Apartament 2 camere, Bd.Metalurgiei, parc Tudor Arghezi

Aparatorii Patriei, Bd.Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi
ID Anunt: 49062

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

79.600 Euro
77.100 Euro
(+ TVA)
*Pret promotional pentru primele 10 unitati vandute
Calculator Rate
Nr. camere: 2
Etaj: 3
S.U.: 50.76 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 50.76 mp
Suprafata utila + balcon: 55.73 mp
Suprafata construita: 64 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta metalica
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • gard
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada conventionala
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul cu 2 camere propus spre vanzare face parte din proiectul imobiliar Top House Residence Metalurgiei Park , ansamblu rezidential amplasat excelent, stradal la Bulevarul Metalurgiei, in Sectorul 4, Bucuresti, zona Metro Berceni, parc Tudor Arghezi, Mall Grand Arena.

Proiectul Imobiliar Top House Residence face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, cunoscut sub numele de Metalurgiei Park Residence.

Imobilul prezentat are suprafata utila de 55.73 mp si dispune de o compartimentare decomandata, ideala privind spatiul de locuit, iar camerele sunt distribuite eficient.

Locuinta este disponibila la etajul 3/8 al imobilului si se vinde complet finisata si utilata cu materiale de calitate premium, gata pentru a putea fi locuita.

Proprietatea propusa reprezinta o oportunitate de investitie excelenta ce dispune de localizare foarte buna in raport cu punctele de interes major din zona.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential Top House este amplasat stradal la Bulevardul Metalurgiei, in Sectorul 4 al Capitalei, la numai 2 minute de mers pana la Parcul Tudor Arghezi.

Conectarea cu zonele centrale ale Capitalei se face rapid cu autoturismul personal sau folosind mijlocul de transport in comun STB (liniile 141, 232, 241, 312, 313, N105). De asemenea, distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa pietonal in doar cateva minute.

Un alt aspect foarte important de mentionat este si distanta scurta fata de toate punctele de interes major, precum: institutii de invatamant, unitati medicale si unitati bancare numeroase, zone de agrement diversificate, restaurante si cafenele, magazine, centre si galerii comerciale ale celor mai mari retaileri (Metro, Jumbo, Auchan, Lidl, Kaufland, Carrefour).

Zona de relaxare din interiorul parcului Tudor Arghezi cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pretul apartamentului este de: 79.600 Euro + TVA  

Pret promotional pentru primele 10 unitati vandute: 77.100 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar, prin plata numerar sau cu plata esalonata pe o perioada de pana la 5 ani.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2

B-dul Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este Parter + 8 Etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Septembrie 2025
Preturi de la 60.928 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.