Apartament tip studio, The Grand Kristal faza II, parc Tudor Arghezi

Bd Metalurgiei, Carrefour Grand Arena, rond Metro Berceni, Parc Tudor Arghezi
ID Anunt: 59874

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Studio
Etaj: 2
S.U.: 43.60 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 43.60 mp
Suprafata utila + balcon: 47 mp
Suprafata construita: 65 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+11E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada ventilata
 • sistem fatada mixta
 • sistem fatada conventionala
 • statie incarcare electrica
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul tip studio propus spre vanzare, este disponibil intr-un imobil ce face parte din ansamblul rezidential The Grand Kristal Residence City faza II, considerat cel mai dinamic proiect rezidential mixt din zona de sud a Capitalei, amplasat in Sectorul 4, Bucuresti.

In cea de-a doua etapa a constructiei, proiectul imobiliar The Grand Kristal Residence City va fi alcatuit din 17 blocuri de locuinte mixte, insotite de zone comerciale dedicate, spatii de birouri si locuinte colective. De asemenea, vor exista multiple zone verzi cu parcuri si locuri de joaca integrate, toate construite pe o suprafata de 10 hectare, in zona Bd. Metalurgiei, rond Metro Berceni.

Apartamentul tip studio prezentat spre vanzare este disponibil la etajul 2/11 al imobilului si dispune de o compartimentare moderna si eficienta. Suprafata de 47 mp a fost distribuita in echilibru, iar camerele au fost distribuite dupa cum urmeaza: living si bucatarie deschisa cu suprafata totala de 21.40 mp, dormitor 12.30 mp, hol de acces 5.10 mp, baie 4.80. Trecerea in balconul de 3.40 mp se poate face atat din dormitor cat si din living.

Locuinta este dotata cu centrala termica in condensare cu sistem performant de incalzire in pardoseala, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan-feronerie Roto si beneficiaza de un aparat performant de racire instalat in holul de acces.  

Imobilul este echipat cu panouri fotovoltaice instalate pe terasa acestuia, care vor genera costuri reduse de functionare pentru spatiile comune (iluminatul intern din casa scarii sau cel extern si cele doua lifturi) si este edificat conform unui sistem constructiv performant care respecta standardele europene impuse prin certificarea verde RoGBC.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Noul Proiect rezidential The Grand Kristal faza II este amplasat la mica distanta de Parcul Tudor Arghezi (5 minute de mers pietonal), intr-o zona rezidentiala de exceptie din Sectorul 4 al Capitalei.

Localizarea excelenta a acestui ansamblu rezidential permite accesul rapid catre centrele comerciale ce se regasesc in proximitate, precum: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Selgros sau Carrefour.

Mijlocele de transport public STB (liniile 125, 141, 220, 241, 312, 313 si N105 ) se afla la 5 minute de imobil si realizeaza legatura directa cu centrul Capitalei.

Accesul catre imobil se realizeaza cu rapiditate din Bulevardul Metalurgiei prin artere ample de circulatie precum Drumul Dealu Bradului sau Strada Dumitru Brumarescu.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti se afla la doar cateva minute de mers fata de proiectul rezidential.

Acesta se intinde pentru moment pe o suprafata ampla de 4 hectare care va fi dublata de catre autoritatile locale si cuprinde o pista ampla de atletism, piste de biciclete si trotinete dar si zone de relaxare , suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, si o fantana arteziana muzicala.

Parcul  Tudor Arghezi pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De asemenea, in imediata apropiere se afla numeroase puncte de interes importante: institutii de invatamant, unitati bancare si centre medicale, sali de sport, cafenele si restaurante, cat si alte zone de agrement.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de vanzare este: 61.500 Euro + TVA

Posiblitate achizitie loc de parcare suprateran la pretul de: 5.000 Euro + TVA 19%.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Noua Casa, Credite Ipotecare, Imobiliare si credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

O noutate absoluta o reprezinta posibilitatea platilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 3 ani, precum si orice alta forma de plata care presupune efectuarea de plati sub forma transelor lunare sau trimestriale.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

"Orasul de 15 minute" reprezinta un concept de locuire si planificare urbana, in care majoritatea nevoilor, inclusiv cele legate de locuinta, munca, cumparaturi, petrecerea timpului liber, educatie si servicii de sanatate,  pot fi usor accesate intr-un interval de timp de maxim 15 minute, printr-o plimbare pe jos sau cu bicicleta, din orice punct al acestui tip de oras-comunitate.

Studio, Apartamente 2, 3 si 4 camere
Noiembrie 2025
Preturi de la 61.500 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.