Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu este un proiect imobiliar premium, care se dezvolta in Sectorul 4, Bucuresti, mai exact la intersectia strazilor Postalionului cu Dealul Cucului, la mica distanta fata de Grand Arena Mall si Bulevardul Metalurgiei.

SUPRAFATA TEREN15000 mp
REGIM INALTIMEDs+P+5E+6Er si P+5E
PRETURI DE LA46.000 euro
+ TVA
DATA PREDARESeptembrie 2025
NUMAR DE BLOCURI5
NUMAR DE APARTAMENTE220
NUMAR DE PARCARI250
TIP APARTAMENTEStudio, Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Apartamente Cavar Residence

Dezvoltarea proiectelor imobiliare premium si vanzarea proprietatilor imobiliare deosebite reprezinta unul dintre pilonii strategiei brandului imobiliar Cavar, care continua sa investeasca atat in spatii de birouri Clasa A, cat si in cladiri rezidentiale sau comerciale ultramoderne, acoperind astfel intreg spectrul investitional in acest domeniu.

Cavar Residence Brancoveanu, Cavar Residence Piata Sudului sau Odei Tower by Cavar aduc in prim plan locuinte de clasa A, construite cu tehnologie de ultima generatie, imobile noi, eficiente energetic, insotite de spatii verzi ample si facilitati complementare excelente, pozitionate in cele mai bune zone ale Sectorului 4, Bucuresti.

Cladirile sunt complet noi si ofera o gama larga de optiuni de locuinte, de la garsoniere si apartamente de tip studio, pana la apartamente cu 2 sau 3 camere, proiectate cu atentie la detalii, ce dispun de un design modern care iti ofera un mediu primitor si sigur, in care poti sa te relaxezi si sa te bucuri de confortul propriei case.

Cavar Grand Arena Postalionului

– Bloc in Constructie –

Cavar Grand Arena

– Bloc in Constructie –

Dezvoltatorii conceptului Cavar Residence au o lunga istorie in domeniul imobiliar si o experienta vasta in ceea ce priveste constructia de proiecte si ansambluri imobiliare de mari dimensiuni, cu precadere in Capitala.

Echipa Cavar Residence a proiectat, construit si vandut, inca din anul 2015, un numar de 6 proiecte imobiliare, care au insumat sute de unitati locative.

Cu o arhitectura moderna care va ramane mereu relevanta, insotita de nuante calde de culori, folosind materiale cu adevarat premium si o manopera de exceptie, proiectul este realizat cu o imensa responsabilitate intr-o ambianta calma si sofisticata pe o suprafata de 15.000 mp teren.

Proiectul rezidential Cavar Residence este reprezentat de imobile cu apartamente excelente, proiectate intr-un stil arhitectural ultramodern, cu un aspect placut si foarte atractiv, al caror regim de inaltime este de Ds+P+5E+6Er si P+5E.

Intregul proiect rezidential a fost planificat cu mare atentie pentru a crea o atmosfera de calitate, protejata de factorii externi si insotita de un aer modern in care sa te simti cu adevarat acasa.

be09b04f 48aa 4c8d 8c5c 7bcfe988a5c7 75d676284dca9f11eaf4d42373960f9d

Pozitionat excelent si integrat complet cu natura, interconectat cu toate facilitatile moderne ale orasului si insotit de o serie de facilitati complementare, proiectul se pozitioneaza deja in topul proiectelor imobiliare exclusiviste din noua zona rezidentiala formata in imediata apropiere a mallului Grand Arena din Sectorul 4, Bucuresti.

Proiectul rezidential Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu detine toate dotarile care corespund unui nivel de confort optim:

 • centrala termica proprie in condensare de 24 kW;
 • incalzire in pardoseala si radiatoare de otel;
 • instalatii termice, sanitare si electrice de ultima generatie;
 • tamplarie PVC Salamander cu geam tripan/termopan de ultima generatie cu glafuri exterioare;
 • inchiderile exterioare ale imobilelor vor fi realizate din caramida tip Porotherm cu o grosime de 30 cm, iar pentru peretii dintre apartamente se va utiliza caramida tip Porotherm cu o grosime de 25 cm;
 • anvelopare cu polistiren expandat de 10 cm, pe toate partile conventionale ale fatadelor;
 • compartimentari interioare cu blocuri ceramice tip Porotherm de 11.5 cm, tencuite pe ambele parti. Tencuiala asigura o grosime de 15 cm, ceea ce inseamna o izolare fonica foarte buna in interiorul apartamentelor;
 • balcoane cu balustrade mixte, care combina sticla securizata si zidaria;
 • lifturi moderne si silentioase;
 • parcare deosebit de generoasa, amplasata subteran si suprateran;

Daca devii rezident in Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu, te vei afla la doar cateva minute de statia de metrou Aparatorii Patriei ce iti ofera oportunitatea de a te conecta cu centrul orasului intr-o maniera rapida, vei putea folosi cu usurinta zona comerciala si mallul Grand Arena, iar pentru faptul ca imobilele sunt pozitionate foarte aproape de zona Metalurgiei Park poti sa ajungi in cateva minute la Parcul Tudor Arghezi sau la zona comerciala ampla din proximitate.

Te poti bucura si tu de un stil de viata aparte intr-un mediu nou si sanatos, in oricare dintre proiectele imobiliare deosebite construite in zona de Sud a Capitalei de catre Cavar Residence, deoarece luxul si calitatea premium sunt acum mai accesibile ca niciodata.

Datorita amplasarii sale intr-o zona foarte accesibila a Sectorului 4, Cavar Residence Grand Arena Mall reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta nu doar o locuinta confortabila si accesibila, ci si foarte bine pozitionata in raport cu punctele de interes majore.

Zona dispune de transport public, facilitand accesul rapid catre centrul Bucurestiului sau alte zone de interes. In plus, beneficiezi de numeroase centre comerciale, hypermarketuri, terase si restaurante amplasate in imediata apropiere, oferindu-ti astfel posibilitatea de a-ti petrece timpul liber exact asa cum iti doresti.

Proiectul Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu este amplasat in apropierea scolilor si a gradinitelor din zona Brancoveanu, facandu-l astfel o alegere excelenta pentru familiile cu copii.

De asemenea, ai acces rapid la clinici medicale, farmacii si saloane de infrumusetare, precum si la sali de fitness si alte centre de recreere.

Dezvoltatorii proiectelor Cavar Residence au reusit sa aduca in prim plan toate avantajele pe care ti le-ai putea dori intr-o locuinta moderna si confortabila, aceste proiecte reprezentand inceputul unei noi ere in domeniul imobiliar, o perioada a tehnologiei integrate si a eficientei energetice, in care dotarile si facilitatile fac diferenta.

Ansamblurile rezidentiale CAVAR Residence au fost considerate, de-a lungul timpului, repere imobiliare reale si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii tinere, cat si investitii inteligente, sigure, sanatoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor.

2023.10.24 cavar 2 1

”Atunci cand cream un proiect nou, ne straduim sa gasim combinatia perfecta intre locatie, functionalitate, arhitectura moderna, facilitati diverse si standarde ridicate de constructie.”

Cavar Residence

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, in Parcul Tudor Arghezi au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi. Acestia se alatura celor aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc, impreuna cu cele 2500 de plante de iedera, transformand parcul intr-o adevarata oaza de verdeata si intr-o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

In ceea ce priveste infrastructura, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, impreuna cu noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Turnu Magurele, faciliteaza accesul rapid catre centrul Capitalei si catre bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale, respectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, imbunatatind semnificativ problema traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere de dimensiuni considerabile sunt planificate in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea sunt concepute sa conecteze inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropiere a proiectului exista numeroase zone comerciale de shopping, printre care mentionam zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si, desigur, Mall Sun Plaza.

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. In prezent, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Apartamente Postalionului Corp A

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 CamereParter53,60 mp + 1,90 mp logie = 55,50 mp75.000 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 22 CamereParter55,45 mp + 3,75 mp logie = 59,20 mp80.000 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 32 CamereParter53,20 mp + 2,10 mp logie = 55,30 mp75.000 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 42 CamereParter49,45 mp + 1,80 mp logie = 51,25 mp69.500 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 53 CamereParter73,25 mp + 1,70 mp logie = 74,95 mp103.000 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 62 CamereParter54,20 mp + 1,70 mp logie = 55,90 mp75.500 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 72 CamereParter49,30 mp + 5,20 mp logie = 54,50 mp73.500 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 8StudioParter39,10 mp + 3,35 mp logie = 42,45 mp59.500 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 93 CamereParter74,35 mp + 1,95 mp logie = 76,30 mp103.000 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 103 CamereParter72,70 mp + 2,60 mp logie = 75,30 mp101.000 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 112 CamereEt. 1-554,30 mp + 4,10 mp balcon = 58,40 mp78.750 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 122 CamereEt. 1-555,85 mp + 3,75 mp logie = 59,60 mp81.000 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 132 CamereEt. 1-555,20 mp + 3,30 mp logie = 58,50 mp78.750 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 142 CamereEt. 1-551,30 mp + 3,25 mp logie = 54,55 mp73.500 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 153 CamereEt. 1-576,05 mp + 3,50 mp logie = 79,55 mp108.000 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 162 CamereEt. 1-559,70 mp + 3,45 mp logie = 63,15 mp85.000 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 172 CamereEt. 1-555,05 mp + 7,75 mp balcon = 62,80 mp85.000 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 182 CamereEt. 1-554,85 mp + 5,45 mp balcon = 60,30 mp81.000 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 193 CamereEt. 1-580,20 mp + 3,45 mp logie = 83,65 mp113.000 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 203 CamereEt. 1-576,50 mp + 3,45 mp logie = 79,95 mp108.000 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 212 CamereEt. 1-556,25 mp + 4,95 mp balcon = 61,20 mp82.500 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 223 CamereEt. 1-573,45 mp + 3,00 mp balcon = 76,45 mp103.000 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 23GarsonieraEt. 1-530,60 mp + 1,70 mp logie = 32,30 mp46.000 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Apartamente Postalionului Corp B

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 13 CamereParter73,90 mp + 3,75 mp logie = 77,65 mp104.500 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 23 CamereParter67,75 mp + 4,15 mp logie = 71,90 mp97.500 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 33 CamereParter61,30 mp + 4,10 mp logie = 65,40 mp89.500 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 42 CamereParter53,70 mp + 3,90 mp logie = 57,60 mp77.500 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 5GarsonieraParter31,65 mp + 3,90 mp logie = 35,55 mp49.500 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 62 CamereParter53,60 mp + 1,90 mp logie = 55,50 mp75.500 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 72 CamereParter53,90 mp + 2,00 mp logie = 55,90 mp75.500 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 83 CamereParter78,80 mp + 2,00 mp logie = 80,80 mp109.000 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 93 CamereParter73,10 mp + 2,00 mp logie = 75,10 mp102.000 Euro + TVA1apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 103 CamereEt. 1-586,15 mp + 4,10 mp logie = 90,25 mp121.000 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 113 CamereEt. 1-568,85 mp + 5,10 mp balcon = 73,95 mp99.500 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 123 CamereEt. 1-566,00 mp + 4,15 mp logie = 70,15 mp95.500 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 132 CamereEt. 1-553,70 mp + 3,30 mp logie = 57,60 mp77.500 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 14GarsonieraEt. 1-531,65 mp + 3,90 mp logie = 35,55 mp49.500 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 152 CamereEt. 1-553,40 mp + 7,65 mp logie = 61,05 mp82.500 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 162 CamereEt. 1-551,00 mp + 7,75 mp logie = 58,75 mp79.500 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 173 CamereEt. 1-578,95 mp + 7,70 mp balcon = 86,65 mp117.000 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 183 CamereEt. 1-576,20 mp + 3,50 mp balcon = 79,70 mp56.500 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 19GarsonieraEt. 1-537,85 mp + 2,40 mp logie = 40,25 mp56.500 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Apartamente Dealul Cucului Bloc 1

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 13 CamereEt. 1-577,78 mp + 6,03 mp balcon = 83,81 mp112.000 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 2GarsonieraEt. 1-536,06 mp + 1,76 mp balcon = 37,82 mp53.500 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 3StudioEt. 1-553,86 mp + 3,25 mp balcon = 57,11 mp79.500 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu
Tip 43 CamereEt. 1-581,91 mp + 7,06 mp balcon = 88,97 mp120.000 Euro + TVA5apartamente Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou: Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida Autobuz: 241

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Mall Grand Arena Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Sellgros, Carrefour, Auchan, Jumbo, Horbach, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 9 km

Pret si modalitati de plata

Modalitatea de plata acceptata in cadrul acestui nou proiect rezidential de mari dimensiuni este extrem de variata si, mai ales, accesibila.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Noua Casa, credite ipotecare, credite imobiliare si chiar credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara, Credit24h.ro, ofera consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare destinate obtinerii creditelor pentru achizitionarea de locuinte. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata in contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei), Sector 4, Bucuresti; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634); sau pe Strada Pucheni, nr.157, Sector 5, Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre CAVAR Residence Grand Arena Brancoveanu la numerele de telefon:

0729.923.486 – Dorin Baldovin - Manager Proiect

0724.888.478 – Marian Goleanu - Manager Proiect

0729.572.570 - Call Center - SudRezidential.ro

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.