Casa modulara, structura lemn, panouri SIP termoizolate

Comuna Berceni, Showroom case modulare
ID Anunt: 27507

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Quantum Modules Premium Modular Building System

22.900 euro
(Plus 19% TVA)
Tip vila: P+1E
Nr. camere: 3
S.C.: 63.50 mp
finalizat

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala, Casa modulara
Suprafata utila: 48.86 mp
Suprafata total utila: 58.67 mp
Suprafata construita: 63.50 mp
Numar dormitoare: 2
Grup sanitar: 1
Structura: casa modulara, lemn, structura metalica usoara, panouri sip termoizolate
Destinatii: rezidential, birou, comercial, vacanta

Prezentare

Casele modulare sau casele prefabricate, un concept inedit care se poate adapta usor multor functionalitati, sunt constructii usoare care au la baza diferite sisteme constructive si diferite tipuri de structuri: structura de rezistenta din lemn cu inchiderea peretilor cu  panouri SIP, structura metalica usoara din otel zincat ambutisat la rece, structura metalica grea tip container confectionat intr un mediu controlat de fabrica.

Astfel, fiecare client are posibilitate sa aleaga sistemul constructiv, structura si inchiderile peretilor, care se potriveste cel mai bine nevoilor sale.

Acestea module pot fi proiectate si produse in scopuri diferite si utilizate in foarte multe sectoare si domenii de activitate precum: unitati de cazare, case de vacanta sau resedinta de vara, spatii comerciale pentru industria Horeca sau in industria ospitalitatii, etc.

Casele moduare care au destinatia de unitati de cazare au devenit foarte populare in ultima perioada, acestea fiind foarte cautate de catre clienti, mai ales daca acestea dispun si de o amplasare excelenta in mijlocul naturii.

Divizia noastra de case modulare Quantum Premium Modules Group a dezvoltat cel mai mare showroom de case modulare din Europa, in Comuna Berceni, Judetul Ilfov, showroom pe care il poti vizita de Luni pana Vineri intre orele: 10.00-18.00, iar Sambata intre orele 10.00-16.00.

Aici sunt expuse diferite modele de case modulare, constructii inedite, cabane de vacanta, case A frame, containere cu diferite functiuni, case pe roti sau chiar module complexe ce pot fi folosite ca si resedinta permanenta.

In cadrul showroomului nostru sunt oferite spre vanzare case modulare la cele mai accesibile preturi, ce pot fi construite rapid de catre echipele noastre dupa necesitatile dumneavoastra, fie ca e vorba de o locuinta de vacanta, un modulul destinat inchirierii, un spatiul comercial, o hala de depozitare sau un salon de evenimente.

Aceste module se pot finisa interior si se pot personaliza la exterior dupa preferintele fiecarui client, pot avea functiuni diferite si pot fi transportate oriunde, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a va putea raspunde la intrebari si pentru a va putea oferi informatiile necesare despre casele modulare si despre serviciile noastre, echipele de vanzari, impreuna cu inginerii si tehnicienii nostri, va stau la dispozitie zilnic in cadrul showroomului.

Puncte de interes

Puteti ajunge cu rapiditate in showroomul Quantum Premium Modules Group care este amplasat in Comuna Berceni, Judetul Ilfov, Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, deschis de luni pana sambata, unde va vom prezenta numeroase modele de case sau constructii modulare care se pot realiza rapid si pot fi livrate cu usurinta in orice locatie.

Pe langa modelele de case modulare expuse in cadrul showroomului nostru este deschisa si o expozitie ampla de materiale si echipamente care sunt folosite in amenajarea si finisarea acestor constructii.

De asemenea va punem la dispozitie si solutii alternative de incalzire si functionare permanenta, cum e cazul panourilor fotovoltaice si al pompelor de caldura ce pot fi instalate cu usurinta.

Afla mai multe detalii despre proiectele Quantum Premium Modules Group:

https://www.quantummodules.ro/

Iti asiguram oricand consultanta financiara si suport gratuit. Afla mai multe detalii despre cum poti accesa creditele verzi:

https://www.credit24h.ro/credite/credite-verzi

Verifica aici cele mai bune si mai accesibile materiale si echipamente pentru aceste tipuri de constructii:

https://www.avalonromania.ro/

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 15 km

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

In functie de complexitatea proiectului dumneavoastra, preturile modulelor sau ale caselor modulare care folosesc structura de lemn cu panouri SIP, structura metalica usoara sau structura metalica grea tip container pot varia, iar pentru a afla pretul final al modelului dorit este nevoie sa stabilim cu exactitate dimensiunile si criteriile dumneavoastra de folosinta.

Modelul prezentat mai sus se numeste Qtm Complete, are o suprafata construita de 63.5 mp si se poate realiza atat pe structura metalica usoara cat si pe structura din lemn cu panouri termoizolate SIP.

Pretul pentru structura metalica usoara a modelului Qtm Complete, realizat din otel zincat este de 12.500 Euro + 19% TVA si include: proiectarea structurii metalice usoare, productia si preasamblarea in fabrica, schelet structura metalica usoara, montajul la adresa beneficiarului (pe teritoriul Romaniei).

Pretul pentru acest model Qtm Complete, realizat pe structura din lemn este de 22.900 Euro + 19% TVA si include : grinzile din lemn ale structurii de rezistenta, panourile termoizolate SIP 174 mm pentru peretii din exterior si acoperis, panouri termoizolate SIP 124 mm pentru peretii din interior, toate accesoriile de montaj, montajul la adresa beneficiarului (pe teritoriul Romaniei).

Pretul pentru acest model Qtm Complete, realizat pe structura din lemn este de 37.900 Euro + 19% TVA si include: grinzile din lemn ale structurii de rezistenta, panourile termoizolate SIP 174 mm pentru peretii din exterior si acoperis, panouri termoizolate SIP 124 mm pentru peretii din interior, invelitoare tabla Bilka RetroPanel 0.5 mm si accesorii (acoperis + fatada), tamplarie PVC tripan, lambriu pin tratat 19 mm (fatada), usa intrare metalica antiefractie, toate accesoriile de montaj, montajul la adresa beneficiarului (pe teritoriul Romaniei), cat si proiectul de autorizare.

**ATENTIE Nu sunt incluse costurile pentru: transport la locatia beneficiarului, fundatia sau placa de beton necesara, instalatii electrice, termice si sanitare, finisaje interioare si piese de mobilier. 

Aceste tipuri de constructii se pot achizitiona si prin orice varianta de credit bancar sau plata numerar. Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online, accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

*Informatiile, schitele, preturile si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant pentru QUANTUM PREMIUM MODULES GROUP SRL. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare şi pot suferi modificări.

Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Ofertele prezentate şi preţurile sunt valabile doar pentru o perioada limitata de timp şi necesită verificarea, în prealabil, a disponibilităţii. Din cauza modificarilor rapide si frecvente a preturilor oferite de producatori, nu putem garanta mentinerea unui pret, cu exceptia semnarii unui contract de achizitie a unei case modulare.

În special, acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate financiară şi poate fi supusă plăţii unor taxe sau comisioane.

Rata lunara are caracter strict informativ si este supusa unor termene si conditii in conformitate cu politicile si conditiile de creditare a bancii finantatoare.
Informatiile financiar-bancare sunt prezentate prin intermediul Credit24h.ro in baza parteneriatelor cu bancile comerciale din Romania.

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie