Quantum Coffee Shop, spatiu modular tip container, optim pentru afacere

Comuna Berceni, Quantum Modules Expo 2022

Vezi mai multe anunturi din Expo 2022 Quantum Modules

  • Quantum Coffee Shop
17.650 euro
16.250 euro
(Plus 19% TVA)
**Pret promotional in perioada 01.11.2022 – 31.05.2023
Comision 0% cumparator
Nr. camere: Studio
An: 2023
Tip vila: P
S.U.: 15.8 mp
S.C.: 18 mp
ID Anunt: 34434

Caracteristici

Suprafata utila: 15.8 mp
Suprafata total utila: 15.8 mp
Suprafata construita: 18 mp
Numar camere: 1
Grup sanitar: 1
An constructie: 2023
Tip vila: P
Structura: casa modulara, casa tip container
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

  • usa metalica
  • geamuri termopan

Schita

Prezentare

Quantum Premium Modules Group a inovat piata imobiliara din Romania, dar si din Europa lansand in anul 2022 primul showroom dedicat caselor modulare si caselor prefabricate. Cu o atentie speciala pentru detalii, calitate si sustenabilitate, in portofoliul Quantum se adauga permanent modele noi de constructii modulare, module ideale pentru business, constructii tip container si chiar locuinte modulare pe diferite tipuri de structuri ce pot avea caracter permanent.

Quantum Coffee Shop este ultimul produs lansat de catre Quantum Premium Modules Group, o constructie tip container care are o suprafata de 18 mpc, se caracterizeaza prin productie rapida, costuri reduse, posibilitatea de a fi amplasat in zone greu accesibile, acolo unde masinile de mare tonaj nu au acces. Avantajul major al unei asemenea constructii se reflecta in timpul de amortizare  al investitiei initiale, iar o afacere de acest tip iti poate genera venituri excelente dupa un scurt timp.

In ultimii ani, constructiile modulare, mai ales casele tip container castiga popularitate atat pe piata interna, cat si externa datorita avantajelor pe care le prezinta:

  1. Sustenabilitate – casele tip container sunt atractive deoarece sunt sustenabile! Majoritatea caselor tip container sunt realizate din materiale reciclabile.
  2. Eficienta energetica – datorita suprafetei mai mici este redusa necesitatea folosirii unei cantitati mari de energie pentru incalzire si racire.
  3. Aspect modern- acestea au un aspect modern si se preteaza pe stilul contemporan-industrial.
  4. Constructie rapida- poate cel mai mare avantaj al acestor case tip container este timpul rapid de constructive comparativ cu o constructie conventionala.
  5. Personalizare- casele tip container pot fi privite ca un joc Lego, acestea se pot adapta in functie de nevoile si preferintele fiecarui client.
  6. Durabilitate- nu in ultimul rand, casele tip container au o durata de viata indelungata.Structura metalica este rezistenta la miscarile seismice, la foc, suporta vantul puternic, ploaia si ninsoarea si nu favorizeaza raspandirea mucegaiului.

Pentru a va putea bucura de o experienta inedita, interactiva, va invitam la vizionare in cadrul primului showroom dedicat caselor modulare din Europa, situat pe Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov si anume Expo Quantum Modules. Aici puteti viziona case realizate din structura metalica, case pe structura de lemn cu diferite tipuri de inchideri, de la panouri SIP, sau panouri in sistem interlocking, ce au diferite dimensiuni.

Zilnic, echipele noastre de vanzari impreuna cu ingineri, tehnicieni si arhitecti va stau la dispizitie pentru a va oferi informatiile necesare despre casele modulare, astfel incat sa aflati toate informatiile si avantajele despre casele modulare si casele prefabricate!

Specificatii tehnice si caracteristici

In ultima perioada toti mai multi clienti aleg sa foloseasca o casa de tip container din mai multe motive, incepand de la reducerea amprentei de carbon, la adoptarea stilului minimalist, dar si pentru a avea un stil de viata mai flexibil. Datorita functionalitatii excelente, dar si al costului foarte scazut, casele tip container dau oportunitatea arhitectilor din intreaga lume sa isi exprime creativitatea si sa amenajeze spatii confortabile pentru turisti si nu numai.

Quantum Coffee Shop este un model inedit gandit impreuna cu arhitectii nostri pentru a optimiza si eficientiza spatiul, pentru a creea un cadru intim si cochet, ideal pentru a te bucura afacerea ta, in orice locatie doresti.

Pentru productia Quantum Coffee Shop sunt utilizate materiale de cea mai buna calitate, intreg procesul de productie are loc intr-o fabrica unde toate elementele sunt debitate si montate, astfel acest model sa fie livrat si sa permita mutarea imediata sau utiliarea cu aparatura pentru o cafenea.

Quantum Coffee Shop are o suprafata totala construita de 18 mp, respectiv 6 m lungime, 3 m latime, inaltimea acestei constructii tip container este de 2.791 m, iar compartimentarea este urmatoarea: zona de bar 3.09 mp, zona de mese 8.93 mp, spatiu depozitare 1.76 mp, grup sanitar 2.02 mp.

Din punct de vedere al detaliilor tehnice, structura de rezistenta a podelei este realizata din profile din tabla zincata profilate la rece, grosime 3 mm, piese de colt sudate si teava rectangulara. Stratificatia podelei este realizata din tabla zincata cutata (grosime 0.35 mm), folie anticondens, iar izolatia este realizata din vata minerala ce are o grosime de 100 mm, placa betonyp 20 mm si parchet laminat, 10 mm, clasa trafic 32, plinta PVC.

Acoperisul beneficiaza de o izolatie cu vata minerala de 100 mm, iar pe interior tavanul este placat cu placa de rigips si vopsea lavabila culoare alba.

Peretii modelului Quantum Coffee Shop sunt izolati cu un strat de spuma poliuretanica de 60 mm, la exterior si la interior este un strat de tabla profilata din otel zincat. Interiorul nu necesita finisare a peretilor, deoarece inca din fabrica Quantum Coffee Shop este dotat cu rigip si vopsit cu vopsea lavabila alba, iar pe exterior peretii sunt placati cu tabla faltuita culoare gri antracit si lemn de pin termotratat. Tamplaria folosita este tip PVC, marca Gealan, 5  camere, geam termopan, sticla float +LowE 24 mm, feronerie GU Eurojet.

Quantum Coffee Shop se preda dotat cu instalatia electrica, respectiv priza exterioara alimentara, panou distributie cu sigurante automate, sigurante, diferential, prize, intrerupatoare.

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al modelului Quantum Coffee Shop este de: 17.650 Euro + TVA 19%.

Pret promotional in perioada 01.11.2022 – 31.05.2023:

  • 16.250 Euro + TVA 19%.

Nu sunt incluse in pret: usi interior, corpuri de iluminat, obiecte sanitare, convectoare,finisaje interioare finale, aer conditionat, transportul si descarcarea casei.

Achizitia o puteti face achitand un avans minim de 40%, diferenta de 60% se achita la incarcarea transportului din fabrica.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Iti asiguram oricand consultanta financiara si suport gratuit. Afla mai multe detalii despre cum poti accesa creditele verzi:

https://www.credit24h.ro/credite/credite-verzi

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului
* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.
* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;
* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.
*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice
Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
castiga bani alaturi de sudrezidential
x
Cere Oferta
Suna
Locatie