Bulevardul Metalurgiei, spatiu comercial 101 mp, parcul Tudor Arghezi

Aparatorii Patriei, Parc Tudor Arghezi, Bd. Metalurgiei, Grand Arena Mall, Rond Metro
ID Anunt: 14920

Trimite linkul unui prieten pe

300.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Calculator Rate
S.U.: 101 mp
Vitrina: 7.5 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 4
An: 2019

Caracteristici

Suprafata utila: 101 mp
Vitrina: 7.5 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
Grad ocupare imobil: 100
An constructie: 2019
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, cafenea/terasa, restaurant, birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri tripan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada conventionala
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat
 • jaluzele verticale

Prezentare

Va prezentam spre vanzare un spatiu comercial deosebit, cu suprafata de 101 mp, disponibil la parterul unui imobil nou ce face parte din proiectul Kristal Residence, ansamblu rezidential amplasat stradal la Bd. Metalurgiei, in cadrul Sectorului 4 al Capitalei, peste drum de Parcul Tudor Arghezi. 

Zona rezidentiala are vad comercial insemnat intrucat inregistreaza trafic intens auto si pietonal, avand in vedere dimensiunea mare a ansamblului Kristal Residence cat si faptul ca sunt edificate foarte multe proiecte imobiliare in proximitate.

Imobilul este amplasat stradal, cu deschidere catre Bd. Metalurgiei si Drumul Jilavei si are o vizibilitate foarte buna, iar accesul se face prin artere ample de circulatie cum sunt: Bulevardul Metalurgiei, Soseaua Berceni sau Drumul Binelui.

Acest spatiu comercial dispune de o vitrina ampla de 7.5 metri liniari si beneficiaza de 4 locuri de parcare, localizate in zona de acces.

Spatiul comercial dispune de o zona comerciala ampla de 85.12 mp (cu acces dinspre Bulevardul Metalurgiei), de spatii de depozitare si grupuri sanitare amenajate modern.

La amenajarea interioara s-au folosit cele mai bune materiale si echipamente, iar aici putem enumera: centrala termica 24 kW si calorifere din otel, sistem antiefractie, alarma si monitorizare video, cablare voce-date, aparate performante de AC, tamplarie PVC cu geam termopan, podele placate cu placi ceramice, pereti cu vopsea Italia (San Marco), tavane casetate, grup sanitar modern, echipat complet, usi interioare.

Spatiul beneficiaza de izolatie fonica spre etajul 1 al imobilului, iar inaltimea acestuia este de 3.5 m.

Spatiul comercial reprezinta o oportunitate de investitie excelenta si poate fi folosit pentru diverse domenii de activitate.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte spatiul comercial prezentat spre vanzare este amplasat in imediata apropiere a Bd. Metalurgieichiar peste drum de Parcul Tudor Arghezi, in Sectorul 4, Bucuresti. 

Spatiul comercial este situat intr-o zona rezidentiala in dezvoltare continua, avand in vedere amploarea proiectelor imobiliare noi din cea mai dezvoltata zona imobiliara din zona de Sud a Capitalei – Metalurgiei Park Residence.

Zona in care se afla Metalurgiei Park Residence, cuprinsa intre Bulevardul Metalurgiei, Strada Drumul Binelui si Strada Drumul Jilavei, ofera un acces usor la toate resursele necesare pentru o dezvoltare imobiliara de amploare: deschidere la bulervardele principale, acces facil la metrou si transport public, modernizarea si capacitatea crescuta a retelelor de utilitati, precum si apropierea de diverse centre comerciale au contribuit la succesul acestei zone in continua dezvoltare.

Imobilul este amplasat aproape de centre comerciale mari precum: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland sau Carrefour. Distanta pana la statia de metrou Aparatorii Patriei poate fi parcursa in aproximativ 15 minute pietonal, iar pana in zona centrala a Capitalei in doar 20 minute cu autoturismul personal.

Mijloacele de transport in comun STB (liniile 141, 232, 241, 313, N 105) faciliteaza rapid legatura cu statiile de metrou din proximitate, dar si cu zonele importante din centrul Capitalei.

In zona se regasesc magazine cu specific comercial mixt, institutii de invatamant, unitati bancare si centre medicale, locuri de joaca si spatii de agrement.

Intreaga zona beneficiaza de infrastructura completa, strazile sunt asfaltate, iluminate nocturn si prevazute cu limitatoare de viteza, pentru a spori siguranta trecatorilor.

Ansamblul rezidential din care face parte spatiul comercial propus spre vanzare este amplasat peste drum de Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare.

De asemenea, la cateva minute fata de imobil se regaseste Patinoarul Berceni Arena, patinoar dezvoltat la standarde inalte de calitate ce va gazdui competitii ale sporturilor pe gheata.

Sectorul 4 – Cel mai modernizat Sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Pret si modalitati de plata

Pret: 300.000 Euro + TVA 19%

*Daca se achizitioneaza de catre o alta societate comerciala pentru investitie sau dezvoltare este posibila taxarea inversa in privinta TVA-ului de 19%.

*Sunt incluse in pret si 4 locuri de parcare

 

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 53550 €
max 178500 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.