Vila individuala, incalzire in pardoseala, Bulevardul 1 Mai

Comuna Berceni, Primaria Comunei Berceni, Bulevardul 1 Mai
ID Anunt: 27709

Trimite linkul unui prieten pe

Tip vila: P
Nr. camere: 3
S.U.T.: 67.45 mp
Teren: 284 mp
finalizat

Caracteristici

Tip imobil: vila individuala
Suprafata utila: 67.45 mp
Suprafata total utila: 67.45 mp
Suprafata construita: 84.74 mp
An: 2022
Numar dormitoare: 2
Bucatarie: bucatarie deschisa
Grup sanitar: 1
Parcare: 2 locuri
Structura: beton, caramida
Destinatii: rezidential, vacanta

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • videointerfon
 • centrala termica proprie
 • calorifere
 • incalzire in pardoseala
 • tamplarie PVC
 • geamuri tripan
 • aer conditionat
 • glafuri exterior
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • placari ceramice
 • sistem fatada conventionala
 • porti actionate electric
 • fosa ecologica
 • gradina amenajata
 • gazon
 • gard

Prezentare

Va oferim spre cumparare o vila moderna, situata in comuna Berceni, construita pe un singur nivel ce dispune de un teren cu suprafata de 285 mp, din care 200 mp reprezinta curte libera. Aceasta casa dispune de 3 camere primitoare, care beneficiaza de o lumina naturala pe tot parcursul zilei.

Pentru un confort sporit, vila este dotata cu centrala proprie si incalzire in pardoseala, ceea ce garanteaza un confort termic optim, baia este echipata cu cele mai noi si performante instalatii sanitare, pentru a va asigura un confort sporit. In plus, vila dispune de 2 locuri de parcare, astfel incat va veti bucura de o parcare privata si sigura in fata casei.

Accesul in ansamblu este securizat prin intermediul unei porti automate la intrarea de pe drumul de servitute si prin intermediul unui sistem de supraveghere video. Latimea drumului de servitute care faciliteaza accesul in ansamblul este de 5 m, iar la finalizarea lucrarilor acesta va fi amenajat si asfaltat de catre dezvoltator.

Puncte de interes

Pozitionarea excelenta de care se bucura aceasta proprietate, iti ofera acces rapid la transportul in comun, iar in imediata apropiere ai o lista lunga de magazine si mall-uri, supermaket-uri, banci, farmacii, clinici private si de stat, centre de wellness, scoli si gradinite, tot ceea ce ai nevoie, in viata de zi cu zi.

Accesul catre locație se face prin Soseaua Berceni, modernizata in 2019 cu patru benzi de circulație si doua parcari tip „park & ride” langa stațiile de metrou Dimitrie Leonida si IMGB. Soseaua dispune de sensuri giratorii si semafoare inteligente, permitand circulație rapida fara cozi intre Sectorul 4 Bucuresti si Comuna Berceni.

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 10 minute

Pret si modalitati de plata

Pret: 115.000 Euro + TVA 5%

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 18112.5 €
max 60375 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Vile noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie