Galaxy Park Residence – un nou ansamblu rezidential cu design contemporan si apartamente moderne

proiect imobiliar Galaxy Park Residence

Pentru toti cei care isi doresc un apartament modern intr-un ansamblu rezidential nou, din sudul Bucurestiului, in Sectorul 4, Galaxy Park Residence vine cu oferte de nerefuzat. Acest proiect imobiliar se afla in zona Metalurgiei, facand parte din portofoliul cunoscutei agentii SudRezidential. Este o noua initiativa de exploatare urbana moderna, ce ofera multiple avantaje viitorilor cumparatori.

Galaxy Park Residence urmeaza sa fie finalizat si predat in toamna acestui an, 2024, si a primit deja un pre-certificat verde care atesta sustenabilitatea locuintelor din acest complex.

Daca alegi sa fii unul dintre noii proprietari, vei beneficia de numeroase facilitati, cum ar fi proximitatea mall-ului Grand Arena, si a celui mai nou parc din Bucuresti, Tudor Arghezi.

Dar, mai multe despre acest proiect, vei afla in cele ce urmeaza.

ansamblu rezidential Galaxy Park

Noul ansamblu rezidential Galaxy Park Residence – localizare

Vei gasi acest ansamblu rezidential in zona Metalurgiei, pe Drumul Binelui, in proximitatea parcului Tudor Arghezi. Se afla la 8 km de centrul orasului si are in vecinatate mai multe puncte de interes, precum magazine si centre comerciale, scoli si gradinite, farmacii si spitale, dar si cafenele si restaurante.

Proiectul imobiliar va fi predat in septembrie 2024, fiind construit in Sectorul 4 al Capitalei, o zona dinamica, aflata in plina expansiune urbana, datorita investitiilor realizate de autoritatile locale.

Merita mentionate crearea parcarilor generoase de resedinta, modernizarea tuturor cailor de acces, dar si deschiderea unor parcuri si spatii verzi dedicate relaxarii, toate acestea fiind initiative importante ale Primariei Sectorului 4.

Galaxy Residence Metalurgiei Park – ce optiuni ofera acest proiect imobiliar?

Galaxy Park Residence este inclus in faza a II-a a proiectului mai amplu, Metalurgiei Park. Acesta cuprinde 4 blocuri, cu un regim de inaltime S+P+11E. Ansamblul rezidential pune la dispozitia potentialilor cumparatori peste 470 de unitati locative de tip studio, apartamente cu doua si trei camere, bine compartimentate.

Suprafata terenului pe care sunt construite aceste imobile este mai mult decat generoasa, fapt pentru care parcarea complexului poate gazdui aproape 500 de vehicule. Preturile acestor locuinte sunt si ele foarte atractive, pornind de la 84.300 euro + TVA.

Daca optezi pentru una din ofertele propuse de dezvoltatorii acestui ansamblu, vei putea alege  locuinta visurilor tale, cu un design modern, finisaje si echipamente de calitate dar si o pozitionare excelenta, care confera o intimitate si un inalt grad de confort.

Galaxy Park Residence parcare

Principalele beneficii oferite de Galaxy Park Residence

Galaxy Park Residence ofera apartamente exclusiviste, eficiente ecologic, compartimentate inteligent, cu un grad de durabilitate si confort crescute, o localizare atent aleasa si multe alte avantaje.

Design modern

Designul pe care il vei gasi aici este unul contemporan, in trend, cu elemente atractive, adaptat noilor cerinte in domeniu, pentru folosirea eficienta a spatiului de locuit. Asadar, toate apartamentele ofera spatii ample, incaperi luminoase si facilitati complementare.

Locatarii se vor bucura atat de noile lor locuinte, sigure si confortabile, cat si de o promenada comerciala, mai multe cai de acces in complex, parcari subterane, spatii verzi, parcuri, etc.

In imediata apropiere a ansamblului exista mai multe centre comerciale, printre care: Metro, Carrefour, Selgros, Jumbo, Auchan si altele.

Blocurile au note moderne si accente liniare, iar interiorul cladirilor este realizat cu cele mai bune finisaje, ce provin de la branduri de prestigiu din aceasta industrie. Iata doar cateva dintre facilitatile si elementele de care te vei bucura, daca investesti intr-o locuinta in Galaxy Park Residence:

 • Balcoane spatioase, tip terasa, cu balustrade realizate din sticla securizata, zidarie si structura metalica;
 • Apartamente cu spatii de depozitare, gandite pentru imbunatatirea utilitatii spatiului;
 • Cate doua lifturi in fiecare cladire, silentioase si moderne;
 • Locuinte la parter ce dispun de curte proprie, in cazul blocurilor III si IV;
 • Fatade rezistente, compuse din elemente conventionale, placi ornamentale din fibrociment si suprafete ventilate, invelite cu Alucobond (cel mai bun material compozit de pe piata, la ora actuala);
 • Adaposturi ALA, pentru protectie civila, aflate la subsolul blocurilor.
ansamblu rezidential cu confort ridicat

Confort si durabilitate

Intreaga investitie, cu toate detaliile, de la cele structurale, la finisaje si instalatii, a fost gandita pentru un confort sporit al rezidentilor. Inchiderile peretilor exteriori si interiori sunt executate cu caramida de tip BCA Soceram, cu proprietati fonoabsorbante.

Dincolo de izolatia fonica, aceste materiale au mai multe caracteristici:

 • Izolatie termica – contribuie la scaderea costurilor de incalzire;
 • Rezistenta la foc – ofera protectie impotriva incendiilor;
 • Materiale ecologice – productia acestui tip de BCA emite o cantitate redusa de compusi chimici;
 • Durabilitate crescuta – sunt rezistente la daunatori si intemperii;
 • Versatilitate – pot avea numeroase aplicatii in industria constructiilor.

Fiecare din cele patru blocuri va beneficia de centrala proprie, amplasata pe terasa ultimului etaj, iar tu, ca proprietar al unui apartament in Galaxy Park Residence, te vei bucura de sisteme inteligente, prin care poti controla consumul de apa calda si caldura. Acest lucru este posibil datorita unor dispozitive de tip modul termo-hidraulic, usor de gestionat, care ajuta la obtinerea unui randament energetic ridicat.  

Alte facilitati care asigura un plus de confort sunt:

 • Incalzire in pardoseala – aceasta sporeste confortul termic, caldura se distribuie uniform in intreaga locuinta, vei putea face economie de spatiu, sistemele ascunse vederii contribuie la estetica generala a apartamentelor, iar eficienta energetica si fiabilitatea sunt si ele puncte forte ale acestui tip de incalzire;
 • Finisaje premium, calitative, customizate dupa nevoile cumparatorilor, dar si primirea unor sfaturi din partea expertilor grupului SudRezidential, pentru amenajarea ideala a noii tale locuinte;
 • Tamplarie PVC de ultima generatie, cu geamuri tripan, durabile, care prezinta glafuri pe interior si exterior – acestea duc la o buna izolatie termica si fonica, dar si la reducerea riscului de condens, eficienta energetica ridicata si imbunatatirea sigurantei. Glafurile completeaza estetica ferestrelor si ofera protectie impotriva umezelii.
Galaxy Park ansamblu rezidential

Structura de rezistenta solida

Structura blocurilor acestui proiect este mixta, compusa din grinzi, placi si diafragme de beton armat, ceea ce confera rezistenta crescuta la activitatile seismice.

La structura de rezistenta a blocurilor contribuie mai multe aspecte: fundatia cu radier general complex, din beton armat superior, inchiderile exterioare si interioare din caramida tip BCA SOCERAM, fatadele ventilate, etc.

Anveloparea se realizeaza cu polistiren expandat, iar tencuiala masoara o grosime de 10 cm, fapt ce asigura o izolare fonica foarte buna. Asadar, strategia proiectului are ca scop vanzarea unor locuinte care sa  dezvolte o comunitate puternica, axata pe un stil de viata modern.

Amplasare avantajoasa

Galaxy Park Residence este amplasat strategic si avantajos, fiind conectat la numeroase puncte de interes din aceasta zona. Noii locatari vor putea ajunge in centrul orasului intr-un timp relativ scurt, datorita mijloacelor diverse de transport public, dar si mai multor proiecte noi de infrastructura.

 • Acces facil, pe mai multe cai de intrare in ansamblul rezidential si iesire rapida spre Soseaua Berceni, dar si catre Soseaua de Centura;
 • Statii de autobuz aflate in fata complexului;
 • Statii de metrou in vecinatatea acestui ansamblu rezidential;
 • Pasajul subteran Piata Sudului;
 • Bulevarde largite, etc.

Daca toate aceste facilitati te-au convins sa iti doresti mai multe detalii despre acest proiect imobiliar, poti apela la SudRezidential, pentru un proces de cumparare simplu si eficient. In plus, poti obtine credite in conditii favorabile, prin intermediul diviziei financiare, Credit24h.

Apartamente noi Bucuresti cu certificare verde

Certificarea Green Homes a acestui ansamblu rezidential vine cu o multitudine de avantaje:

 • Poti beneficia de un credit ipotecar verde, cu dobanzi si comisioane avantajoase;
 • Proiectarea ansamblului s-a realizat cu focus pe reciclare, ceea ce va duce la crearea unei zone dedicate sortarii deseurilor. Mai mult, toti locatarii vor primi cate un manual de bune practici pentru a adopta un stil de viata mult mai sustenabil;
 • Monitorizarea energetica si consumul redus de apa sunt posibile la Galaxy Park Residence;
 • Printre elementele care au dus la obtinerea acestui certificat, regasim si spatiile verzi generoase, dar si locurile de parcare variate, unele dintre ele dedicate bicicletelor;
 • Materialele folosite sunt durabile si sporesc siguranta locuintelor, avand un grad ridicat de izolatie termica si fonica.

Zonele cu plante naturale, parcarile pentru biciclete, gestionarea inteligenta a deseurilor si statiile de incarcare pentru masini electrice, reprezinta toate un angajament pentru un viitor mai verde, cu mai putina poluare si crearea unui mediu de trai mai sanatos.

Galaxy Park Residence – concluzii referitoare la acest ansamblu rezidential

Galaxy Park Residence este un proiect modern si ambitios, atent realizat, cu o structura solida si finisaje premium, ce isi asteapta noii locatari. Dezvoltatorii acestui ansamblu rezidential au ca obiectiv responsabilitatea fata de natura si sustenabilitate, randament energetic eficient, valori care si-au pus amprenta in constructia celor 4 blocuri, pre-certificate de RoGBC (Green Homes).   

Amplasarea excelenta, apartamentele spatioase si finisate cu grija, proximitatea fata de parcul Tudor Arghezi si accentul pus pe reciclare fac Galaxy Park sa fie o optiune demna de luat in considerare, daca esti in cautarea unei locuinte noi.

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.