Penthouse deosebit, 4 camere,125.30 mp, terasa 69 mp, finisare premium

Aparatorii Patriei, Metrou Aparatorii Patriei, Grand Arena Mall, Parc Tudor Arghezi
ID Anunt: 52657

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Viva Residence Metalurgiei – faza 2

225.000 Euro
210.000 Euro
(Plus 19% TVA)
*Pret promotional in limita disponibilitatii
Calculator Rate
Nr. camere: 4
Etaj: 7
S.U.: 125.3 mp
Stadiu: Finalizat
Grup sanitar: 4
Balcon: 2

Caracteristici

Suprafata utila: 125.3 mp
Suprafata utila + balcon: 200.5 mp
Suprafata construita: 230 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • incalzire in pardoseala
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • balcoane zidite
 • balcoane traforaj metallic
 • terasa multistrat
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • sensor pentru incendii
 • videointerfon
 • sistem fatada conventionala
 • statie incarcare electrica
 • placa de beton peste ultimul etaj
 • sistem degivrare terasa

Prezentare

Viva Residence este un proiect imobiliar premium care face parte din Metalurgiei Park Residence, primul parc rezidential din Romania, proiect dezvoltat in Sectorul 4 al Capitalei, in zona Aparatorii Patriei, la doar cateva minute de mers de parcul Tudor Arghezi.

Proiectul imobiliar Viva Residence este compus din 14 imobile, desfasurate pe o suprafata ampla de teren si beneficiaza numeroase facilitati, printre care enumeram zone verzi amenajate pe suprafete insemnate, numeroase locuri de joaca si o promenada comerciala.

Ansamblul Viva Residence este localizat intr-o zona ce a beneficiat in ultimii ani de o dezvoltare urbanistica masiva, dispune de infrastructura completa, de artere de circulatie modernizate si iluminate pe timp de noapte, securizate prin bariere si dotate cu limitatoare de viteza, pentru a spori siguranta rezidentilor.

Apartamentul de tip penthouse prezentat este disponibil intr-un imobil cu regim de inaltime Parter+7 etaje, dotat cu lift modern si videointerfon.

Aceasta proprietate beneficiaza de contorizare individuala, este dotata cu  centrala termica (marca Ariston B One) cu sistem de incalzire in pardoseala si tamplarie PVC cu geam tripan de cea mai buna calitate ce asigura izolare atat termica cat si fonica.

Apartamentul propus spre vanzare dispune de o suprafata utila de de 125.3 mp, la care se adauga o terasa deosebita de 68.8 mp, prevazuta cu sistem performant de degivrare.

Proiectarea si compartimentarea interioara excelenta a acestui apartament de tip penthouse a dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa care are nevoie de spatiu amplu, distribuit in 4 camere generoase insotite de numeroase facilitati complementare si spatii de depozitare.

Apartamentul dispune de 3 dormitoare (doua dintre ele fiind matrimoniale), 3 bai si un grup sanitar, spalatorie si spatiu de depozitare, hol amplu, living modern cu bucatarie deschisa, balcon si terasa.

Locuinta se vinde finisata complet cu materiale de calitate premium si este disponibila imediat pentru utilizare.

Optional, se pot achizitiona doua locuri de parcare acoperite, ce dispun de pregatire pentru statie de incarcare pentru masini electrice, avand contor separat alocat.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Proiectul rezidential Viva Residence beneficiaza de acces direct din Bulevardul Metalurgiei prin Strada Drumul Binelui, dar si prin mai multe artere de circulatie secundare, cum ar fi Drumul Jilavei sau Strada Gilaului.

Imobilul  este amplasat intr-o zona cu infrastructura completa, proiectul are acces facil la toate centrele comerciale din apropiere: Lidl, Kaufland, Carrefour, Hornbach, Selgros, Metro, Auchan, Jumbo, dar si la puncte de interes importante precum: institutii de invatamant numeroase, unitati bancare si medicale, zone de agrement si parcuri, cafenele si restaurante.

Statia de metrou Aparatorii Patriei se afla la o distanta de aproximativ 1000 m fata de imobil, iar mijlocul de transport in comun STB (liniile 313, 312, 125, 141, 220, N105, 102,202, 241 ) ce se regaseste la doar 3 minute de imobil faciliteaza conectarea directa cu zona centrala a Capitalei sau cu statiile de metrou din zona.

La 5 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pentru moment pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, care dispune de o zona de relaxare cu suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare.

Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de activitati cu mingea.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 3 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pret apartament: 225.000 euro + TVA 19%

Pret promotional in limita disponibilitatii : 210.000 Euro + TVA 19%

Optional, se pot achizitiona doua locuri de parcare acoperite.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Viva Residence Metalurgiei – faza 2

Berceni, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

PROIECT VANDUT! “Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect! Va vom tine la curent cu informatii noi despre urmatoarele noastre proiecte.”

Garsoniere, Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Finalizat

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 40162.5 €
max 133875 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.