Inchiriere spatiu comercial, zona cu vad, 83 mp, vitrina 12 ml

Popesti Leordeni, metrou Berceni
ID Anunt: 66662

Trimite linkul unui prieten pe

1.500 euro /luna
(TVA 19% inclus)
Calculator Rate
S.U.: 83.8 mp
Vitrina: 12 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 4
An: 2022

Caracteristici

Suprafata utila: 83.8 mp
Vitrina: 12 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2022
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit, cafenea/terasa, hala productie
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada conventionala
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • climatizare

Prezentare

Propunem spre inchiriere un spatiu comercial cu suprafata 83.80 mp, disponibil in cadrul unui ansamblu rezidential de mari dimensiuni din Orasul Popesti-Leordeni, Ilfov.

Zona rezidentiala din care face parte imobilul prezentat are vad comercial insemnat si inregistreaza trafic intens auto si pietonal, avand in vedere dezvoltarea imobiliara de amploare din ultimii ani.

Proprietatea este amplasata la parterul imobilului, are o vizibilitate foarte buna, iar accesul catre imobil se face pe artere ample de circulatie cum sunt: Strada Biruintei sau Strada Miraslau.

Acest spatiu comercial beneficiaza de 4 locuri de parcare dezmembrate, localizate la punctul de acces si dispune de o vitrina ampla de 12 metri liniari.

Proprietatea se preteaza pentru aproape orice tip de activitate, are inaltimea de 3.5 m si este izolata fonic catre etajul 1 al imobilului.

Spatiul comercial dispune de cele mai bune materiale si echipamente folosite in amenajarea interioara, iar aici putem enumera: centrala termica 24 kW si calorifere, sistem antiefractie, AC, tamplarie aluminiu cu geam tripan, podele placate cu gresie, pereti (lavabil), grup sanitar modern, usi interioare.

Puncte de interes

Spatiul comercial este amplasat pe Strada Biruintei, in orasul Popesti-Leordeni, Ilfov, intr-o zona rezidentiala noua din imediata apropiere a statiei de metrou Berceni. 

Proiectul imobiliar beneficiaza de infrastructura completa, de cai de acces ample, trotuare, spatii verzi amenajate, iluminat stradal si mobilier urban modern.

Distanta pana la statia de metrou Berceni se poate parcurge in aproximativ 10 minute pietonal, iar pana la caile de acces importante cum sunt Soseaua Berceni sau Soseaua Oltenitei in 2 minute cu autoturismul.

Imobilul este amplasat aproape de centre comerciale mari precum: Penny Market, Mega Image, Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland sau Carrefour.

Pret si modalitati de plata

Pretul inchirierii este de 1500 Euro/luna.

Se percepe valoarea unei chirii lunare ca garantie.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 75 €
max 750 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.