Metalurgiei Park stradal, spatiu comercial 101 mp, inchiriat pe 10 ani

Berceni, Parc Tudor Arghezi
ID Anunt: 14920

Trimite linkul unui prieten pe

300.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Calculator Rate
S.U.: 101 mp
Vitrina: 7.5 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 4
An: 2019

Caracteristici

Suprafata utila: 101 mp
Vitrina: 7.5 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
Grad ocupare imobil: 100
An constructie: 2019
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, cafenea/terasa, restaurant, birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri tripan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada conventionala
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat
 • jaluzele verticale

Prezentare

Oferim spre vanzare spatiu comercial cu suprafata de 101 mp utili, inchiriat pe o perioada de 10 ani, avand o pozitionare excelenta. Spatiul are inaltimea de 3.5 m si este izolat fonic catre etajul 1, accesul se face printr-o usa prevazuta cu sisteme antiefractie, acces prin spate pentru aprovizionare.

Stradal pe Bulevardul Metalurgiei, o zona cu acces la toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare de o asemenea anvergura: deschidere la bulevardele principale, acces facil la metrou si transport public, retele de utilitati modernizate si de capacitate ridicata, apropierea de o intreaga suita de centre comerciale ce au contribuit la succesul acestei zone in continua dezvoltare.

Imobilul din care face parte spatiul comercial este format din locuinte colective, iar parterul imobilului este format din spatii comerciale cu intrare stradala.

Organizarea interna a spatiului este OPEN SPACE, existand posibilitatea de a fi compartimentat dupa necesitatile viitorului proprietar.

Spatiul este situat intr-o zona cu vad comercial si cu trafic intens, atat pietonal cat si auto. Aria in care este situat beneficiaza de infrastructura completa, bulevarde cu doua benzi pe sens, trotuare, iluminat stradal, spatii verzi amenajate, mobilier urban, etc.

Distanta pana la metrou poate fi parcursa pe jos in maxim 10-12 minute, iar pana la autobuz ajungeti in maxim 1 minut, accesul catre centrul orasului facand-se cu usurinta.

Puncte de interes

Spatiul este situat intr-o zona cu vad comercial si cu trafic intens, atat pietonal cat si auto, beneficiaza de infrastructura completa, bulevarde cu doua benzi pe sens, trotuare, iluminat public, spatii verzi amenajate, mobilier urban, parc public (Tudor Arghezi), etc.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

In imediata apropiere se regasesc si toate marile centre comerciale din zona de Sud precum: Lidl, Kaufland, Auchan, Metro, Hornbach, Jumbo, Selgros, Mega Image.

Pret si modalitati de plata

Pretul de 300.000 Euro nu include TVA. (In cazul achizitionarii pe firma se poate opta pentru taxare inversa, astfel nu se va plati TVA).

Exista posibilitatea preluarii de chiriasi.

Se poate viziona oricand!

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 53550 €
max 178500 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie