Apartament tip studio modern, zona Aparatorii Patriei, etaj 2/9

Aparatorii Patriei, Patinoar Berceni Arena, Parc Tudor Arghezi, Bd. Metalurgiei
ID Anunt: 60575

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Studio
Etaj: 2
S.U.: 43.80 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 43.80 mp
Suprafata utila + balcon: 49.80 mp
Suprafata construita: 53 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P + 9 Etaje
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica de bloc
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sistem fatada ventilata
 • sistem fatada mixta
 • acces securizat cu bariere
 • statie incarcare electrica
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • MTH (modul termohidraulic)

Prezentare

Va prezentam spre achizitie un apartament tip studio, disponibil in cadrul proiectului imobiliar Viva Residence Metalurgiei Park, un ansamblu rezidential premium amplasat in Sectorul 4 al Capitalei, Bucuresti, foarte aproape de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Apartamentul prezentat este disponibil la etajul 2/9 al imobilului si are o suprafata utila totala de 49.80 mp, cu logie de 6 mp inclusa.

Camerele au suprafete vitrate ample ce ofera o luminozitate excelenta si sunt dispuse printr-o compartimentare atent gandita si foarte bine optimizata, dupa cum urmeaza: hol acces 3.20 mp, camera de zi si bucatarie deschisa 23 mp, dormitor 13.10 mp, baie 4.50 mp.

Noul proiect rezidential Viva Residence este precertificat verde de catre Consiliul Cladirilor Verzi din Romania (RoGBC).

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Imobilul  este amplasat in Sectorul 4, Bucuresti, intre Bd. Metalurgiei si zona Aparatorii Patriei, la mica distanta de noul parc – Tudor Arghezi.

Ansamblul rezidential din care face parte locuinta propusa spre vanzare beneficiaza de acces direct din Bd. Metalurgiei prin Strada Drumul Jilavei, dar si prin mai multe artere de circulatie secundare, cum ar fi Drumul Binelui sau Drumul Gilaului.

Proiectul Viva Residence Metalurgiei Park, in faza a doua de constructie, ofera numeroase facilitati rezidentilor, cum sunt: locuri de joaca pentru copii, spatii verzi ample, cai de acces ample si alei iluminate nocturn, trotuare amenajate, drumuri asfaltate prevazute cu limitatoare de viteza, cat si parcari supraterane sau acoperite (dispuse la parterul imobilului).

Imobilul este amplasat intr-o zona cu infrastructura completa, proiectul are acces facil la toate centrele comerciale din apropiere: Lidl, Kaufland, Carrefour, Hornbach, Selgros, Metro, Auchan, Jumbo, dar si la alte puncte de interes importante precum: institutii de invatamant numeroase, unitati bancare si centre medicale, zone de agrement si parcuri, cafenele si restaurante.

De asemenea, la doar 7 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti care se intinde momentan pe o suprafata ampla de 4 hectare ce va fi dublata de catre autoritatile locale.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice. (Aparatorii Patriei – la doar 500 m de imobil).

Statia de metrou Aparatorii Patriei se afla la o distanta de aproximativ 900 m fata de imobil, iar mijlocul de transport in comun STB (liniile 313, 312, 125, 141, 220, N105, 102,202, 241 ) ce se regaseste in proximitate faciliteaza conectarea directa cu zona centrala a Capitalei sau cu statiile de metrou din zona.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 69.500  Euro + TVA.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Noua Casa, Credite Ipotecare, Imobiliare si credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

O noutate absoluta o reprezinta posibilitatea platilor esalonate (rate la dezvoltator) precum si orice alta forma de plata care presupune efectuarea de plati sub forma transelor lunare sau trimestriale.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Str. Drumul Jilavei, Aparatorii Patriei, Metalurgiei Park

Unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 1 va incepe dezvoltarea la inceputul anului 2024 a unui nou ansamblu imobiliar compus din 3 blocuri de locuinte mixte, plus facilitati complementare, in cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 2.

Garsoniere, Garsoniere duble, Apartamente 2-4 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 55.900 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.