo Park Berceni

Proiectul este compus din:

 • Imobile tip vila, cu regim de inaltime P+1E.
 • Doua cladiri comerciale cu regim de inaltime Parter + 2 Etaje + 1 Etaj Retras.
 • Ansamblul Quantum OxyGo Park Berceni ocupa o suprafata totala de teren de 15.000 mp, din care 12.000 mp sunt rezervati pentru zona rezidentiala.
 • Accesul in incinta ansamblului este facilitat in conditii civilizate prin 3 cai de acces ample si securizate, cu o latime variind de la 7 metri pentru caile de acces secundare, pana la 9 metri pentru caile de acces principale.
 • Cele doua cladiri comerciale si parcarea publica aferenta, cu o suprafata de 3000 mp, adapostesc zona comerciala, impreuna cu spatii verzi, locuri de parcare si cai de acces.
 • Sunt disponibile pentru vanzare imobile tip vila, dispuse in grupuri de cate doua, alipite in calcan (tip duplex), insotite de un teren propriu cu o suprafata ce variaza intre 150 mp si 200 mp, ajungand pana la 250 mp pentru o unitate locativa.

Despre Quantum OxyGo Park Berceni in detaliu

Situat in zona de sud a ariei metropolitane a Bucurestiului, Quantum OxyGo Park Berceni este construit pe o suprafata de 15.000 mp, teren amplasat stradal, pe Bulevardul 1 Mai – (Soseaua Berceni), in Comuna Berceni, in mijlocul unei zone rezidentiale noi, lipsite de cladiri inalte, prezente sau viitoare.

Cu o arhitectura moderna, care ramane mereu relevanta in timp, folosind materiale cu adevarat premium si o manopera de exceptie, Quantum OxyGo Park Berceni este realizat cu imensa responsabilitate, de catre profesionisti in domeniul imobiliar si al constructiilor.

Locuintele care compun ansamblul emana grandoare si eleganta de la prima intalnire, iar fiecare unitate locativa are intrare proprie, spatii extinse, bine compartimentate, camere generoase, spatii de depozitare, 3 grupuri sanitare, holuri de acces ample si balcoane de tip terasa, iar iesirile catre terasele exterioare duc catre gradini private, unde poti petrece cu adevarat alaturi de cei dragi. 

Toate vilele sunt bine proportionate, compartimentate excelent pentru o viata moderna, pregatite si gandite in asa fel incat fiecare spatiu sa fie util vietii cotidiene a unei familii moderne, care isi doreste propriul colt de liniste in apropierea Capitalei, intr-o zona complet noua si lipsita de surpize neplacute.

Terasele vilelor sunt cu adevarat remarcabile, oferind oportunitatea perfecta pentru a-ti amenaja propria gradina in care sa poti petrece momente de vis alaturi de familie si prieteni in dupa-amiezile zilelor de lucru.

Mai mult decat spatioase si confortabile, aceste locuinte sunt realizate pentru a oferi delectare, fie in intimitate, fie alaturi de familie si prieteni. Veti aprecia gradinile excelente oferite de noi, fie ca optati pentru o varianta partial acoperita, fie pentru cele complet libere; aceste spatii raman concepute pentru relaxarea la soare si pentru mult asteptatul gratar de weekend.

Siguranta ocupa un loc principal in prioritatile care ghideaza deciziile noastre. Intregul domeniu dispune de acces securizat, este monitorizat video si beneficiaza de servicii de paza non-stop, acces controlat, interventie rapida, precum si camere video ce supravegheaza fiecare metru patrat al spatiilor comune. Toate acestea sunt implementate pentru ca tu si familia ta sa va bucurati, in liniste, de fiecare moment acasa.

„Alergatul” dupa un loc de parcare este de domeniul trecutului, avand la dispozitie propriile tale spatii pentru masini, atat in exteriorul ansamblului, cat si in interiorul acestuia. De asemenea, vizitatorii tai se vor bucura de parcare in zona comerciala atunci cand se afla in vizita la tine.

Pozitionarea excelenta a Quantum OxyGo Park Berceni iti ofera acces imediat la transportul in comun (metrou in 10 minute, RATB in 5 minute). Statia de metrou Tudor Arghezi a fost inaugurata la finalul anului trecut, impreuna cu o parcare park&ride a carei capacitate se ridica la 350 de locuri. Magistrala M2 faciliteaza accesul din zona de Sud, catre zona de Nord a Bucurestiului.

Despre casele eficiente energetic

Natura este si mai frumoasa, daca vine la pachet cu tot confortul necesar unei vieti moderne si linistite!

Confortul termic ridicat, temperatura interioara constanta, proiectarea axata pe eficienta energetica si eliminarea puntilor termice care pot aduce disconfort termic in perioadele reci si supraincalzire vara sunt prioritati in realizarea proiectului Quantum OxyGo Park Berceni. Grosimea izolatiei si modul de montaj sunt special gandite pentru a minimiza pierderile sau aporturile de caldura din exterior.

Ferestrele intr-o astfel de locuinta sunt atent selectate si montate corect pentru a elimina pierderile de caldura. Etansarea unei locuinte eficiente este intotdeauna excelenta, deoarece acest proces este foarte important; confortul calitatii aerului din interior este foarte bun, iar sistemul de ventilatie trebuie, de asemenea, sa fie foarte bine proiectat pentru a permite o ventilatie constanta si de inalta calitate.

Beneficiul economic al unei astfel de constructii implica intotdeauna facturi de exploatare mai mici in comparatie cu o constructie standard, iar confortul acustic si cel vizual sunt excelente datorita luminii naturale abundente in cadrul constructiei eficiente.

Consumul de energie este redus si controlat, emisiile de gaze cu efect de sera sunt semnificativ diminuate, iar calitatea constructiei trebuie subliniata pentru durabilitate si robustete in timp, datorita materialelor de inalta calitate utilizate.

Vilele din cadrul proiectului sunt concepute ca fiind cladiri eficiente energetic, respectand normele actuale nZEB (Near Zero Energy Building – Cladire cu un consum de energie aproape de zero). Potentialii cumparatori beneficiaza de Ipoteca Verde, ceea ce inseamna costuri reduse ale dobanzilor la creditele ipotecare. Aceasta forma de finantare este disponibila prin colaborarea cu unele dintre cele mai importante banci din Romania, special create pentru facilitarea accesului la astfel de locuinte.

Prin achizitionarea unei astfel de locuinte, faci, de fapt, o investitie in viitor, contribuind nu doar la binele tau si al familiei tale, ci si la confortul si prosperitatea tuturor generatiilor viitoare. In prezent, nu mai trebuie sa-ti faci griji cu privire la respectarea normativelor de constructie sau la gasirea unui proiect ultramodern, deoarece aceste aspecte sunt deja incluse si gestionate profesional.

Standarde europene de performanta energetica, indeplinite!

“O casa eficienta energetic are foarte multe beneficii, de la confortul termic excelent pana la costuri de intretinere scazute, o asemenea constructie este cea mai buna alegere daca te afli in cautarea unei locuinte noi.”

Echipa Sudrezidential Real Estate.

Sistemul de certificare Green Homes

GREEN HOMES este cel mai robust sistem international de certificare, conceput special pentru imbunatatirea sectorului rezidential si vizeaza toate etapele, de la concept pana la executie si perioada ulterioara predarii locuintei catre utilizatorul final.

O locuinta verde certificata de RoGBC are o performanta energetica ridicata, avand impact minim asupra mediului prin optimizarea consumului de resurse naturale.

Sprijinirea crearii de locuinte verzi printr-un program de certificare credibil si eficient din punct de vedere al costului reprezinta o oportunitate atat pentru investitori si dezvoltatori, de a-si diferentia proiectele de constructii prin calitatea si performanta de mediu a acestora, cat si pentru clienti in privinta beneficiilor financiare si de alte tipuri, din care mentionam:

 • Cladiri de calitate superioara prin utilizarea de materiale sustenabile, care nu sunt toxice pentru ocupantii cladirilor;
 • Costuri mai mici la energie, folosind principiile de proiectare bioclimatica, o anvelopa eficienta si de calitate superioara a cladirii, un sistem mai eficient de incalzire, ventilare mecanica sau pasiva, dar si un design solar activ si pasiv;
 • Sanatate si bunastare pentru intreaga familie prin utilizarea de solutii tehnologice cu ventilare naturala (sau un sistem hibrid) ce sunt folosite pentru a asigura calitatea aerului interior;
 • Responsabilitate fata de Planeta pentru a putea folosi locuintele intr-o maniera responsabila fata de mediu, astfel ca, de-a lungul timpului, locuinta are un impact neutru, daca nu chiar pozitiv asupra planetei noastre;

Green Homes sau Cladirile Verzi este un concept relativ nou in sectorul constructiilor din Romania, dar cu impact semnificativ in tarile dezvoltate.

In Romania, orice constructie care aspira la privilegiul de a fi numita Cladire Verde trebuie certificata de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline in acest sens.

Mai multe detalii despre sistemul de certificare Green Homes poti consulta aici:

http://www.rogbc.org/ro/proiecte/locuinte-verzi

gh pre certified by rogbc

OxyGo Park Berceni premiat in cadrul Green Gala Awards 2023 pentru cel mai Inalt nivel de performanta in certificarea Green Homes!

O recunoastere a excelentei in domeniul sustenabilitatii constructiilor pentru primul proiect verde, certificat de Green Homes in zona de Sud.

Green Gala Awards 2023, cea mai prestigioasa competitie dedicata sustenabilitatii mediului construit, a fost marcata de prezenta distinsa a Ministrului Mediului, dl. Mircea Fechet. Alaturi de el, reprezentanti de seama ai guvernului, academia, dezvoltatori imobiliari, arhitecti, ingineri, producatori de materiale de constructii si organizatii nonguvernamentale au fost prezenti pentru a celebra si a recunoaste excelenta in domeniul sustenabilitatii mediului construit. 

Quantum OxyGo Park Berceni – primul proiect Green Homes din aria metropolitana a Bucurestiului!

Despre imobilele Quantum OxyGo Park Berceni

Vilele impresioneaza prin arhitectura lor moderna si organizarea ideala a spatiilor interioare. Au in componenta 4 camere, dispuse astfel: la parter, un living generos cu zona de dining si terasa exterioara, ce ofera un alt loc pentru servit masa, bucatarie inchisa cu acces rapid in living si terasa, spatii de depozitare si grup sanitar de serviciu; etajul este compartimentat in 3 dormitoare spatioase cu balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una dintre acestea fiind matrimoniala.

Mai mult decat atat, exista la interior o delimitare perfecta intre zona de zi, unde poti petrece cu prietenii si familia, si zona de noapte, care devine oaza ta de liniste din propria casa, iar terasa exterioara este excelenta atunci cand doresti sa-ti petreci timpul liber in propria curte.

Imobilele sunt impartite in trei categorii de preturi datorita suprafetelor loturilor de teren pe care le detin. Poti alege o vila cu un teren de 150 mp, dar la fel de usor poti opta pentru o curte mai ampla, care poate ajunge pana la 200 mp sau chiar 250 mp, cu dubla deschidere.

Ca si tipuri de imobile sunt disponibile in cadrul proiectului doua modele, numite model A si model B, ale caror suprafete sunt urmatoarele:

Imobil tip A: suprafata construita parter 58 mp/terasa acces 3 mp/terasa spate 17.60 mp/jardiniera terasa 2.10, total construit parter 80.70 mp

Imobil tip A: suprafata construita etaj 78.9 mp/balcon terasa 10 mp, total construit etaj 88.90 mp

Suprafata totala construita parter/etaj imobil tip A: 169.60 mp

Suprafata utila plus terase si balcon imobil tip A: 131.80 mp

Imobil tip B: suprafata construita parter 57 mp/terasa acces 3 mp/terasa spate 15.10 mp/jardiniera terasa 2.10, total construit parter 77.20 mp

Imobil tip B: suprafata construita etaj 80.60mp/balcon terasa 5.90 mp, total construit etaj 86.50 mp

Suprafata totala construita parter/etaj imobil tip B: 163.70 mp

Suprafata utila plus terase si balcon imobil tip B: 124.70 mp

Toate imobilele din cadrul proiectului dispun de:

Sistem de panouri solare de provenienta europeana, care indeplineste standardele necesare pentru utilizarea in sistemul de uz casnic, furnizand apa calda. Acest sistem este instalat pe terasa imobilului, cu acces disponibil oricand prin intermediul luminatorului de pe casa scarii.

Echipare standard cu doua unitati de aer conditionat rezidential Romstal Habitat de 12.000 Btu/h, produse ideale pentru orice locuinta datorita eficientei energetice pe care o ofera.

Aerul conditionat rezidential de 12000 Btu/h, asigura racirea, incalzirea si ventilarea, intr-o singura unitate.

Sistemele vor fi montate in exterior, pe terasa imobilului, iar la interior unitatile vor fi vizibile in living si in holul de la etajul 1.

Intregul ansamblu este conectat la toate utilitatile disponibile in prezent in zona in care este amplasat, incusiv gaze naturale, energie electrica, apa curenta, iar in ceea ce priveste sistemul de canalizare, acesta este complet functional atat la interiorul imobilelor, cat si in exterior, dar pana cand va fi conectat la sistemul public, acesta va deversa intr-un bazin ecologic propriu, pentru fiecare imobil in parte.

Este important sa mentionam ca lucrarile publice ale sistemului general de canalizare se apropie de finalizare, moment in care vom realiza o trecere automata, simpla si eficienta de la statiile proprii ale fiecarui imobil la sistemul general de canalizare. Acest lucru devine posibil datorita lucrarilor deja executate, atat pentru fiecare vila in parte, cat si pentru drumul din interiorul ansamblului.

O alta solutie prietenoasa cu mediul se refera la integrarea unor sisteme moderne de eliminare a deseurilor menajere, mai exact fiecare unitate locativa va dispune de propriul bazin de colectare ecologic, proiectat si dimensionat de catre inginerii nostri, sa preia necesarul unei familii compuse din mai multi membri.

Finisate cu materiale premium si dotate cu echipamente de calitate superioara, unitatile locative indeplinesc standardul unei locuinte exclusiviste, pe care o si puteti personaliza dupa propriul dumneavoastra gust, daca decideti sa va implicati de la inceput in procesul de alegere a materialelor folosite alaturi de specialistii nostri, lucru posibil inca din momentul rezervarii unui imobil in cadrul proiectului.

Izolatia termica si fonica excelenta este asigurata de compartimentarile din caramida Ytong, atat intre camere, cat si intre imobile, iar peretii dubli dintre vile asigura cu succes nevoia de intimitate a fiecarei locuinte.

Caramida Ytong furnizeaza o izolatie termica excelenta, mult superioara caramizii clasice. Este un produs extrem de durabil, natural, sanatos si ecologic, fiind complet reciclabil in proportie de 100%.

Quantum OxyGo Park Berceni

Tip A Model 1

134.900 Euro

+ TVA 19%

Tip A Model 2

129.900 Euro

+ TVA 19%

Tip B

125.900 Euro + TVA 19%

119.900 Euro + TVA 9%

Despre Ytong

Atunci cand construim o casa, protectia, sanatatea si confortul familiei sunt aspectele care conteaza, de fapt.

Pentru cei mai multi dintre noi, o casa este una dintre cele mai importante investitii pe care le realizam si este o expresie a grijii fata de cei dragi.

Peretii unei case sunt cei care ne protejaza de variatiile termice, de zgomote, de seisme sau in fata incendiilor.

YTONG este rodul a 85 de ani de cercetare si dedicare pentru realizarea unor pereti care sa iti ofere cele mai bune conditii de locuire.

Proprietatile de termoizolare ale sistemului de zidarie YTONG permit incadrarea cladirii in clasa energetica A, fara a necesita un sistem suplimentar de termoizolatie pe fatada.

Proprietatile termoizolatoare ale blocurilor de zidarie YTONG garanteaza un mediu interior constant pe tot parcursul anului si ofera un cadru ideal si sanatos pentru cresterea copiilor.

Nivelul optim de umiditate, temperaturile constante si calitatea aerului sunt mentinute in interiorul acestor locuinte, datorita acestor solutii de pereti 100% naturali.

Pentru a va oferi constructii moderne de calitate, concepute pentru beneficii pe termen lung, proiectele Quantum se bazeaza pe tehnologia si materialele Ytong!

Terasele generoase, atat cele acoperite, cat si cele in aer liber, impreuna cu spatiile vitrate generoase ale acestor imobile, va ofera o priveliste spectaculoasa asupra intregului complex.

Constructia imobilelor se bazeaza pe o structura de beton armat, cu placa din beton si fundatii continue, proiectate pentru a rezista la un risc seismic de amploare mare.

Izolatia termica se va executa cu polistiren grafitat de 10 cm si tencuiala decorativa in zonele unde nu exista pereti ornamentali, si cu vata bazaltica de 10 cm in cazul fatadelor ventilate.

Tamplaria folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului, deoarece fereastra Salamander BluEvolution 82 din gama Brugmann confera o deosebita eficienta energetica, fiind adecvata pentru case pasive si eficiente energetic, cu proprietati termice si acustice de exceptie.

Si daca celor de mai sus, le adaugam securitatea 24/24 si locatia deosebita, Quantum OxyGo Park Berceni este alegerea ideala pentru locul tau de vacanta sau, de ce nu, noua ta locuinta!

Quantum OxyGo Park Berceni este un proiect rezidential care respecta standardele nZEB (Cladire cu consum de Energie aproape Zero) pentru eficienta energetica, iar cumparatorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobanzilor la creditele ipotecare).

Sistemul constructiv de inalta calitate reprezinta garantia ca ati facut alegerea corecta, acesta fiind gandit si optimizat astfel incat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proportiile si volumetria corecte, cat si prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile si atent selectate, pe baza unor teste riguroase de calitate.

Materiale si avantaje de top pentru case remarcabile.

 • Constructia este realizata pe structura de tip cadre, stalpi si grinzi de beton armat, iar planseele sunt de tip placa, cu peretii exteriori si interiori dintre unitati construiti din blocuri de zidarie termoizolanta Ytong;
 • Izolatia exterioara a constructiei este realizata din termosistem cu polistiren grafitat si vata minerala bazaltica pe zonele cu fatade ventilate, peste care se vor aplica elementele de fatada ventila sau elementele de decor;
 • Constructia are un acoperis tip terasa necirculabila, compus din termoizolatie de inalta densitate, realizata din 2 straturi de polistiren, fiecare avand 10 cm si membrane PVC termosudabile;
 • Centrala termica folosita este Viessmann in condensare, conform standardelor in vigoare, de 26 kw pentru fiecare imobil in parte.
 • Incalzirea in unitatile locative este realizata prin pardoseala in toate camerele si controlata separat, iar in bai sunt montate si calorifere port-prosop;
 • Parchet stratificat – special pentru incalzirea in pardoseala;
 • Aer conditionat rezidential Romstal Habitat de 12000 Btu/h, asigura racirea, inclazirea, si ventilarea intr-o singura unitate;
 • Tamplaria PVC folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului, deoarece noua fereastra Salamander BluEvolution 82, cu profil drept de 82 mm si 6 camere de izolare, foloseste geam tripan si feronerie Roto, manere Sekustic si are o protectie fonica de pana la 47 decibeli;
 • Panou solar pentru aport apa calda, montat pe terasa;
 • Concept modern de design pentru placarile ceramice, realizat de catre Avalon Romania Bulding Industry, cu produse premium de la cei mai consacrati producatori;
 • Obiecte sanitare de la Cersanit, gama premium;
 • Usa exterioara blindata Bella Casa;
 • Usi interioare, gama premium, Bella Casa;
 • Intrerupatoare si prize – modulare;
 • Zugraveli interioare – vopsea ecologica fara miros;
 • Balustrade din sticla securizata si mana curenta de inox atat pentru interior, cat si pentru exterior;
 • Imprejmuire completa cu gard din panouri prefabricate din beton, iar intre proprietati gard ornamental din lemn;
 • Terasa amenjata cu ceramica de exterior si hidroizolatie completa;
 • Amenajare exterioara a curtii cu alei delimitate, compuse din pavaje de cea mai buna calitate.

Finisaje de foarte buna calitate!

Finisajele interioare si cele din spatiile comune sunt selectate cu atentie, in colaborare cu echipe specializate in amenajari interioare, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa inca din prima zi, intr-un mediu frumos si bine amenajat.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon Romania Building Industry punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul imobilului, cat si game de finisaje premium.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de calitate superioara, pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, sau pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania Building Industry gasesti aici: www.avalonromania.ro

De ce sa alegi Quantum OxyGo Park Berceni:

Calitatea constructiei

Construim la standarde inalte de calitate, cu materiale premium de la furnizori de renume mondial, astfel incat tu sa beneficiezi de cel mai inalt grad de confort.

Compartimentari optimizate

Toate vilele beneficiaza de suprafete generoase si sunt compartimentate astfel incat sa ofere o functionalitate optima si un echilibru ideal intre zonele de zi si cele de noapte.

Panorame spectaculoase

Ansamblul nostru beneficiaza de 3 laturi fara vecini si o orientare ideala, gandita astfel incat, toate unitatile locative sa beneficieze de lumina si de o priveliste spectaculoasa asupra zonei.

Acces facil

Ansamblul este situat la doar 10 minute de Sectorul 4, dispune de o pozitie stradala pentru a-ti oferi acces facil spre oras si toate punctele de interes din proximitate (supermarket, transport public, scoli, gradinite etc).

Parc si spatii verzi

Quantum OxyGo Park Berceni beneficiaza de peste 5.000 mp de zone verzi, toate acestea contribuind la bunastarea si relaxarea familiilor care locuiesc in ansamblu.

Solutii de amenajare

Avalon Romania Bulding Industry, cu o experienta vasta in amenajari, va este alaturi cu solutii complete de amenajari si preturi preferentiale la o gama variata de finisaje, mobilier si decoratiuni.

Partenerii Quantum Premium Modules Group

SudRezidential Real Estate (www.sudrezidential.ro) – promotor imobiliar cu un portofoliu vast, care cuprinde peste 100 de proiecte imobiliare si aproximativ 10.000 de apartamente noi disponibile in diferite stadii de proiect si executie. Unul dintre cele mai mari si importante proiecte din portofoliu este Metalurgiei Park Residence, declarat drept „Cel mai ambitios proiect imobiliar din Romania”.

Premiat in fiecare an pentru excelenta in domeniul sau de activitate, SudRezidential a devenit un reper in domeniul imobiliar din sudul Capitalei si nu numai. SudRezidential nu percepe comision clientilor cumparatori, fiind agentia imobiliara care a introdus conceptul de ,,Comision 0%” in piata imobiliara din Romania inca din anul 2011. De asemenea, SudRezidential a aplicat si extins la nivel global conceptul de ,,achizitie a unui imobil nou, fara plata comisionului obisnuit”.

0 comision 3

Locuintele pe care le oferim spre vanzare sunt noi si accesibile, fiind dedicate in special tinerilor, care reprezinta principalul segment de piata catre care ne adresam. De la infiintarea noastra, SudRezidential a urmat cu consecventa principiul de a oferi cele mai moderne si eficiente solutii in domeniul serviciilor imobiliare. Aceste solutii sunt intotdeauna centrate pe nevoile si preferintele clientilor nostri.

In plus, toti cumparatorii de locuinte din portofoliul SudRezidential beneficiaza de un departament specializat, mai exact un centru „all in one”, care ofera suport complet si rapid pentru toate intrebarile si nevoile legate de domeniul imobiliar si nu numai.

centru imobiliar

Centrul Imobiliar functioneaza ca un departament specializat in gestionarea intregii documentatii si a operatiunilor juridice si imobiliare, avand ca scop minimizarea eforturilor si obtinerea celor mai rapide rezultate pentru clientii interesati de achizitionarea unei case.

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din cadrul Grupului SudRezidential. In prezent, exista parteneriate solide cu majoritatea bancilor de prestigiu din Romania si sunt oferite solutii rapide de creditare clientilor interesati de achizitionarea unui apartament nou.

credit24h
avalon

Avalon Romania Building Industry (www.avalonromania.ro) – este divizia tehnica specializata in materiale de constructii, care furnizeaza servicii complete pentru solutii si produse din domeniul constructiilor, atat pentru dezvoltatorii imobiliari, cat si pentru clientii finali interesati de finisaje personalizate. Avalon Romania reprezinta cel mai recent membru al Grupului SudRezidential, fiind infiintat in anul 2019.

AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY completeaza ideal grupul de companii SudRezidential, asigurand si punand la dispozitia clientilor finali sau dezvoltatorilor imobiliari materialele necesare finisarii apartamentelor nou construite la cele mai inalte standarde de calitate si cu un raport pret-calitate de exceptie. In prezent, are incheiate parteneriate cu cei mai renumiti producatori din domeniul materialelor de constructii, precum: Kai Group, Marazzi Tile&Stone, Keros, Cesarom, Baumit, Knauf, Rockwool, Isomat, Duraziv, Ytong, Wienerberger, Brikston, Siniat, Holcim, Semmelrock, Forma Vita, Sanotechnik, Cersanit, Bella Casa si multi altii. De mentionat faptul ca AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY este reprezentant exclusiv pentru Avalon Industry JSC in ceea ce priveste livrarea produselor de termosistem, fiind acreditat si certificat pentru oferirea de solutii de termoizolatie extrem de eficiente energetic.

De asemenea, in anul 2011, SudRezidential a infiintat impreuna cu o serie de dezvoltatori imobiliari Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis (www.adiru.ro), prescurtata ADIRU. Aceasta este considerata drept cea mare asociatie de profil din Romania, avand un numar de aproximativ 100 de membri dezvoltatori imobiliari din Romania.

urbanis
 • La inceputul anului 2021, SudRezidential.ro a lansat un nou concept rezidential, QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP, mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, dezvoltat de echipa de management a companiei SudRezidential.ro, care are drept scop dezvoltarea de proiecte imobiliare mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus, precum case si vile, dar si din proiecte complementare, cum ar fi: proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale, in sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.
 • Quantum Premium Modules Group este reprezentat exclusiv de catre SudRezidential.ro, care va realiza conceptul, branding-ul, marketing-ul si vanzarea tuturor imobilelor din cadrul grupului. Finantarea proiectelor, prin aceasta intelegand atat finantarea investitiilor, cat si finantarea bancara a cumparatorilor va fi asigurata de catre Credit24h.ro. Avalon Romania Building Industry, va asigura logistica derularii proiectelor, urmand sa livreze toate materialele de constructii si echipamentele necesare pentru construirea acestor ansambluri de locuinte si functiuni complementare.
 • Din cadrul QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP fac parte unii dintre cei mai importanti reprezentanti din industria imobiliara, cu o vasta experienta in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si non-rezidentiale, societati si fonduri de investitii, arhitecti si designeri specializati, experti si consultanti pentru cladiri verzi, societati de furnizare de materiale de constructii, societati de intermediere financiar bancara, proiectul fiind sustinut de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis, entitatea in care ne regasim cu toti si, bineinteles, ca suntem sustinuti si reprezentati ca membri cu drepturi depline.
 • Zona metropolitana a Capitalei a cunoscut o extindere considerabila in ultima perioada, iar noile lucrari de infrastructura, precum: largirea Soselei Berceni la 4 benzi, constuirea unui pasaj suprateran rutier la Soseaua de Centura si inceperea lucrarilor la Autostrada A0 (inelul median al Capitalei), reprezinta pasi importanti in modernizarea si fluidizarea cailor de access catre si dinspre Capitala.
 • In plus, transportul in comun va reprezenta unul dintre principalele atuuri ale dezvoltarii acestei zone. Lucrarile pentru construirea unei noi statii de metrou chiar la Soseaua de Centura (in zona comunei Berceni) au inceput deja, iar de curand autoritatile locale si centrale au anuntat demararea demersurilor pentru construirea primelor noi statii de metrou in judetul Ilfov, mai exact in comuna Berceni, in apropierea noilor proiecte rezidentiale Quantum Grup.

In ultimii ani, SudRezidential.ro a fost declarata cea mai puternica agentie imobiliara si cel mai puternic brand imobiliar de catre Clubul Profesionistilor in Imobiliare (CPI), Imobiliare.ro, premiile fiind acordate pentru performantele realizate pe parcursul ultimilor ani.

E timpul sa ai casa ta! Nu este doar un dicton lipsit de continut, ci o necesitate transpusa in realitate de echipa SudRezidential. https://www.sudrezidential.ro/

Mod de achizitie explicat

 • Modul de achizitie al imobilelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie prin resurse proprii.
 • Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.
 • Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
 • Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Creditul imobiliar/ipotecar verde pentru achizitia unui imobil in cadrul proiectelor noastre rezidentiale este asigurat de divizia noastra financiara, Credit24h.ro                                                     

Ai planuri noi si frumoase pentru caminul tau?

Indrazneste sa visezi cu noi!

Casa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna poate fi a ta cu ajutorul finantarii bancare, cu o dobanda extrem de avantajoasa. Descopera beneficiile creditului ipotecar sau imobiliar verde pentru proiecte rezidentiale si te invitam sa faci acum primii pasi spre casa mult visata.

Afla tot ce trebuie sa stii, din momentul in care te-ai decis sa-ti iei o locuinta pana in momentul in care te muti in ea. O intreaga echipa de specialisti cu vasta experinta in consultanta financiara si solutii bancare iti sta la dispozitie.

Jurnalul Casei Tale te asteapta sa descoperi toate informatiile si sfaturile utile pe care ti le-am pregatit, pentru a te ajuta sa faci pasul de la casa la “ACASA”, cat mai repede si cat mai simplu!

Finantarea bancara prin Creditul Imobiliar Verde reprezinta cea mai buna optiune pentru viitorii proprietari, care beneficiaza nu doar de calitate si performanta energetica superioara, ci si de economii semnificative la facturile lunare de energie si chiar de eliminarea costurilor pentru reparatii ale imobilului.

Costurile reduse de dobanda oferite de bancile partenere pentru Creditul Verde, precum si costurile mici de intretinere ale imobilelor, permit clientilor sa economiseasca sau sa ramburseze creditul intr-un timp mai scurt.

Costuri reduse

Beneficiezi de dobanda preferentiala, iar costurile pentru analiza bancara, evaluarea si avizul juridic sunt zero.

Siguranta si confort

Beneficiezi de siguranta si confort prin preaprobarea creditului, valabila 90 de zile.

Economie de timp

Nu mai pierzi timp cu obtinerea avizului juridic si a evaluarii, acestea fiind deja emise. Creditul se acorda in ziua semnarii contractului de credit si de ipoteca.

Accesibilitate

Obtii creditul in cativa pasi simpli: dupa ce primesti o pre-aprobare financiara din partea bancii, echipa noastra de creditare se ocupa de avizarea juridica a imobilului si de obtinerea raportului de evaluare. Ulterior, poti efectua achizitia imobilului fara a fi necesara documentatia juridica sau raportul de evaluare din partea ta.

Amplasare

Pozitionare excelenta:

Ansamblul imobiliar dispune de o pozitie excelenta, acesta fiind amplasat stradal pe Bulevardul 1 Mai din Comuna Berceni, o zona foarte frumoasa care abunda in locuinte de tip vila, constituind o comunitate de calitate superioara, fapt care s-ar putea datora, in parte, investitiilor semnificative in modernizarea infrastructurii si a cailor de acces in ultima perioada.

Modernizare Soseaua Berceni:

Asa cum probabil stiti deja, Soseaua Berceni a fost supusa unui proces de modernizare in anul 2019. Aceasta a fost extinsa de la doua la patru benzi de circulatie, si au fost adaugate doua parcari de mari dimensiuni de tip „park & ride” in proximitatea statiilor de metrou Dimitrie Leonida si IMGB. In prezent, soseaua este dotata cu sensuri giratorii si semafoare inteligente, facilitand astfel circulatia rapida, fara cozi, la trecerea dintre Sectorul 4 al Bucurestiului si Comuna Berceni.

Info: https://sectorul4live.ro/modernizarea-soselei-berceni-finalizata/

Statie de Metrou Centura Comuna Berceni:

Vestile bune nu se opresc aici, deoarece trebuie sa va informam despre noua statie de metrou propusa de autoritatea publica locala a sectorului 4 si acceptata de Guvernul Romaniei ca lucrare publica de interes national. Aceasta statie va extinde linia de metrou existenta pana la linia de centura, adica pana la intrarea in comuna Berceni, si este planificata sa fie finalizata in anul 2021.

Info: https://www.zf.ro/info/p-constructia-noii-statii-de-metrou-de-pe-soseaua-berceni-intra-in-19563519

Pasajul Berceni:

Este important de mentionat ca CNAIR (Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere) a inceput lucrarile la pasajul peste centura Capitalei. Acest pasaj va facilita o legatura mai rapida intre aceste localitati si va oferi un acces practic si extrem de rapid catre Comuna Berceni.

Info: https://www.economica.net/centura-bucuresti-incep-lucrarile-la-pasajul-berceni-a-fost-emisa-autorizatia-de-construire_185826.html

Date de contact

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti Leordeni, Ilfov (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Quantum OxyGo Park Berceni la telefon: 0731.111.607 – Alexandra Baicoianu – Manager Proiect sau 0729.572.570 Call Center Vanzari Quantum OxyGo Park Berceni. 

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 17 km

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Alexandra Baicoianu

Alexandra Baicoianu

0731.111.607 alexandra@sudbroker.ro

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.