Apartament 2 camere, decomandat, Metrou Berceni

Ilfov, Pasarela pietonala, Metrou Berceni, Str. Biruintei
ID Anunt: 60238

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Sienna Central City Residence

 • Incalzire in pardoseala
 • Mobila de bucatarie bonus
Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 51.89 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 51.89 mp
Suprafata utila + balcon: 59.04 mp
Suprafata construita: 68 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+6E+7ER
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament cu 2 camere, decomandat, disponibil in cadrul proiectul imobiliar Sienna Central City Residence .

Acest ansamblu de locuinte premium se distinge prin planificare atenta a spatiilor si functionalitatea sa remarcabila , este alcatuit din 9 imobile de locuinte colective, strategic amplasate in imediata apropiere a statiei de metrou Berceni, in orasul Popesti-Leordeni, Ilfov si ofera cel mai bun raport pret/calitate.

Accesul catre imobil se realizeaza facil, atat din Soseaua Berceni, prin intermediul strazii Popesti Vest, cat si din Soseaua Oltenitei, prin strada Drumul Fermei.

Ansamblul rezidential dispune de spatii ample amenajate pentru relaxare conform standardelor moderne, iar aici amintim: o piscina generoasa, zone verzi si locuri de joaca pentru copii.

La parterul imobilelor ce compun proiectul Sienna Central City Residence se regasesc spatii comerciale cu acces direct din strada Biruintei, destinate unor unitati de invatamant scolar si prescolar, cat si magazine de proximitate, sau sala de sport ultramoderna.

Locuinta prezentata impresioneaza prin designul sau modern si se afla la etajul 2/7 etaje al imobilului.

Suprafata de 51.89 mp a acestui apartament include un balcon spatios de 7.15 mp si este impartita dupa cum urmeaza: hol de acces 7 mp prevazut cu o zona ampla pentru dressing, camera de zi 19.30 mp, dormitor 12.32 mp, bucatarie inchisa 8.85 mp si baie 4.42.

Pretul afisat pentru aceasta locuinta include, de asemenea, mobilierul de bucatarie si un aparat de aer conditionat.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Sienna Central City este amplasat excelent, la numai 400 de metri distanta de pasarela pietonala ce ofera acces catre statia de metrou Berceni, in orasul Popesti-Leordeni, Ilfov.

La cateva minute de mers de imobil, se afla numeroase centre comerciale mari, cum sunt: Penny Market, Mega Image, Profi Market sau Mall La Strada (o promenada comerciala ampla cu activitati comerciale mixte).

Acest proiect rezidential beneficiaza de infrastructura completa, cu drumuri asfaltate si iluminate pe timp de noapte. Legatura cu zona centrala a Bucurestiului se realizeaza rapid prin artere de circulatie cu trafic fluidizat, precum Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei.

In proximitatea proiectului sunt localizate si alte puncte de interes importante, cum ar fi institutii de invatamant, clinici medicale si unitati bancare, sau numeroase locuri de joaca, restaurante si cafenele.

Atat Parcul Copiilor (situat pe Drumul Fermei), cat si Parcul Tudor Arghezi se afla la o distanta mica fata de ansamblul rezidential din care face parte locuinta prezentata.

Parcul Tudor Arghezi, dispus la numai 10 minute de imobil, se intinde momentan pe o suprafata generoasa de 4 hectare care va fi dublata de catre autoritatile locale. Zona de relaxare din interiorul parcului include spatii verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, zone dedicate animalelor de companie si o fantana arteziana muzicala. De asemenea, parcul Tudor Arghezi pune la dispozitia vizitatorilor o parcare supraetajata cu un numar de 150 de locuri.

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 73.850 Euro + TVA

*In pretul afisat este inclus mobilierul de bucatarie si un aparat de aer conditionat.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Sienna Central City Residence

Sienna Central City Residence

Metrou Berceni, Mall La Strada, Parc Lumea Copiilor

Sienna Residence, dezvoltat ca un ansamblu rezidential premium, impresioneaza prin organizarea excelenta si functionalitatea sa bine puse in aplicare, indeplinind toate criteriile necesare pentru a fi considerat un proiect de anvergura mare ce aspira la titlul de proiect premium.

Garsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Iulie 2024
Preturi de la 40.280 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.