Casa modulara cu structura din lemn, A-frame, sistem interblocare, livrare imediata - SudRezidential.ro

Casa modulara cu structura din lemn, A-frame, sistem interblocare, livrare imediata

Comuna Berceni, BERCENI
 • Quantum Complete
 • Showroom Comuna Berceni
 • Quantum Premium Modules
45.600 euro
38.000 euro
(Plus 19% TVA)
*Pana la data de 31.08.2022, transport inclus.
Comision 0% cumparator
Nr. camere: 3
An: 2022
Tip vila: P+1E
S.U.: 49 mp
S.C.: 64 mp
ID Anunt: 27507

Caracteristici

Suprafata utila: 49 mp
Suprafata total utila: 59 mp
Suprafata construita: 64 mp
Numar camere: 3
Numar dormitoare: 2
Grup sanitar: 1
Parcare: 1 locuri
Balcon: 1
An constructie: 2022
Tip vila: P+1E
Structura: casa modulara
Incalzire: incalzire cu sobe
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta
Clasa energetica: A

Finisaje si dotari

 • pereti lambrisati
 • pereti lambrisati
 • scara interioara
 • geamuri termopan
 • chiuveta
 • mobilier in baie
 • terasa acoperita
 • acoperis

Vecinatati

 • magazine

Schita

Prezentare

Acest model de casa modulara A-frame prezentata este denumita Quantum Complete si are suprafata totala de 63 mp. Avem disponibile spre achizitie in cadrul Quantum Premium Modules un numar mare de case modulare ce se pot viziona in Showroom-ul din Comuna Berceni, Ilfov, Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H. Aceasta casa beneficiaza de o arhitectura moderna si compacta, astfel este posibila integrarea ei cu usurinta in orice zona, rurala sau urbana. Sunt reduse substantial costurile de constructie datorita modularitatii elementelor constructive, dar si timpul pentru edificarea acesteia.

Casa include o zona moderna de zi open-space cu bucatarie integrata, loc special de servit masa, dormitor si grup sanitar la parter, iar la etaj un dormitor.

Inchiderea peretilor este realizata prin folosirea unor panouri speciale din lemn ce au sistem de interblocare. S-au facut studii de cercetare și dezvoltare indelungate, ce au demonstrat ca izolația eficienta a pereților permite menținerea unei temperaturi interioare constante tot timpul anului, cu cheltuieli minime.

 

Localizare si vecinatati

Acest tip de casa A-frame poate fi vizionata in cel mai mare Showroom de case modulare existent in Romania, amplasat in Comuna Berceni, Bulevardul 1 Mai Nr. 346H, Ilfov. Acest showroom de prezentare gazduieste un numar mare de case modulare ce sunt construite pe diferite variante de structura, incat sa satisfaca pe deplin nevoile noilor proprietari.

La dispozitia dumneavoatra aveti divizia tehnica la locatie, pentru a va raspunde la toate solicitarile. Va putem asigura consultanta de specialitate ce va fi de folos in luarea celei mai bune decizii.

Specificatii tehnice si caracteristici

Pentru constructia casei se folosesc elemente de structura din lemn stratificat. Peretii sunt realizati din panouri structurale izolante pe baza de lemn ce se imbina perfect datorita sistemului avansat de interblocare. Aceasta casa modulara poate fi folosita pe toata perioada anului, peretii ofera izolare termica si fonica eficienta. Atat peretii, podeaua sau acoperisul, sunt realizati din doua panouri de lemn laminat cu polistiren extrudat la mijloc (puteti opta pentru oricare din grosimile de 2, 4 sau 6 centimetri de polistiren).

Realizam in fabrica toate componentele casei, le pregatim pentru montaj dupa diverse proceduri de taiere exacte, pentru a nu fi nevoie de interventie la instalare, le etichetam si le ambalam corespunzator incat sa nu fie deteriorate la transport. Intreg procesul tehnologic este supus unui control al calitatii ce garanteaza realizarea unui produs conform standardelor impuse.

Culoarea panourilor poate fi aleasa dintr-o varietate de nuante. Vopseaua aplicata ofera protectie suplimentara datorita caracteristicilor sale antibacteriene si antifungice si nu contine metale grele sau substante daunatoare organismului. Impregnarea este realizata cu vopsea pe baza de colorant alimentar, este aplicata manual si este prietenoasa organismului.

Datorita aspectului natural al lemnului rezultat in urma prelucrarii, al tratamentelor si al vopsirii, interiorul nu necesita finisare. Pentru tamplaria exterioara se foloseste deasemenea lemn cu geam termopan. Invelitoarea este realizata din panouri de tabla vopsite electrostatic ce au in componenta lor spuma izolatoare.

Aceasta locuinta prezentata are o suprafata utila de 49 mp + terasa 10 mp, fiind compartimentata astfel:

 • Parter: living + dining 24 mp, grup sanitar de 3.75 mp si dormitor de 8.50 mp;
 • Etaj format din: dormitor cu suprafata de 12.75 mp.

Pret si modalitati de plata

Pret promo in perioada 01.06.2022 – 31.08.2022: 38.000 Euro + TVA 19%. Transport inclus pe teritoriul Romaniei.

Achizitia o puteti face achitand un avans minim de 35%, diferenta de 65% se achita la incarcarea transportului de la fabrica.

Nu include: instalatii electrice, ceramica, centrala termica, instalatii sanitare si mobilier.

Pretul initial al pachetului de baza (Quantum Complete varianta izolatie polistiren extrudat 2 cm) este de: 45.600 Euro + TVA 19% si nu include transport, instalatii electrice, ceramica, centrala termica, instalatii sanitare si mobilier.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Group:

https://www.quantumgrup.ro/

Iti asiguram oricand consultanta financiara si suport gratuit:

https://www.credit24h.ro/

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 1 minute

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

x