Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 1, va incepe dezvoltarea la finalul anului 2022 a unui nou ansamblu imobiliar compus din 3 blocuri de locuinte mixte, plus facilitati complementare, in cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 2.

Noul Viva Residence
SUPRAFATA TEREN8.000 mp
REGIM INALTIMEP+9E
PRETURI DE LAIn curand
DATA PREDAREIunie 2025
NUMAR DE BLOCURI3
NUMAR DE APARTAMENTE243
NUMAR DE PARCARI244
TIP APARTAMENTEGarsoniere, Garsoniere duble, Apartamente 2-4 camere

Cele 3 noi blocuri de locuinte vor raspunde tuturor cerintelor unei vieti moderne si vor ingloba o multime de avantaje si facilitate prezentate mai jos:

cam 05 scaled 1

Noul proiect Viva Residence va contine 243 de unitati locative, sub forma de garsoniere simple decomandate, garsoniere duble (tip studio), apartamente generoase cu doua camere, apartamente spatioase cu 3 camere si apartamente excelente cu 4 camere, si nu in cele din urma, apartamente cu totul speciale de tip penthouse insotite de terase mari.

Toate unitatile locative vor beneficia de spatii interioare generoase si luminoase, balcoane, terase mari, spatii de depozitare, compartimentari excelente, acces la boxe proprii si parcari acoperite.

Spatii mai bine optimizate, finisaje premium si certificare verde!

Conform dezvoltatorilor, noul proiect beneficiaza de compartimentari excelente si de noi modele de apartamente, cum sunt cele de tip penthouse pentru cei mai pretentiosi clienti.
Toti cei care aleg sa achizitioneze un apartament aici se vor bucura de o multime de avantaje

Constructii gandite pentru o exploatare verde

Traim intr-o societate in care consumul de energie trebuie sa fie din ce in ce mai bine optimizat. Tocmai de aceea, dezvoltatorii Viva Residence au proiectat cele 3 noi blocuri pentru a obtine un randament cat mai eficient din punct de vedere energetic, certificate de RoGBC (Consiliu Roman pentru Cladirile Verzi):

Un proiect imobiliar al viitorului,
Pre-certificat verde de catre Consiliul Cladirilor Verzi din Romania

Parcari acoperite si numeroase spatii destinate confortului locatarilor

Toate apartamentele din cadrul complexului vor avea acces la locuri de parcare amenajate fie la parterul imobilelor, fie in zonele acoperite dintre imobile. Din totalul locurilor de parcare, 50% vor fi acoperite, asigurand astfel o protectie maxima pentru masini. In plus, dezvoltatorul a prevazut numeroase spatii comune pentru confortul locatarilor, in care acestia se pot relaxa si socializa.

Structura de rezistenta solida, rezistenta la cutremure si alte pericole

Cele 3 blocuri din Viva Residence vor avea un regim de inaltime de P+9E si vor fi construite cu structura mixta, diafragme, placa, grinzi si beton armat. Constructia respecta cu strictete normativul de cutremure emis in 2013, fiind gandita sa faca fata chiar si celor mai puternice activitati seismice. Printre detaliile tehnice definitorii pentru cele 3 constructii se numara si urmatoarele:

Screenshot 2022 11 23 at 16.36.07 1
Rulează videoul

Finisaje personalizate, in functie de dorinta locatarilor

Cei care aleg sa achizitioneze un apartament in noile blocuri Viva Residence se vor bucura de finisaje personalizate puse la dispozitie de echipa Avalon Romania prin showroom-urile proprii. Noii proprietari vor avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care pot alege, suport tehnic de specialitate si sustinere in amenajare.

Se pot alege obiectele sanitare, usile interioare, ceramica si o multime de alte accesorii de design, care pot contura un spatiu confortabil si atractiv. Toate optiunile sunt de cea mai buna calitate si sunt achizitionate de la firme cu renume in domeniu.

Pentru cei care au nevoie de suport in alegerea finisajelor echipa tehnica a pus la dispozitie, in cadrul proiectului un departament de design interior, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajarea cat mai eficienta.

Locuitorii vor beneficia de o multime de facilitati destinate mobilitatii:

 • Iesire rapida catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Iesire rapida catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Acces rapid catre Soseaua de Centura;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Statii de metrou la doar cateva minute distanta.

De asemenea, exista si o multime de proiecte publice de infrastructura care imbunatatesc circulatia:

 • Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura intre Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia. De aici se poate ajunge rapid catre Soseaua Mihai Bravu, pe podul de la Calea Vacaresti;
 • Bulevarde principale largite, cu doua benzi pe sens: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele, Strada Luica;
 • Proiecte pentru dezvoltarea pasajelor rutiere din zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea urmeaza sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Viva Residence este doar o mica parte dintr-un proiect mult mai amplu si anume, Metalurgiei Park Residence

Proiectul Metalurgiei Park Residence trece, la randul sau, in etapa a doua de dezvoltare, demarand lucrarile pentru constructia a inca 5000 de noi unitati locative in urmatorii 5 ani.

Construite pe o suprafata de 20 de hectare de teren, cele 5000 de apartamente si garsoniere vor ingloba toate calitatile cerute de cumparatorii ce sunt in cautarea unor locuinte noi si moderne:

 • Constructii care respecta toate standardele impuse de UE;
 • Spatii mari si luminoase in cladiri certificate verzi;
 • O multime de facilitati moderne, pentru o viata confortabila (scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, etc);
metalurgiei park direct dezvoltator

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

380106931 877278663761799 9063471669831922040 n copy

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Metalurgiei Park Residence, un proiect care a confirmat

Cele 5000 de noi locuinte sunt un raspuns la succesul avut de prima parte a proiectului, demarata in 2016. Peste 5000 de apartamente au fost finalizate si livrate catre cumparatori, demonstrand de-a lungul celor 6 ani de exploatare, ca Metalurgie Park Residence este un pariu castigator pentru oricine doreste sa faca investitii imobiliare in aceasta zona.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Cele 20  de hectare de teren destinate noii faze a proiectului au fost achizitionate de catre investitori (printre care si VIVA Residence), lucrarile de constructie fiind programate sa inceapa la sfarsitul lui 2022, inceputul lui 2023 si sa dureze aproximativ 5 ani.

Investitorii care si-au anuntat prezenta in proiect vor aloca sume considerabile, in asa fel incat noua faza a Metalurgiei Park sa raspunda cu succes tuturor cerintelor unei vieti moderne:

 • Vor exista zone generoase de retail si agrement;
 • Vor exista noi scoli si gradinite;
 • Vor exista spatii comerciale administrate de nume mari, precum Kaufland Romania si LIDL Romania;
 • Vor exista statii de incarcare electrica pentru autoturisme;
 • Cai de acces ample cu piste de biciclete si spatii de relaxare.

O atentie majora a constructiilor va fi directionata catre edificarea blocurilor de locuinte. Acestea vor respecta standardele NZEB si vor ingloba o multime de solutii moderne pentru incalzire, ventilatie sau izolare:  incalzire centralizata, fatade ventilate, termoizolatii si hidroizolatii eficiente sau panouri fotovoltaice care vor sustine consumul de energie electrica al imobilelor.

Aproape toate dintre noile cladiri din Metalurgiei Park faza a II-a vor fi certificate ca proiecte verzi, prin RoGBC.

Apartamente disponibile

Bloc C3

Nr.camereTipEtajSuprafata utila+ balconPretNumar unitatiSchita
2 CamereTip 11,2,3,4,5,6,7,8,955,30 mp + 8,00 mp balcon = 63,30 mpIn Curand52apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip 2135,00 mp + 4,00 mp balcon = 39,00 mpIn Curand6apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip 3134,40 mp + 4,00 mp balcon = 38,40 mpIn Curand6apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip 41,2,3,4,5,6,7,8,934,00 mp + 2,50 mp balcon = 36,50 mpIn Curand52apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Garsoniera DublaTip 51,2,3,4,5,6,7,8,947,20 mp + 5,00 mp balcon = 52,20 mpIn Curand54apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Garsoniera DublaTip 62,3,4,5,6,7,843,80 mp + 6,00 mp balcon = 49,80 mpIn Curand21apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
Garsoniera DublaTip 72,3,4,5,6,7,843,20 mp + 6,00 mp balcon = 49,20 mpIn Curand21apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
4 CamereTip 82,3,4,5,6,7,894,60 mp + 6,00 mp balcon + 6,00 mp balcon = 106,60 mpIn Curand6apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
2 CamereTip 9860,40 mp + 26,00 mp terasa + 2,50 mp balcon = 88,90 mpIn Curand1apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip 10882,00 mp + 26,00 mp terasa + 7,00 mp balcon = 115,00 mpIn Curand1apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip 11939,80 mp + 10,00 mp balcon = 49,80 mpIn Curand3apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
GarsonieraTip 12939,40 mp + 10,00 mp balcon = 49,40 mpIn Curand3apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip 139115,50 mp + 24,00 mp terasa + 28,00 mp terasa = 167,50 mpIn Curand1apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
4 CamereTip 142,3,4,5,6,7,894,60 mp + 11,00 mp balcon + 6,00 mp balcon = 111,60 mpIn Curand14apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2
3 CamereTip 15986,70 mp + 25,00 mp balcon = 111,70 mpIn Curand2apartamente Noul Viva Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Pozitionare excelenta

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, LIDL, Kaufland, Sun Plaza, Piata Sudului.

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 15 minute

Pret si modalitati de plata

Modul de achizitie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidential este variat, flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului, din dorinta de a oferi oricui posibilitatea sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, fie cu resurse proprii.

Colaboratorii nostri din cadrul diviziei financiare Credit24h.ro va stau la dispozitie pentru a gasi metoda optima de finantare pentru dumneavoastra la numarul de telefon 0731.111.600.

Credit24h.ro ofera consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor, destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta, aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre SudRezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre noul proiect aici:

0724.205.825 Stelian Grigore  – Manager Proiect

0729.572.570 Call Center Vanzari SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Ex: Centrul Vechi, Bucuresti
Vezi rute si timp de deplasare

Manager Proiect

Formular de contact

  Trimite mesaj


  Ramai conectat la fluxul nostru de informatii pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

  Alte Proiecte Rezidentiale

  Ansambluri rezidentiale - apartamente si vile in Bucuresti / Ilfov

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
  Contact. Termeni si conditii. Protectia datelor personale. Cookie Policy. ANPC
  © SudRezidential.ro 2011-2022
  Cere Oferta
  Suna
  Locatie