Apartamente noi Bucuresti | Ilfov

Oamenii au nevoie de locuinte, iar cerintele pe care le au de la acestea sunt din ce in ce mai mari. Daca pana recent, erau foarte populare apartamentele vechi, situate in cartierele centrale ale Bucurestiului, in ultimii ani, cei care au investit in locuinte au optat pentru case si apartamente noi.

Peste 20.000 de locuinte se afla in constructie in Bucuresti si in zonele limitrofe, iar aproape permanent acestea sunt vandute, de regula, inca din faza de proiect.

Iti oferim cele mai bune apartemente noi din Bucuresti, in sudul Capitalei

Una dintre zonele in care se construiesc o buna parte dintre cele 20.000 de locuinte este zona de sud a Bucurestiului. Cartiere precum Bulevardul Metalurgiei, Brancoveanu, Berceni, sau Piata Rahova reusesc sa se muleze pe cerintele cumparatorilor, atat din punct de vedere al costurilor, cat si din punct de vedere al facilitatilor.

Faptul ca mii de apartamente noi din Bucuresti sunt construite in zona de sud este o dovada clara ca aceasta zona este intr-o continua dezvoltare. O simpla analiza dezvaluie cateva avantaje considerabile pe care le au cei care aleg sa cumpere apartamente noi aici:

  • O infrastructura rutiera din ce in ce mai buna, cu acces rapid in zonele centrale;
  • Dezvoltarea mijloacelor de transport in comun;
  • Spatii verzi;
  • Apartamente bine construite, de catre dezvoltatori cu renume si cu experienta.

La SudRezidential ai acces la mii de apartamente noi in Bucuresti, zona de Sud si beneficiezi de ajutorul unor experti in imobiliare, atat pentru alegerea celei mai bune optiuni, cat si pentru finantare.

Te ajutam sa alegi apartamentul care sa se muleze perfect pe nevoile tale si sa contribuie la o viata plina de momente placute.

Care sunt cele mai populare apartamente noi din Bucuresti?

Majoritatea celor care cauta apartamente noi Bucuresti urmaresc apartamentele cu 2 camere. Acestea sunt ideale pentru persoanele singure, pentru tinerele cupluri si chiar pentru tinerele familii, oferind un spatiu bine optimizat si costuri minime de intretinere. Este motivul pentru care in oferta SudRezidential, cele mai multe apartamente sunt cu doua camere.

Daca ai o familie mare sau ai nevoie de spatiu pentru diverse activitati, iti oferim si garsoniere sau apartamente noi cu 3 si 4 camere.

Ce sa cauti atunci cand cumperi un apartament nou in Bucuresti?

  • Cauta un dezvoltator in care poti avea incredere!
  • Cauta o zona care sa iti ofere acces catre mijloace de transport in comun, parcuri, scoli, gradinite, magazine si clinici medicale!
  • Cauta un apartament bine compartimentat si luminos!
  • Asigura-te ca exista suficiente locuri de parcare in zona, chiar daca nu ai inca masina!

Ramai conectat la fluxul nostru de informatii, pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie