Apartament 2 camere, decomandat, Mall Grand Arena

Bd Metalurgiei, Mall Grand Arena
ID Anunt: 60444

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

78.750 Euro
73.000 Euro
(+ TVA)
*Pret promotional pentru plata in sistem anticipat
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 54.30 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.30 mp
Suprafata utila + balcon: 58.40 mp
Suprafata construita: 65 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P + 5 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • mana curenta metalica
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • curte amenajata
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, disponibil in noul proiect imobiliar Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu, proiect dezvoltat la standarde inalte de calitate in Sectorul 4 al Capitalei, Bucuresti, zona Mall Grand Arena, la mica distanta de Bd. Constantin Brancoveanu.

Aceasta proprietate este situata la etajul 1 dintr-un total de 5 etaje si are o suprafata utila totala de 58.40 mp. Un aspect remarcabil al acestui apartament este compartimentarea eficienta, care a permis crearea unor spatii interioare luminoase: camera de zi cu o suprafata de 19 mp, dormitorul cu 13.95 mp, bucataria inchisa cu 11.25 mp, holul de 5.60 mp, baia cu 4.50 mp si un balcon cu 4.10 mp.

Apartamentul se preda echipat complet si dispune de finisaje si obiecte sanitare de calitate premium, centrala termica in condensare, tamplarie PVC cu geam tripan de foarte buna calitate.

Cavar Residence este un proiect imobiliar premium, pozitionat excelent si integrat complet cu natura, interconectat cu toate facilitatile moderne ale orasului si insotit de o serie de facilitati complementare.

Puncte de interes

Imobilul ofera acces facil la puncte de interes precum: unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii si centre comerciale mari ( Carrefour Grand Arena Mall, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan ), piete agroalimentare, restaurante si cafenele.

Intreaga zona ofera conditii de locuit prospere, dispune de strazi asfaltate si iluminate pe timp de noapte, de trotuare ample, iar accesul catre imobil se realizeaza in conditii civilizate si de deplina siguranta.

In imediata apropiere a imobilului, la aproximativ 100 m fata de acesta, se afla statia STB (linia 241) care face legatura directa cu statia de metrou Aparatorii Patriei in doar cateva minute.

Distanta pana in zona centrala a Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal prin bulevarde ample si strazi adiacente.

La o distanta mica fata de imobil se regaseste parcul Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde momentan pe o suprafata ampla de 4 hectare ce va fi dublata de catre autoritatile locale.

Iubitorii sportului mai au la dispozitie 14 terenuri de sport amenajate chiar langa Parcul Tudor Arghezi.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este: 78.750 Euro + TVA

Pret promotional pentru plata in sistem anticipat– 73.000 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Grand Arena Mall Sector 4

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu este un proiect imobiliar premium, care se dezvolta in Sectorul 4, Bucuresti, mai exact la intersectia strazilor Postalionului cu Dealul Cucului, la mica distanta fata de Grand Arena Mall si Bulevardul Metalurgiei.

Studio, Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 46.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.