Apartament 2 camere decomandat, etaj 1, parc Tudor Arghezi

Bd Metalurgiei, Metro Berceni, Parc Tudor Arghezi, Bd. Metalurgiei
ID Anunt: 48189

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

79.600 Euro
74.600 Euro
(+ TVA)
*Pret promotional pentru primele 10 unitati vandute
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: 1
S.U.: 50.24 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 50.24 mp
Suprafata utila + balcon: 55.21 mp
Suprafata construita: 64 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri termopan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere prezentat face parte din proiectul imobiliar Top House Residence Metalurgiei Park, ansamblu rezidential ce dispune de o amplasare excelenta, cu deschidere directa la Bulevarul Metalurgiei, Sectorul 4, Bucuresti, vis-a-vis de parcul Tudor Arghezi.

Proiectul Imobiliar Top House Residence face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, cunoscut sub numele de Metalurgiei Park ResidenceAlaturi de numeroase alte branduri imobiliare de succes ce au dezvoltat proiecte imobiliare in acest parc rezidential, acest ansamblu a reusit inca de la inceput sa livreze locuinte rezidentiale, construite la standarde inalte de calitate si confort.

Imobilul prezentat are suprafata utila de 55,21 mp si dispune de o compartimentare decomandata, ideala privind spatiul de locuit, iar camerele sunt distribuite dupa cum urmeaza: living cu suprafata de 18,57 mp, bucatarie  inchisa 8,06 mp, dormitor spatios 13,74mp, hol amplu 5,89 mp ce permite amenajarea de spatii de depozitare, baie 3,98 mp si balcon in care se poate iesi atat din bucatarie cat si living cu suprafata de 4,97 mp.

Locuinta este disponibila la etajul 1 al  imobilului si se vinde complet finisata si utilata cu materiale de calitate premium, gata pentru a putea fi locuita.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Top House este amplasat stradal la Bulevardul Metalurgiei, in Sectorul 4 al Capitalei, la numai 2 minute de mers pana la Parcul Tudor Arghezi.

Conectarea cu zona centrala a Capitalei se realizeaza rapid, in cel mult 20 de minute cu autoturismul personal sau folosind mijlocul de transport in comun STB (liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105). De asemenea, distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa pietonal in doar cateva minute.

Un alt aspect foarte important de mentionat este si distanta scurta fata de toate punctele de interes major, precum: institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare numeroase, zone de agrement diversificate, restaurante si cafenele, magazine, centre si galerii comerciale ale celor mai mari retaileri (Metro, Jumbo, Auchan, Lidl, Kaufland, Carrefour).

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Afla de ce sa investesti intr-o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este de: 79.600 Euro + TVA 

Pret promotional pentru primele 10 unitati vandute : 74.600 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, prin plata numerar sau cu plata esalonata pe o perioada de pana la 5 ani.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

 

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

B-dul Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este Parter + 8 Etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 60.928 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.