Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 1 va incepe dezvoltarea la inceputul anului 2024 a unui nou ansamblu imobiliar compus din 3 blocuri de locuinte mixte, plus facilitati complementare, in cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 2.

SUPRAFATA TEREN8.000 mp
REGIM INALTIMEP+9E
PRETURI DE LA55.900 euro
+ TVA
DATA PREDARESeptembrie 2025
NUMAR DE BLOCURI3
NUMAR DE APARTAMENTE243
NUMAR DE PARCARI244
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Garsoniere duble, Apartamente 2-4 camere
Vezi anunturi din acest ansamblu Contacteaza-ne

Apartamente Viva Residence

Cele trei noi blocuri rezidentiale vor corespunde in totalitate nevoilor unei vieti moderne si vor include numeroase avantaje si facilitati, prezentate in detaliu mai jos:

cam 03c 1

Noul proiect Viva Residence va cuprinde 243 de unitati locative, incluzand garsoniere simple decomandate, garsoniere duble (tip studio), apartamente spatioase cu doua camere, locuinte generoase cu trei camere si apartamente excelente cu patru camere. In plus, proiectul va oferi si apartamente de tip penthouse cu terase mari, aducand un element distinctiv si special in cadrul ansamblului rezidential.

Toate unitatile locative vor beneficia de spatii interioare generoase si luminoase, balcoane, terase mari, spatii de depozitare, compartimentari excelente, acces la boxe proprii si parcari acoperite.

Spatii mai bine optimizate, finisaje premium si certificare verde!

Conform dezvoltatorilor, noul proiect dispune de compartimentari excelente si de modele inovatoare de apartamente, inclusiv penthouse-uri, adresate celor mai pretentiosi clienti.

Toti cei care opteaza pentru achizitionarea unui apartament in acest proiect vor beneficia de numeroase avantaje.

Constructii gandite pentru o exploatare verde

Traim intr-o societate in care optimizarea consumului de energie este din ce in ce mai importanta. De aceea, dezvoltatorii Viva Residence au proiectat cele trei noi blocuri pentru a obtine un randament energetic cat mai eficient, fiind certificate de RoGBC (Consiliul Roman pentru Cladirile Verzi);

Un proiect imobiliar al viitorului,
Pre-certificat verde de catre Consiliul Cladirilor Verzi din Romania

Parcari acoperite si numeroase spatii destinate confortului locatarilor

Toate apartamentele din cadrul complexului vor avea acces la locuri de parcare amenajate fie la parterul imobilelor, fie in zonele acoperite dintre imobile. Din totalul locurilor de parcare, 50% vor fi acoperite, asigurand astfel o protectie maxima pentru masini. In plus, dezvoltatorul a prevazut numeroase spatii comune pentru confortul locatarilor, unde acestia se pot relaxa si socializa.

Structura de rezistenta solida, proiectata sa faca fata cutremurelor si altor pericole

Cele 3 blocuri din Viva Residence vor avea un regim de inaltime de P+9E si vor fi construite cu o structura mixta, incluzand diafragme, placa, grinzi si beton armat. Constructia respecta cu strictete normativele antisismice emise in 2013, fiind proiectata pentru a face fata chiar si celor mai puternice activitati seismice. Printre detaliile tehnice definitorii pentru cele trei constructii se numara:

Screenshot 2022 11 23 at 16.36.07 1
Rulează videoul

Finisaje personalizate, in functie de dorinta locatarilor

Cei care aleg sa achizitioneze un apartament in noile blocuri Viva Residence se vor bucura de finisaje personalizate puse la dispozitie de echipa Avalon Romania prin showroom-urile proprii. Noii proprietari vor avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care pot alege, beneficiind totodata de suport tehnic specializat si asistenta in procesul de amenajare.

Se pot alege obiectele sanitare, usile interioare, ceramica si o multime de alte accesorii de design, care pot contura un spatiu confortabil si atractiv. Toate optiunile sunt de cea mai buna calitate si sunt achizitionate de la firme cu renume in domeniu.

Pentru cei care au nevoie de suport in alegerea finisajelor, echipa tehnica a pus la dispozitie, in cadrul proiectului un departament de design interior, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajarea cat mai eficienta.

Locuitorii vor beneficia de o multime de facilitati destinate mobilitatii:

 • Iesire rapida catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Iesire rapida catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Acces rapid catre Soseaua de Centura;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Statii de metrou la doar cateva minute distanta.

De asemenea, exista si o multime de proiecte publice de infrastructura care imbunatatesc circulatia:

 • Pasajul subteran auto de la Piata Sudului, care conecteaza Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia, faciliteaza accesul rapid catre Soseaua Mihai Bravu prin intermediul podului de la Calea Vacaresti;
 • Bulevarde principale largite, cu doua benzi pe sens: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele, Strada Luica;
 • Proiecte pentru dezvoltarea pasajelor rutiere din zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea urmeaza sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Viva Residence este doar o mica parte dintr-un proiect mult mai amplu, si anume, Metalurgiei Park Residence

Proiectul Metalurgiei Park Residence trece, la randul sau, in etapa a doua de dezvoltare, demarand lucrarile pentru constructia a inca 5000 de noi unitati locative in urmatorii 5 ani.

Construite pe o suprafata de 20 de hectare de teren, cele 5000 de apartamente si garsoniere vor ingloba toate calitatile cerute de cumparatorii care sunt in cautarea unor locuinte noi si moderne:

 • Constructii care respecta toate standardele impuse de UE;
 • Spatii mari si luminoase in cladiri certificate verzi;
 • O multime de facilitati moderne, pentru o viata confortabila (scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, etc);
Propunere harta noua modificata

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

380106931 877278663761799 9063471669831922040 n copy

In ceea ce priveste spatiul verde, in Parcul Tudor Arghezi au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi. Acestia se alatura celor aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc, impreuna cu cele 2500 de plante de iedera, transformand parcul intr-o adevarata oaza de verdeata si intr-o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Metalurgiei Park Residence, un proiect care a confirmat

Cele 5000 de noi locuinte reprezinta un raspuns la succesul inregistrat in prima faza a proiectului, inceputa in 2016. Peste 5000 de apartamente au fost finalizate si livrate catre cumparatori, demonstrand, pe parcursul celor 6 ani de exploatare, ca Metalurgie Park Residence reprezinta o optiune castigatoare pentru oricine doreste sa investeasca in proprietati imobiliare in aceasta zona.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Cele 20 de hectare de teren destinate noii faze a proiectului au fost achizitionate de catre investitori, inclusiv VIVA Residence. Lucrarile de constructie sunt programate sa inceapa la sfarsitul anului 2022 sau inceputul anului 2023 si se estimeaza ca vor dura aproximativ 5 ani.

Investitorii care si-au anuntat participarea in proiect vor aloca sume semnificative pentru ca noua faza a Metalurgiei Park sa raspunda cu succes tuturor cerintelor unei vieti moderne:

 • Vor fi create zone generoase de retail si agrement;
 • Se vor construi noi scoli si gradinite;
 • Vor fi dezvoltate spatii comerciale gestionate de nume mari, precum Kaufland Romania si LIDL Romania;
 • Vor fi instalate statii de incarcare electrica pentru autoturisme;
 • Se vor amenaja cai de acces ample, cu piste de biciclete si zone de relaxare.

O atentie deosebita in procesul de constructie va fi dedicata edificarii blocurilor de locuinte. Acestea vor respecta standardele NZEB si vor incorpora o multitudine de solutii moderne pentru incalzire, ventilatie si izolare: incalzire centralizata, fatade ventilate, termoizolatii si hidroizolatii eficiente, precum si panouri fotovoltaice care vor contribui la sustinerea consumului de energie electrica al imobilelor.

Aproape toate noile cladiri din cadrul Metalurgiei Park, faza a II-a, vor primi certificarea de proiecte verzi prin intermediul RoGBC (Consiliul Roman pentru Cladirile Verzi).

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro
2023.03.27 bannere site avalon copy
credit24h 1
Credit24h.ro

Credit24h.ro (www.credit24h.ro) – este divizia financiara din Grupul SudRezidential. In prezent, exista parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania si sunt oferite solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor interesati de achizitia unui apartament nou.

Apartamente disponibile

Bloc C3

Finalizare Septembrie 2025

TipNr.camereEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
Tip 12 Camere1,2,3,4,5,6,7,8,955,30 mp + 8,00 mp balcon = 63,30 mp89.900 Euro + TVA9apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 22 Camere1,2,3,4,5,6,7,8,955,30 mp + 7,00 mp balcon = 62,30 mp89.000 Euro + TVA9apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 3Garsoniera134,70 mp + 4,00 mp balcon inchis = 38,70 mp56.900 Euro + TVA2apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 4Garsoniera134,10 mp + 4,00 mp balcon inchis = 38,10 mp55.900 Euro + TVA2apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 5Garsoniera1,2,3,4,5,6,7,8,934,00 mp + 2,50 mp balcon = 36,50 mp55.900 Euro + TVA18apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 6Garsoniera Dubla1,2,3,4,5,6,7,8,947,20 mp + 5,00 mp balcon = 52,20 mp75.900 Euro + TVA18apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 7Garsoniera Dubla2,3,4,5,6,7,843,80 mp + 6,00 mp balcon = 49,80 mp69.900 Euro + TVA7apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 8Garsoniera Dubla2,3,4,5,6,7,843,20 mp + 6,00 mp balcon = 49,20 mp69.500 Euro + TVA7apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 9Garsoniera939,80 mp + 10,00 mp balcon = 49,80 mp67.900 Euro + TVA1apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 10Garsoniera939,10 mp + 10,00 mp balcon = 49,10 mp67.500 Euro + TVA1apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 114 Camere2,3,4,5,6,7,894,60 mp + 11,00 mp balcon + 6,00 mp balcon = 111,60 mp151.900 Euro + TVA7apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Tip 123 Camere986,70 mp + 25,00 mp balcon = 111,70 mp139.900 Euro + TVA1apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Metro, Jumbo, Auchan, Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros, LIDL, Kaufland, Sun Plaza Mall, Piata Sudului, Parcul Tudor Arghezi

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi posibilitatea oricui de a achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului, fie prin intermediul creditelor bancare, fie utilizand resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, servicii destinate tuturor celor care intentioneaza sa achizitioneze o locuinta. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti Leordeni, Ilfov(capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre noul proiect aici:

0724.205.825 Stelian Grigore  – Manager Proiect

0729.572.570 Call Center Vanzari SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  Trimite Mesaj
  Suna
  Locatie

  SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.