Constructie modulara tip container, optima pentru afacere

Comuna Berceni, Showroom case modulare
ID Anunt: 34434

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Quantum Modules Premium Modular Building System

16.250 euro
(Plus 19% TVA)
Tip vila: P
Nr. camere: Studio
S.C.: 18 mp
in constructie

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala
Suprafata utila: 15.8 mp
Suprafata total utila: 15.8 mp
Suprafata construita: 18 mp
An: 2023
Grup sanitar: 1
Structura: casa modulara
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta

Finisaje si dotari

  • usa metalica
  • geamuri termopan

Prezentare

Quantum Premium Modules Group a inovat piata imobiliara din Romania si a dezvoltat incepand cu anul 2022 primul showroom dedicat caselor modulare si caselor prefabricate. Cu o atentie speciala pentru detalii, calitate si sustenabilitate, in portofoliul nostru se adauga permanent modele noi de constructii modulare, module ideale pentru business, constructii tip container si chiar locuinte modulare pe diferite tipuri de structuri ce pot avea caracter permanent.

Qtm Coffee Shop este o constructie tip container care are o suprafata de 18 mpc, se caracterizeaza prin productie rapida, costuri reduse, posibilitatea de a fi amplasat in zone greu accesibile, acolo unde masinile de mare tonaj nu au acces. Avantajul major al unei asemenea constructii se reflecta in timpul de amortizare  al investitiei initiale, iar o afacere de acest tip iti poate genera venituri excelente dupa un scurt timp.

In ultimii ani, constructiile modulare, mai ales casele tip container castiga popularitate atat pe piata interna, cat si externa datorita avantajelor pe care le prezinta:

  1. Sustenabilitate – casele tip container sunt atractive deoarece sunt sustenabile! Majoritatea caselor tip container sunt realizate din materiale reciclabile.
  2. Eficienta energetica – datorita suprafetei mai mici este redusa necesitatea folosirii unei cantitati mari de energie pentru incalzire si racire.
  3. Aspect modern- acestea au un aspect modern si se preteaza pe stilul contemporan-industrial.
  4. Constructie rapida- poate cel mai mare avantaj al acestor case tip container este timpul rapid de constructie comparativ cu o constructie conventionala.
  5. Personalizare- casele tip container pot fi privite ca un joc Lego, acestea se pot adapta in functie de nevoile si preferintele fiecarui client.
  6. Durabilitate- nu in ultimul rand, casele tip container au o durata de viata indelungata.Structura metalica este rezistenta la miscarile seismice, la foc, suporta vantul puternic, ploaia si ninsoarea si nu favorizeaza raspandirea mucegaiului.

Pentru a va putea bucura de o experienta inedita, interactiva, va invitam la vizionare in cadrul primului showroom dedicat caselor modulare din Europa, situat in Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Comuna Berceni, Judetul Ilfov. Aici puteti viziona case realizate din structura metalica, case pe structura de lemn cu diferite tipuri de inchideri, de la panouri SIP, sau panouri in sistem interlocking, ce au diferite dimensiuni.

Zilnic, echipele noastre de vanzari impreuna cu ingineri, tehnicieni si arhitecti va stau la dispizitie pentru a va oferi informatiile necesare despre casele modulare, astfel incat sa aflati toate informatiile si avantajele despre casele modulare si casele prefabricate!

Puncte de interes

Puteti ajunge cu rapiditate in showroomul Quantum Premium Modules Group care este amplasat in Comuna Berceni, Judetul Ilfov, Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, deschis de luni pana sambata, unde va vom prezenta numeroase modele de case sau constructii modulare care se pot realiza rapid si pot fi livrate cu usurinta in orice locatie (pe teritoriul Romaniei).

Pe langa modelele de case modulare expuse in cadrul showroomului nostru este deschisa si o expozitie ampla de materiale si echipamente care sunt folosite in amenajarea si finisarea acestor constructii.

De asemenea va punem la dispozitie si solutii alternative de incalzire si functionare permanenta, cum e cazul panourilor fotovoltaice si al pompelor de caldura ce pot fi instalate cu usurinta.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Iti asiguram oricand consultanta financiara si suport gratuit. Afla mai multe detalii despre cum poti accesa creditele verzi:

https://www.credit24h.ro/credite/credite-verzi

Verifica aici cele mai bune si mai accesibile materiale si echipamente pentru aceste tipuri de constructii:

https://www.avalonromania.ro/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 15 km

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al modelului Qtm Coffee Shop este de: 16.250 Euro + TVA 19%.

Nu sunt incluse in pret: usi interior, corpuri de iluminat, reclama luminoasa, obiecte sanitare, convectoare,finisaje interioare finale, aer conditionat, transportul si descarcarea casei.

Achizitia o puteti face achitand un avans minim de 40%, diferenta de 60% se achita la incarcarea transportului din fabrica.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar. Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online, accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

*Informatiile, schitele, preturile si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant pentru QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP SRL. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare şi pot suferi modificări.

Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Ofertele prezentate şi preţurile sunt valabile doar pentru o perioada limitata de timp şi necesită verificarea, în prealabil, a disponibilităţii. Din cauza modificarilor rapide si frecvente a preturilor oferite de producatori, nu putem garanta mentinerea unui pret, cu exceptia semnarii unui contract de achizitie a unei case modulare.

În special, acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate financiară şi poate fi supusă plăţii unor taxe sau comisioane.

Rata lunara are caracter strict informativ si este supusa unor termene si conditii in conformitate cu politicile si conditiile de creditare a bancii finantatoare.
Informatiile financiar-bancare sunt prezentate prin intermediul Credit24h.ro in baza parteneriatelor cu bancile comerciale din Romania.

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie