Studio Plus Residence 2

Studio Plus Residence 2

Noul proiect Studio Plus Residence pastreaza acelasi mod inteligent de concepere, complexitate si buna functionalitate, cu care am fost obisnuiti in proiectele anterioare de catre dezvoltatorii acestui brand imobiliar.

SUPRAFATA TEREN10.000 mp
REGIM INALTIMED+P+7E, D+P+5E
PRETURI DE LA44.800 euro
+ TVA
DATA PREDAREMai 2025
NUMAR DE BLOCURI2
NUMAR DE APARTAMENTE134
NUMAR DE PARCARI134
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Apartamente Studio Plus Residence

Incepem constructia fazei a doua la Studio Plus Residence

Continuand cu acelasi angajament pentru calitate si inovatie, care ne-a definit pana acum, aceasta noua etapa promite sa aduca chiar mai multe oportunitati si beneficii pentru comunitatea noastra.

Aceasta noua etapa marcheaza succesul remarcabil al primei faze a proiectului, consolidand si extinzand viziunea noastra de a oferi o experienta de locuit de neegalat. Ne mentinem aceleasi standarde inalte in ceea ce priveste constructia si designul, asigurand o tranzitie armonioasa si o coerenta estetica intre cele doua faze ale proiectului.

Noul ansamblu rezidential Studio Plus Metalurgiei Park este situat in Sectorul 4 al Capitalei, pe Strada Drumul Jilavei, in zona marilor centre si galerii comerciale din aceasta zona rezidentiala in dezvoltare.

Datorita amplasamentului excelent si pozitionarii strategice fata de punctele de interes din zona, noul proiect rezidential se remarca printre putinele care ofera acces rapid la mijloacele de transport in comun, unitati de invatamant, facilitati medicale, institutii bancare si centre comerciale. Toate acestea sunt la doar 1 minut de mers pe jos, facilitand un mod de viata comod si conectat la toate necesitatile.

Studio Plus Residence – acces facil catre punctele de interes

Accesul catre aceste locuinte este facil si direct din cele mai importante artere de circulatie, precum Bulevardul Metalurgiei, Strada Turnu Magurele, Drumul Gilaului, Drumul Binelui si Drumul Jilavei. Zona in care se desfasoara proiectul este printre cele mai dinamice din sudul Capitalei, oferind o varietate de facilitati complementare si numeroase optiuni pentru petrecerea timpului liber.

Asa cum veti observa in schitele apartamentelor, compartimentarea interioara a unitatilor locative propusa este excelenta, fiind conceputa pentru a satisface cele mai riguroase pretentii in ceea ce priveste spatiile de locuit, insa elementul surpriza provine din decizia proiectantilor proiectului imobiliar, care au reusit sa creeze spatii interioare ample, foarte bine luminate natural si variate.

Noul proiect Studio Plus Ideal Metalurgiei Park Residence ofera spre vanzare un numar de 134 de apartamente spatioase si bine concepute, compartimentate excelent si foarte atent finisate oferite spre vanzare la preturi accesibile celor care se afla in cautarea unei locuinte noi in Sudul Capitalei. Mai jos, puteti studia schitele, preturile si compartimentarea fiecarei unitati locative in parte din cadrul proiectului Studio Plus Residence.

Studio Plus Residence update

In plus, o alta noutate intalnita la acest proiect, sunt parcarile amplasate in subsolul blocurilor, pe care le puteti achizitiona o data cu apartamentul sau separat, daca considerati ca aveti nevoie de o parcare acoperita de tip garaj.

In ansamblu, sunt prevazute spatii destinate parcarilor care pot fi achizitionate atat la subteran ca si garaje, cat si suprateran. Parcarile sunt dezmembrate cadastral si amenajate, pot fi achizitionate la pretul de 10.000 euro, TVA inclus, pentru parcarea la suprateran si 15.000 euro, TVA inclus, pentru parcarea la subsolul imobilelor.

Imobilele din cadrul ansamblului Studio Plus Residence Metalurgiei dispun de finisaje deosebite, executate de catre firme de renume in domeniu, acestea sunt contorizate separat si includ urmatoarele: centrala proprie si incalzire in pardoseala, usi de interior de foarte buna calitate, usa de intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan importata din Germania, gresie, faianta si parchet importate din Spania, obiecte sanitare in baie de la Cersanit, interfon, lift silentios si echipamente moderne.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi edificate pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara. Pentru peretii interiori si exteriori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si folosesc izolatie de buna calitate (polistiren de 10 cm), peste care se aplica tencuiala decorativa. In ceea ce priveste tamplaria PVC, s-a optat pentru profilul Salamander cu 5 camere, geamuri cu 4 anotimpuri si strat de tip low-E, iar pentru glafurile exterioare se utilizeaza produse de la aceeasi companie.

amir hossein zYfuVYqCdo4 unsplash
raquel navalon alvarez TWj0qbJn4zI unsplash

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de cele mai mari firme de profil din Romania: Avalon Romania se va ocupa de furnizarea materialelor necesare pentru finisarea interioara a apartamentelor si a partilor comune, cum ar fi intrarile si casa scarii, Romstal Instalatii va gestiona instalatiile interne si obiectele sanitare din imobile, precum si grupurile de pompare externe, bazinele si hidrantii, compania Schindler va furniza lifturile de ultima generatie pentru imobile, iar cei de la Immergas vor furniza centralele termice de apartament in condensare.

In cadrul proiectului, exista un departament de design interior disponibil pentru cei interesati de o locuinta in Studio Plus Residence, oferit de catre dezvoltatorii acestui concept. Acest departament are rolul de a ajuta si indruma clientii finali in obtinerea unei finisari interioare excelente si a unei functionalitati foarte bune a spatiilor locative. Fiecare proprietar isi va putea amenaja locuinta dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente din care poate alege cu ajutorul specialistilor din cadrul acestui departament.

Locuintele din cadrul proiectului Studio Plus Residence se predau contorizate individual, complet finisate  si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, avand la dispozitie o gama larga de modele si culori pentru a alege cele mai bune si deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar pentru usile interioare se vor putea alege modele de la firme de renume in domeniu, precum Bella Casa.

Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse imobiliare si credem cu tarie ca noul nostru proiect rezidential intruneste toate calitatile necesare pentru a deveni favoritul celor care acum se afla in cautarea unei locuinte noi.

Studio Plus Residence – unul dintre proiectele remarcabile din Metalurgiei Park Residence

Metalurgiei Park Residence, cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania, trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a doua faza a sa.

De la momentul initierii sale in anul 2016, peste 5000 de apartamente au fost finalizare si livrate catre cumparatori, iar anul 2023 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi si moderne, care respecta intru totul noile standarde de constructie si locuire impuse de Uniunea Europeana.

Metalurgiei Park Residence faza 2 – apartamente spatioase si suprafete comune bine optimizate

Metalurgiei Park Residence Faza 2 se va desfasura pe o suprafata  generoasa de 20 de hectare de teren, fiind estimat un numar suplimentar de 5000 de noi unitati locative variate.

Mai multi investitori au achizitionat deja terenurile si au demarat lucrarile de constructie inca din prima parte a anului 2022. Estimarile indica ca aceste lucrari vor continua pe o perioada de 5 ani.

Noua faza a proiectului a adus si o serie de noutati:

 • Noi investitori de amploare au demarat investitii semnificative, concentrandu-se pe dezvoltarea de imobile rezidentiale, spatii generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri si facilitati de agrement. Toate acestea reprezinta doar o parte din beneficiile acestei etape evolutive a proiectului rezidential.
 • KAUFLAND ROMANIA a dezvoltat deja o zona de retail semnificativa pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, adiacenta cu LIDL ROMANIA. Acest spatiu gazduieste multiple zone de shopping si recreere.

In cadrul acestei noi faze de dezvoltare, vor fi incluse zone verzi, parcuri in proximitate si spatii comerciale ample. Este planificata si constructia unei scoli si a unei gradinite, pentru a satisface nevoile educationale ale locuitorilor din aceasta zona.

MicrosoftTeams image 4

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Un aspect deosebit de important in ceea ce priveste noile proiecte rezidentiale este modul in care acestea vor fi construite. O mare parte dintre acestea vor respecta cerintele europene actuale, vor indeplini standardele nZEB, vor fi dotate cu fatade ventilate, sisteme de incalzire centralizata si panouri fotovoltaice care sa sprijine eficient consumul de energie electrica. De asemenea, vor dispune de statii de incarcare electrica pentru autoturismele electrice si, desigur, vor obtine certificarea de proiecte verzi, eficiente si sustenabile, inclusiv datorita colaborarii cu Consiliul General al Cladirilor Verzi – RoGBC.

Citeste mai mult despre cladirile verzi certificate de ROGCB aici: http://www.rogbc.org/ro/locuinte-verzi

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

380106931 877278663761799 9063471669831922040 n copy

In ceea ce priveste spatiul verde, in Parcul Tudor Arghezi au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi. Acestia se alatura celor aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc, impreuna cu cele 2500 de plante de iedera, transformand parcul intr-o adevarata oaza de verdeata si intr-o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

In ceea ce priveste infrastructura, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, impreuna cu noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Turnu Magurele, faciliteaza accesul rapid catre centrul Capitalei si catre bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale, respectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, imbunatatind semnificativ problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere de dimensiuni considerabile sunt planificate in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea sunt concepute sa conecteze inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropiere a proiectului exista numeroase zone comerciale de shopping, printre care mentionam zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si, desigur, Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este in prezent unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, avand o valoare cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari care depaseste suma de 350 de milioane de euro.

Noile imobile care urmeaza sa fie construite in cadrul proiectului vor avea un regim de inaltime mai mare, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi disponibile atat in varianta supraterana, cat si subterana, avand ca scop imbunatatirea confortului  noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti aducem in atentie unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence, si anume Studio Plus Residence, care a ajuns deja la cea de-a doua faza a sa de dezvoltare!

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. La acest moment, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Corp A

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 1GarsonieraParter36,20 mp + 2,00 mp balcon = 38,20 mp49.500 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 2GarsonieraParter32,50 mp + 2,00 mp balcon = 34,50 mp 44.800 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 3StudioParter41,30 mp + 3,10 mp balcon = 44,40 mp57.150 Euro + TVA2apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 42 CamereParter52,40 mp + 2,20 mp balcon = 54,60 mp 70.500 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 52 CamereParter51,10 mp + 2,20 mp balcon = 53,30 mp68.600 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 62 CamereParter50,90 mp + 2,00 mp balcon = 52,90 mp68.100 Euro + TVA2apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 7StudioParter42,90 mp + 1,90 mp balcon = 44,80 mp57.600 Euro + TVA2apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 82 CamereParter51,00 mp + 2,00 mp balcon = 53,00 mp68.100 Euro + TVA2apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 9StudioEtaj 1-738,80 mp + 4,10 mp balcon = 42,90 mp56.200 Euro + TVA6apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 10GarsonieraEtaj 1-734,80 mp + 6,90 mp balcon = 41,70 mp 52.900 Euro + TVA6apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 11StudioEtaj 1-744,90 mp + 3,80 mp balcon = 48,70 mp62.900 Euro + TVA12apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 122 CamereEtaj 1-754,80 mp + 7,20 mp balcon = 62,00 mp 80.000 Euro + TVA6apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 132 CamereEtaj 1-753,50 mp + 6,90 mp balcon = 60,40 mp77.600 Euro + TVA12apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 142 CamereEtaj 1-753,20 mp + 6,80 mp balcon = 60,00 mp77.200 Euro + TVA18apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 15StudioEtaj 1-742,90 mp + 6,00 mp balcon + 1,90 mp balcon = 50,80 mp65.300 Euro + TVA12apartamente Studio Plus Residence 2

Corp B

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereParter51,30 mp + 2,00 mp balcon = 53,30 mp 68.600 Euro + TVA4apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 23 CamereParter69,60 mp + 4,90mp balcon = 74,50 mp 97.200 Euro + TVA2apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 33 CamereParter70,70 mp + 2,10 mp balcon = 72,80 mp 93.300 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 4StudioParter42,40 mp + 3,60 mp balcon = 46,00 mp59.000 Euro + TVA2apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 5GarsonieraParter36,40 mp + 2,10 mp balcon = 38,50 mp49.500 Euro + TVA1apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 62 CamereEtaj 1-553,50 mp + 6,90 mp balcon = 60,40 mp77.600 Euro + TVA16apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 73 CamereEtaj 1-575,20 mp + 3,70 mp balcon + 8,80 balcon = 87,70 mp109.500 Euro + TVA8apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 83 CamereEtaj 1-573,00 mp + 6,90 mp balcon = 79,90 mp 100.100 Euro + TVA4apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 9StudioEtaj 1-546,50 mp + 5,90 mp balcon = 52,40 mp67.600 Euro + TVA8apartamente Studio Plus Residence 2
Tip 10StudioEtaj 1-539,10 mp + 4,40 mp balcon = 43,50 mp56.200 Euro + TVA4apartamente Studio Plus Residence 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, LIDL, Kaufland, Sun Plaza, Piata Sudului.

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 50 metri
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential Studio Plus Residence Metalurgiei Park este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie cu resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre SudRezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Studio Plus Residence Metalurgiei Park la telefon:

0728.988.632. Adrian Craciun – Manager Proiect Studio Plus Residence

0720.546.777. Stefan Nastase – Manager Proiect Studio Plus Residence

0729.572.570 Call Center Vanzari SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA!

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.