Apartamente noi Bucuresti | Ilfov

Oamenii au nevoie de locuinte, iar cerintele pe care le au de la acestea sunt din ce in ce mai mari. Daca pana recent, erau foarte populare apartamentele vechi, situate in cartierele centrale ale Bucurestiului, in ultimii ani, cei care au investit in locuinte au optat pentru case si apartamente noi.

Peste 20.000 de locuinte se afla in constructie in Bucuresti si in zonele limitrofe, iar aproape permanent acestea sunt vandute, de regula, inca din faza de proiect.

Iti oferim cele mai bune apartemente noi din Bucuresti, in sudul Capitalei

Una dintre zonele in care se construiesc o buna parte dintre cele 20.000 de locuinte este zona de sud a Bucurestiului. Cartiere precum Bulevardul Metalurgiei, Brancoveanu, Berceni, sau Piata Rahova reusesc sa se muleze pe cerintele cumparatorilor, atat din punct de vedere al costurilor, cat si din punct de vedere al facilitatilor.

Faptul ca mii de apartamente noi din Bucuresti sunt construite in zona de sud este o dovada clara ca aceasta zona este intr-o continua dezvoltare. O simpla analiza dezvaluie cateva avantaje considerabile pe care le au cei care aleg sa cumpere apartamente noi aici:

  • O infrastructura rutiera din ce in ce mai buna, cu acces rapid in zonele centrale;
  • Dezvoltarea mijloacelor de transport in comun;
  • Spatii verzi;
  • Apartamente bine construite, de catre dezvoltatori cu renume si cu experienta.

La SudRezidential ai acces la mii de apartamente noi in Bucuresti, zona de Sud si beneficiezi de ajutorul unor experti in imobiliare, atat pentru alegerea celei mai bune optiuni, cat si pentru finantare.

Te ajutam sa alegi apartamentul care sa se muleze perfect pe nevoile tale si sa contribuie la o viata plina de momente placute.

Care sunt cele mai populare apartamente noi din Bucuresti?

Majoritatea celor care cauta apartamente noi Bucuresti urmaresc apartamentele cu 2 camere. Acestea sunt ideale pentru persoanele singure, pentru tinerele cupluri si chiar pentru tinerele familii, oferind un spatiu bine optimizat si costuri minime de intretinere. Este motivul pentru care in oferta SudRezidential, cele mai multe apartamente sunt cu doua camere.

Daca ai o familie mare sau ai nevoie de spatiu pentru diverse activitati, iti oferim si garsoniere sau apartamente noi cu 3 si 4 camere.

Ce sa cauti atunci cand cumperi un apartament nou in Bucuresti?

  • Cauta un dezvoltator in care poti avea incredere!
  • Cauta o zona care sa iti ofere acces catre mijloace de transport in comun, parcuri, scoli, gradinite, magazine si clinici medicale!
  • Cauta un apartament bine compartimentat si luminos!
  • Asigura-te ca exista suficiente locuri de parcare in zona, chiar daca nu ai inca masina!

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Ramai conectat la fluxul nostru de informatii, pentru a afla totul despre noile proiecte rezidentiale pe care urmeaza sa le lansam.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.