Apartament 3 camere, Metalurgiei, Cartierul Solar

Metalurgiei, Rond Metro Berceni , Piata de Gros
ID Anunt: 37225

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi

103.000 euro
(TVA 5% inclus)
Calculator Rate
Nr. camere: 3
Etaj: 3
S.U.: 70.55 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 2
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 70.55 mp
Suprafata utila + balcon: 76.05 mp
Suprafata construita: 91 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: D+P+6E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • lift
 • pregatire aer conditionat
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • panouri solare
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam un apartament cu 3 camere complet decomandat, disponibil la vanzare in noua faza de constructie a Cartierului Solar, unul dintre cele mai de succes proiecte rezidentiale din Sudul Capitalei.

Cartierul Solar Faza 6 se va dezvolta pe o suprafata generoasa de 6.447 mp de teren si va cuprinde 150 de noi unitati locative, dotate cu toate facilitatile necesare: zone de relaxare, locuri de joaca pentru copii, o piscina exterioara, farmacii, magazine, un restaurant, panouri fotovoltaice pentru energie verde, serviciu de paza 24/24 si acces securizat.

Noua faza a ansamblului rezidential va fi formata din 2 imobile de locuinte colective mixte, compuse din untitati locative cu 2 si 3 camere complet decomandate cu suprafete cuprinse intre 50.80 mp si 70.55 mp, insotite de balcoane si logii ale caror suprafete variaza intre 5.50 mp si 7.90 mp.

Locuinta este disponibila la etajul 3 al constructiei, are o suprafata total utila de 76.05 mp si este structurat astfel: living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai si un balcon generos cu acces din ambele dormitoare.

Puncte de interes

Acest proiect rezidential impresionant este definit de o locatie excelenta in zona Bulevardului Metalurgiei. Parcul Tudor Arghezi, care este unul dintre cele mai mari parcuri noi din Bucuresti, va fi situat chiar langa noile proiecte rezidentiale si va acoperi aproximativ 3 hectare, fiind o oportunitate fantastica pentru recreere si activitati in aer liber.

In plus, exista numeroase zone comerciale si de shopping in imediata apropiere a proiectului, inclusiv zona comerciala Metro, Jumbo si Auchan, precum si zona comerciala Carrefour, Grand Arena, Hornbach si Selgros.

Faza a 6-a a dezvoltarii, care se afla acum in desfasurare, reprezinta o dovada clara a maturitatii proiectului si confirma succesul inregistrat in primele faze de dezvoltare.

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 17 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul locuintei este de 103.000 Euro tva inclus 5%.

Loc de parcare subteran sau suprateran cu preturi incepand de la 5.500 Euro + TVA 19% .

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Cartierul Solar Faza 6 – Parc Tudor Arghezi

B.dul Metalurgiei, Metro Berceni, Piata de Gros

Noua faza a ansamblului rezidential va fi formata din 2 imobile de locuinte colective mixte, compuse din untitati locative cu 2 si 3 camere complet decomandate cu suprafete cuprinse intre 50,80 mp si 70,55 mp, insotite de balcoane si logii ale caror suprafete variaza intre 5.50 mp si 7.90 mp.

Ap 2 - 3 camere
Decembrie 2023
Preturi de la 77.000 euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 15450 €
max 51500 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie