Spatiu comercial excelent, Soseaua Oltenitei stradal, 560 mp, parcare proprie

Ilfov, Lidl Sos Oltenitei
ID Anunt: 26776

Trimite linkul unui prieten pe

840.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Calculator Rate
S.U.: 560 mp
Vitrina: 112 ml
Inaltime: 3 m
Locuri de parcare: 10
An: 2022

Caracteristici

Suprafata utila: 560 mp
Vitrina: 112 ml
Inaltime spatiu: 3 m
An constructie: 2022
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente, Complex rezidential nou, Centru comercial
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, cafenea/terasa, restaurant
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere

Finisaje si dotari

 • geamuri tripan
 • tamplarie PVC
 • sistem fatada mixta
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat

Prezentare

Spatiul comercial propus astazi spre vanzare face parte din proiectul Palm Residence Oltenitei, proiect premium de locuinte mixte amplasat la intrarea in Orasul Popesti Leordeni pe soseaua Oltenitei stradal.

Trebuie mentionat ca zona unde este amplasat imobilul, beneficiaza de acces rapid la mijloacele de transport in comun si dispune de trafic intens auto si pietonal pe toata durata zilei.

AVANTAJE SI OPORTUNITATI: locatie bine-cunoscuta, excelente vecinatati comerciale, vitrine mari, vizibile din toate directiile, posibilitati de branding excelente, perfecta pentru toate serviciile.

Spatiul comercial insumeaza 560 mp, iar viitorul proprietar il va putea personaliza in functie de necesitati si dupa propriul gust.

Citeste mai multe despre proiectul Palm Residence Oltenitei aici: https://www.sudrezidential.ro/ansambluri/palm-residence-oltenitei/

Puncte de interes

Pozitionarea spatiului este stradala cu deschidere directa la Soseaua Oltenitei, suprafata generoasa a acestuia de 560 mp, precum si existenta locurilor de parcare care insotesc spatiul comercial sunt atuuri importante ale acestei oferte de cumparare fie pentru utilizare sau investitie.

In proximitate regasim: Soseaua Oltenitei, Soseaua Vitan, Centura Capitalei, Mall Grand Arena, Mall Sun Plaza, magazine Lidl, Metro, Auchan, Jumbo, Mega Image, Kaufland, institutii bancare si spitalicesti, scoli si gradinite in imediata apropiere.

Pret si modalitati de plata

Pretul vanzarii este de 840.000 Euro + TVA 19%, dar daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19% si atunci pretul final este de 840.000 Euro.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 149940 €
max 499800 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie