Apartament 2 camere, decomandat, The Grand Kristal

Bd Metalurgiei, Bd. Metalurgiei, rond Metro Berceni
ID Anunt: 67349

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Nr. camere: 2
Etaj: 6
S.U.: 52.3 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 52.3 mp
Suprafata utila + balcon: 58.4 mp
Suprafata construita: 67.70 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+11E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada mixta
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere prezentat este disponibil intr-un imobil ce face parte din ansamblul rezidential The Grand Kristal Residence City ,proiect imobiliar premium localizat in proximitatea Parcului Tudor Arghezi, in Sectorul 4, Bucuresti.

Proprietatea este disponibila la etajul 6/11 al imobilului si beneficiaza de o suprafata totala de 58.40 mp, dispusa dupa cum urmeaza: camera de zi 18.90 mp, dormitor 13.70 mp, bucatarie 9.20 mp, baie 4.20 mp, hol acces 6.30 mp si balcon cu suprafata de 6.10 mp (cu acces din living si bucatarie).

Locuinta este dotata cu centrala termica in condensare si sistem performant de incalzire in pardoseala, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan (feronerie Roto) si beneficiaza de un aparat performant de racire 

Acest imobil este edificat conform unui sistem constructiv performant care respecta standardele europene impuse prin certificarea verde RoGBC.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Proiectul rezidential The Grand Kristal Residence City este amplasat la mica distanta de Parcul Tudor Arghezi (5 minute de mers pietonal), intr-o zona rezidentiala de exceptie din Sectorul 4 al Capitalei, Bucuresti.

Parcul Tudor Arghezi este cel mai nou parc din Bucuresti care se intinde pentru moment pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale si cuprinde o pista ampla de atletism, piste de biciclete si trotinete, zone de relaxare, suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie si o fantana arteziana muzicala.

De asemenea, in imediata apropiere a imobilului se afla numeroase puncte de interes importante: institutii de invatamant, unitati bancare si centre medicale, sali de sport, cafenele si restaurante, zone de agrement si numeroase centre comerciale: Lidl, Carrefour, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo.

Mijlocele de transport public STB (liniile 125, 141, 220, 241, 312, 313 si N105) se afla la 5 minute de imobil si realizeaza legatura directa cu centrul Capitalei.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de vanzare: 72.500 Euro + TVA

Posibilitate de achizitie loc de parcare suprateran la pretul: 5.000 Euro + TVA 19%.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Noua Casa, Credite Ipotecare, Imobiliare si credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Bulevardul Metalurgiei, strada Dumitru Brumărescu

"Orasul de 15 minute" reprezinta un concept de locuire si planificare urbana, in care majoritatea nevoilor, inclusiv cele legate de locuinta, munca, cumparaturi, petrecerea timpului liber, educatie si servicii de sanatate,  pot fi usor accesate intr-un interval de timp de maxim 15 minute, printr-o plimbare pe jos sau cu bicicleta, din orice punct al acestui tip de oras-comunitate.

Studio, Apartamente 2, 3 si 4 camere
Noiembrie 2025
Preturi de la 61.500 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.