Metalurgiei, spatiu comercial 101 mp, inchiriat pe 10 ani - SudRezidential.ro

Metalurgiei, spatiu comercial 101 mp, inchiriat pe 10 ani

Berceni, Parc Tudor Arghezi
300.000 euro
(Fara TVA)
Comision 0% cumparator
S.U.: 101 mp
Vitrina: 7.5 ml
An: 2019
ID Anunt: 14920

Caracteristici

Suprafata utila: 101 mp
Vitrina: 7.5 ml
Inaltime spatiu comercial: 3.5 m
Grad ocupare imobil: 100
Numar de locuri de parcare: 4
An constructie: 2019
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton, caramida
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • lampi
 • aplice
 • calorifere aluminiu
 • aer conditionat
 • geamuri tripan
 • tamplarie aluminiu
 • jaluzele verticale
 • sistem de alarma
 • sensor pentru incendii
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • iluminat exterior

Schita

Prezentare

Oferim spre vanzare spatiu comercial cu suprafata de 101 mp utili, inchiriat pe o perioada de 10 ani, avand o pozitionare excelenta.
Stradal pe Bulevardul Metalurgiei, o zona cu acces facil la toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare de o asemenea anvergura: deschidere la bulevardele principale, acces facil la metrou si transport public, retele de utilitati modernizate si de capacitate ridicata, apropierea de o intreaga suita de centre comerciale ce au contribuit la succesul acestei zone in continua dezvoltare.

Imobilul din care face parte spatiul comercial este format din locuinte colective, iar parterul imobilului este format din spatii comerciale cu intrare stradala.

Organizarea interna a spatiului este OPEN SPACE, existand posibilitatea de a fi compartimentat dupa necesitatile viitorului proprietar.
Spatiul este situat intr-o zona cu vad comercial si cu trafic intens atat pietonal cat si auto. Aria in care este situat beneficiaza de infrastructura completa, bulevarde cu doua benzi pe sens, trotuare, iluminat stradal, spatii verzi amenajate, mobilier urban, etc.

Distanta pana la Metrou poate fi parcursa pe jos in maxim 10-12 minute, iar pana la autobuz ajungeti in maxim 1 minut, accesul catre centrul orasului facand-se cu usurinta.

Localizare si vecinatati

Spatiul este situat intr-o zona cu vad comercial si cu trafic intens atat pietonal cat si auto, beneficiaza de infrastructura completa, bulevarde cu doua benzi pe sens, trotuare, iluminat public, spatii verzi amenajate, mobilier urban, parc public (Tudor Arghezi), etc.

Parcul Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei, se va afla chiar in apopierea spatiului comercial, fiind unul dintre cei mai mari noi parcuri din Capitala, urmand a fi edificat pe o suprafata de aproximativ 27.000 mp. Proiectul parcului prevede crearea mai multor zone tematice, unele fiind destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, iar alte sportului si jocurilor in aer liber. Tot aici va fi amenajat un skatepark de 1000 mp.

In imediata apropiere regasim marile centre comerciale din zona de sud precum: Lidl, Kaufland, Auchan, Metro, Hornbach, Jumbo, Selgros, Mega Image.

Specificatii tehnice si caracteristici

Spatiul are suprafata utila de 101 mp, inaltimea de 3.5 m si este izolat fonic catre etajul 1, accesul se face printr-o usa prevazuta cu sisteme anti-efractie, acces prin spate pentru aprovizionare.

Dotari:

 • sisteme de alarma;
 • supraveghere video;
 • sisteme detectie incendiu;
 • climatizare;
 • centrale termice 24Kw, CCTV;
 • premiul voce-date;
 • cablare voce-date;
 • tamplarie aluminiu;
 • tavane casetate;
 • podele placate cu granit,
 • pereti: lavabil San Marco;
 • grupuri sanitare ultra moderne;
 • usi interioare lemn;
 • toate utilitatile (apa/canal, curent electric 2.2 W / 3.8 W, gaze);
 • finisaje premium.

Pret si modalitati de plata

Pretul de 300.000 Euro nu include TVA. (In cazul achizitionarii pe firma se poate opta pentru taxare inversa, astfel nu se va plati TVA).

Exista posibilitatea preluarii de chiriasi.

Se poate viziona oricand !

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Calculeaza

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 45000 €
max 150000 €
Ani
min 1 an
max 30 ani
Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

x