Teren Metalurgiei Park Residence , Drumul Jilavei, Metrou Aparatorii Patriei, Parcul Tudor Arghezi

Aparatorii Patriei, Metalurgiei Park Residence, Drumul Jilavei
ID Anunt: 40273

Trimite linkul unui prieten pe

2.395.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 6717 mp
Deschidere: 45.99 ml
Regim inaltime: P + 14
C.U.: Da
Tip: Intravilan
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 6717 mp
Deschidere: 45.99 ml
Certificat urbanism: Da
Puz: Da
Regim inaltime: P + 14
Categorie teren: Intravilan
Acces: acces stradal | acces prin spate | acces mixt | drum privat
Utilitati: apa | canalizare | gaz | curent

Prezentare

Propunem spre vanzare un lot de teren intravilan, amplasat in cadrul proiectului Metalurgiei Park faza I, in Sectorul 4 al Capitalei.

Lotul are suprafata totala de 6.717 mp, deschidere stradala de 46 ml si este amplasat in cadrul ansamblului rezidential la mica distanta de Drumul Jilavei sau Drumul Binelui, cu acces facil catre statia de metrou Aparatorii Patriei.

Este ultimul lot de teren disponibil din cadrul Metalurgiei Park faza I, cu o pozitionare excelenta chiar in cadrul ansamblului rezidential si un potential foarte bun de dezvoltare, atat pentru constructia de imobile rezidentiale cat si pentru un centru de retail.

Lotul este reglementat de 2 regulamente urbanistice de PUZ si anume PUZ-ul Sectorului 4 (zona M2) sau PUZ proprietar (zona Lc2)

PUZ-ul Sectorului 4 permite un regim de inaltime maxim de P+14 etaje, POT – max 70%, CUT 3.0

PUZ-ul Proprietarului permite un regim de inaltime de P+6 etaje, POT – max 35%, CUT 2.5

Certificatul urbanism de construire este disponibil la cerere.

Premiat drept cel mai ambitios proiect imobiliar, la momentul initierii sale, Metalurgiei Park Residence a confirmat toate asteptarile cumparatorilor de locuinte, fiind livrate pana la finalul primului trimestru al anului 2022 un numar de peste 5.000 de locuinte, din cele aproximativ 10.000 propuse.

 

Puncte de interes

Zona in care se afla Metalurgiei Park Residence, cuprinsa intre Bulevardul Metalurgiei, Strada Drumul Binelui si Strada Drumul Jilavei, este o zona cu acces la toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare: deschidere la bulevardele principale, acces facil la metrou si transport public, retele de utilitati modernizate si de capacitate ridicata.

Aceasta zona are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu zona centrala a  Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces facil spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei.

Citeste mai multe despre Metalurgiei Park Residence aici: https://www.sudrezidential.ro/ansambluri/metalurgiei-park-residence-faza-a-ii-a/

Citeste mai multe despre dezvoltarea Sectorului 4 aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

In imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale precum: Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo.

Intreg arealul dispune astazi de bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, iar accesul spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei se poate face in cele mai civilizate conditii.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Vecinatati

 • magazine
 • piata
 • gradinita
 • scoala
 • facultate
 • STB
 • metrou
 • bar/pub
 • restaurant
 • mall
 • parc
 • sosea de centura
 • farmacie, spital
 • sala de fitnes

Pret si modalitati de plata

Pretul vanzarii este de 2.395.000 euro + TVA 19%

*Este disponibila si o varianta de achitare a pretului in transe egale in cadrul unei perioade de timp stabilita de parti.

*Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19% si atunci pretul final este de 2.395.000 euro Euro.

 

 

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 427507.5 €
max 1425025 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.