Vila individuala, 4 camere, teren 315mp, Family Villas Bragadiru

Bragadiru, LIDL, LEROY MERLIN, Bragadiru
ID Anunt: 57821

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Family Villas Bragadiru

Tip vila: P+1+POD
Nr. camere: 4
S.C.: 130 mp
Teren: 310 mp
in constructie

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala
Suprafata utila: 105.42 mp
Suprafata total utila: 117.31 mp
Suprafata construita: 130 mp
An: 2024
Numar dormitoare: 3
Bucatarie: bucatarie inchisa
Grup sanitar: 2
Parcare: 2 locuri
Balcon: 2
Structura: caramida
Destinatii: rezidential

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • centrala termica proprie
 • calorifere
 • tamplarie PVC
 • geamuri tripan
 • acoperis tip sarpanta
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • balcon zidit
 • balcon cu sticla securizata
 • mana curenta inox
 • placari ceramice
 • sistem fatada conventionala
 • porti actionate electric
 • scara interioara
 • gradina amenajata
 • gazon
 • gard

Prezentare

Va oferim oportunitatea de a achizitiona o vila individuala, disponibila in cadrul ansamblului de vile exclusiviste Family Villas Bragadiru, un proiect rezidential deosebit, dezvoltat la standarde inalte de calitate la intrarea in Orasul Bragadiru, Ilfov.

Ansamblul de vile are regim privat de acces si este compus din 116 de unitati locative mixte, atat individuale cat si in sistem duplex.

Proiectarea si compartimentarea interioara excelenta a acestei vile a dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa si cuprinde 4 camere  cu suprafete generoase, insotite de facilitati complementare si de spatii de depozitare multiple, holuri de acces ample si terase spatioase.

Distribuirea camerelor imobilului este optimizata, parterul dispune de living spatios, bucatarie inchisa, grup sanitar si spatiu de depozitare. La etajul 1 sunt dispuse 3 dormitoare spatioase si o baie, cu acces din hol.

Proprietatea prezentata dispune de teren in suprafata de 315 mp, imobilul are amprenta la sol de 68 mp si o suprafata utila de 105.42 mp si beneficiaza de curte libera amenajata (cu gazon si arbusti ornamentali), imprejmuita de gard din beton si fier forjat.

Proprietatea se vinde finisata cu materiale de calitate premium si echipata cu obiecte sanitare moderne Romstal, alaturi de care se adauga beneficii precum: centrala termica Immergas in condensatie 24 kw, radiatoare din otel, ferestre PVC cu geamuri termopan de ultima generatie Salamander, pervazuri interioare si exterioare, instalatii sanitare din PPR, instalatii electrice din cupru, prize si intrerupatoare modulare.

Aceasta vila reprezinta combinatia ideala intre functionalitate, confort si estetica, fiind o alegere excelenta pentru cei care isi doresc un camin spatios si primitor.

Puncte de interes

Proiectul de case Family Villas Bragadiru este amplasat pe Strada Iederei, artera secundara de circulatie cu trafic auto redus, adiacenta Soseaua Alexandriei, in Orasul Bragadiru, la numai 10 minute de Capitala.

Vila propusa spre vanzare se afla in proximitatea tuturor punctelor de interes din zona, si are acces facil la institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare, centre si galerii comerciale mari, cat si magazine cu specific mixt, restaurante si cafenele sau zone de agrement importante.

Locatia este privilegiata, ofera intimitate si liniste intr-un cadru restrans, intr-o zona cu infrastructura completa si vecini de foarte buna calitate.

Totodata, ansamblul de vile Family Villas Bragadiru este amplasat la doar 15 minute de mers pe jos de Parcul Bragadiru, ce se intinde pe o suprafata de peste 8 hectare, de lacurile de agrement din zona, raul Ciorogarla sau alte oaze de verdeata.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 30 minute

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 130.300 + TVA 19%

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 23258.55 €
max 77528.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.