Apartament 2 camere, rond Metro Berceni, parc Tudor Arghezi

Bd Metalurgiei, Parcul Tudor Arghezi, rond Metro Berceni
ID Anunt: 61423

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Primera Park Residence

Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 54.74 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 54.74 mp
Suprafata utila + balcon: 76.18 mp
Suprafata construita: 68.4 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica de bloc
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada conventionala

Prezentare

Primera Park Residence face parte din primul proiect imobiliar rezidential din Romania- Metalurgiei Park Residence, dezvoltat in zona Bld. Metalurgiei, zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultii ani sa isi intemeieze un camin.

Va prezentam un apartament cu 2 camere, decomandat, disponibil in proiectul imobiliar Primera Park Residence, un proiect rezidential dezvoltat in Sectorul 4 al Capitalei, la mica distanta de parcul Tudor Arghezi sau de galeriile comerciale ce formeaza Grand Arena Mall.

Regimul de inaltime al imoblilelor Primera Park Residence este de P+9E, cu un total de aproximativ 66 unitati locative diverse, de la garsoniere simple la garsoniere duble, apartamente cu doua si trei camere, insotite de locuri de parcare si facilitati complementare.

Printre facilitatile pe care le ofera fiecare unitate locativa in parte se enumera: incalzirea in pardoseala, tamplarie PVC cu geam tripan de ultima generatie, finisaje de cea mai buna calitate din clasa premium la alegere, asistenta gratuita din partea departamentului de design din cadrul proiectului pentru o amenajare perfecta a fiecarui spatiu interior.

Apartamentul propus spre vanzare este situata la etajul 3/9 al imobilului si dispune de o suprafata utila de 54.74 mp dispusa astfel: living spatioasa de 19.97 mp, dormitor  de 13.63 mp, bucatarie 9.64 mp, hol acces 5.63 mp, baie 5.87 mp si balcon de 21.44 mp.

Puncte de interes

Primera Park Residence beneficiaza de o deschidere directa catre Strada Drumul Binelui, catre Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern al Metalurgiei Park, dar si de multiple cai de acces secundare. Conectarea cu zona centrala a Capitalei se face facil, prin bulevarde ample si strazi adiacente, in aproximativ 20 de minute cu autoturismul personal.

Datorita amplasamentului, proiectul imobiliar Primera Park Residence beneficiaza de infrastructura completa cu strazi asfaltate si iluminate nocturn, acces rapid la cele mai importante centre comerciale ale zonei de Sud (Lidl, Kaufland, Mall Grand Arena, Metro, Selgros, Auchan, Jumbo), unitati de invatamant, centre medicale si unitati bancare, locuri de joaca, cafenele, restaurante si zone de agrement.

Statia STB din Bulevardul Metalurgiei (liniile 125, 141, 220, 232, 241, 312, 313 si N105 ) faciliteaza rapid legatura cu statiile de metrou din zona, iar statia STB ( linia 241) ce se regaseste la 200 m fata de imobil face posibil transferul la metrou Aparatorii Patriei in doar 5 minute.

Principala atractie a zonei privind petrecerea timpului in aer liber o reprezinta Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, dezvoltat la standarde inalte de calitate. Parcul Tudor Arghezi se desfasoara pe o suprafata de cca. 4 ha si cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, o fantana arteziana muzicala, piste de biciclete si trotinete si o pista de alergare de 1670 m.

De asemenea, la cateva minute fata de imobil se regaseste Patinoarul Berceni Arena, patinoar ce va gazdui competitii ale sporturilor pe gheata, iar iubitorii de sporturi cu mingea au la dispozitie 14 terenuri de sport amenajate la numait 5 minute de mers fata de imobil.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista este de : 78.800 Euro + TVA .

Posibilitate de a achizitiona un loc parcare in ansamblu:

 • Loc de parcare suprateran: 5000 euro + TVA 19%
 • Loc de parcare acoperit la parterul blocului: 8000 Euro + TVA 19 %

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Primera Park Residence

Primera Park Residence

Lidl, Kaufland Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul primului parc rezidential din Romania, si anume Primera Park Residence!

Garsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere, Ap. 3 Camere
August 2025
Preturi de la 45.700 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0 €
max 0 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.