Teren Metalurgiei Park Residence , Drumul Jilavei, Metrou Aparatorii Patriei, Parcul Tudor Arghezi

Aparatorii Patriei, Metalurgiei Park
ID Anunt: 40273

Trimite linkul unui prieten pe

Vandut!
Suprafata: 6717 mp
Deschidere: 45.99 ml
Regim inaltime: P + 14
C.U.: Da
Tip: Intravilan
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 6717 mp
Deschidere: 45.99 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Regim inaltime: P + 14
Categorie teren: Intravilan
Acces: acces stradal | acces prin spate | acces mixt | drum privat
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Propunem spre vanzare un lot de teren intravilan, amplasat in cadrul proiectului Metalurgiei Park faza I, in Sectorul 4 al Capitalei.

Lotul are suprafata totala de 6.717 mp, deschidere stradala de 46 ml si este amplasat in cadrul ansamblului rezidential la mica distanta de Drumul Jilavei sau Drumul Binelui, cu acces facil catre statia de metrou Aparatorii Patriei.

Este ultimul lot de teren disponibil din cadrul Metalurgiei Park faza I, cu o pozitionare excelenta chiar in cadrul ansamblului rezidential si un potential foarte bun de dezvoltare, atat pentru constructia de imobile rezidentiale cat si pentru un centru de retail.

Lotul este reglementat de 2 regulamente urbanistice de PUZ si anume PUZ-ul Sectorului 4 (zona M2) sau PUZ proprietar (zona Lc2)

PUZ-ul Sectorului 4 permite un regim de inaltime maxim de P+14 etaje, POT – max 70%, CUT 3.0

PUZ-ul Proprietarului permite un regim de inaltime de P+6 etaje, POT – max 35%, CUT 2.5

Certificatul urbanism de construire este disponibil la cerere.

Premiat drept cel mai ambitios proiect imobiliar, la momentul initierii sale, Metalurgiei Park Residence a confirmat toate asteptarile cumparatorilor de locuinte, fiind livrate pana la finalul primului trimestru al anului 2022 un numar de peste 5.000 de locuinte, din cele aproximativ 10.000 propuse.

 

Puncte de interes

Zona in care se afla Metalurgiei Park Residence, cuprinsa intre Bulevardul Metalurgiei, Strada Drumul Binelui si Strada Drumul Jilavei, este o zona cu acces la toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare: deschidere la bulevardele principale, acces facil la metrou si transport public, retele de utilitati modernizate si de capacitate ridicata.

Aceasta zona are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu zona centrala a  Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces facil spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei.

Citeste mai multe despre Metalurgiei Park Residence aici: https://www.sudrezidential.ro/ansambluri/metalurgiei-park-residence-faza-a-ii-a/

Citeste mai multe despre dezvoltarea Sectorului 4 aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

In imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale precum: Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo.

Intreg arealul dispune astazi de bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, iar accesul spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei se poate face in cele mai civilizate conditii.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • facultate
 • STB
 • metrou
 • bar/pub
 • restaurant
 • mall
 • parc
 • sosea de centura
 • farmacie, spital
 • sala de fitnes

Pret si modalitati de plata

Pretul vanzarii este de 2.395.000 euro + TVA 19%

*Este disponibila si o varianta de achitare a pretului in transe egale in cadrul unei perioade de timp stabilita de parti.

*Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19% si atunci pretul final este de 2.395.000 euro Euro.

 

 

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Alte anunturi asemanatoare

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie