Apartament 3 camere, mobila de bucatarie inclusa, metrou Berceni

Mall La Strada, Strada Biruintei, Strada Popesti Vest
ID Anunt: 61668

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sienna Central City Residence

Nr. camere: 3
Etaj: 3
S.U.: 68.98 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 68.98 mp
Suprafata utila + balcon: 76.32 mp
Suprafata construita: 89 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: S+P+6E+7ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va propunem spre achizitie un apartament modern cu 3 camere, disponibil in ansamblul rezidential Sienna City Central Residence, proiect imobiliar premium, foarte bine organizat si cu o functionalitate excelenta.

Ansamblul rezidential este format din 9 imobile de locuinte colective, amplasate in apropierea statiei de metrou Berceni, in Orasul Popesti Leordeni, Ilfov.

Accesul catre imobil se face facil prin multiple cai de circulatie importante, fie direct din Soseaua Oltenitei prin Drumul Fermei, cat si din Soseaua Berceni prin strada Popesti Vest.

Apartamentul prezentat este disponibil la etajul 3/7 al imobilului si are suprafata de 76.32 mp, in care este inclus un balcon de 7.34 mp.

Locuinta dispune de o compartimentare moderna, incaperile sunt distribuite in echilibru, dupa cum urmeaza: living cu bucatarie 30.75 mp,  dormitor 12.13 mp,  baie 4.54 mp, dormitor 16.49 mp, baie 5.07 mp.

Puncte de interes

Ansamblul este situat pe strada Biruintei la o distanta de 600 m fata de Metrou Berceni sau Metrou Dimitrie Leonida. Proiectul dispune de infrastructura completa cu drumuri si cai de acces asfaltate, iar accesul se poate face atat din Soseaua Berceni, cat si din Soseaua Oltenitei in cele mai civilizate conditii.

In apropierea ansamblului se gasesc numeroase centre comerciale (Penny Market, Mega Image, Profi, Mall La Strada) si puncte de interes precum: scoli, gradinite, farmacii, unitati bancare dar si Parcul Copiilor din Drumul Fermei, dezvoltat si amenajat modern si care cuprinde locuri de joaca numeroase si spatii verzi cu o peisagistica deosebita.

La nici 10 minute de parcurs cu autoturismul  personal fata de imobil se afla Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pentru moment pe o suprafata ampla de 4 hectare care va fi dublata de catre autoritatile locale.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al apartmentului este: 95.320 Euro + TVA

*Bonus mobilier de bucatarie in valoare de 1300 Euro

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, iar pentru plata numerar in sistem anticipat se ofera discount substantial.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sienna Central City Residence

Sienna Central City Residence

Metrou Berceni, Mall La Strada, Parc Lumea Copiilor

Sienna Residence, dezvoltat ca un ansamblu rezidential premium, impresioneaza prin organizarea excelenta si functionalitatea sa bine puse in aplicare, indeplinind toate criteriile necesare pentru a fi considerat un proiect de anvergura mare ce aspira la titlul de proiect premium.

Garsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Iulie 2024
Preturi de la 40.280 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.