Spatiu comercial, 97 mp, Metalurgiei Park vizavi de parcul Tudor Arghezi

Aparatorii Patriei, Bulevardul Metalurgiei
ID Anunt: 24562

Trimite linkul unui prieten pe

300.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Calculator Rate
S.U.: 96.87 mp
Vitrina: 21.5 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 5
An: 2019

Caracteristici

Suprafata utila: 96.87 mp
Vitrina: 21.5 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2019
Regim de inaltime: P+8E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, cafenea/terasa
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri tripan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada conventionala
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat
 • jaluzele verticale

Prezentare

Va oferim spre vanzare un spatiu comercial localizat stradal, pe Drumul Jilavei, la 100 ml de Bulevardul Metalurgiei in cel mai mare parc rezidential din Romania si anume Metalurgiei Park. Spatiul este situat intr-o zona cu trafic intens, atat pietonal, cat si auto si se afla la doar 1 minut fata de noul parc Tudor Arghezi.

In zona sunt date in folosinta doar in ultimii 3 ani pe o raza de 1.000 m, nu mai putin de 150 blocuri noi, vile individuale si duplexuri cu aproximativ 10.000 de locuitori.

Zona beneficiaza de infrastructura completa, bulevarde cu doua benzi pe sens, trotuare si spatii verzi amenajate, mobilier urban, etc.

Distanta pana la metrou poate fi parcursa pe jos in maxim 12-15 minute, iar pana la autobuz ajungeti in maxim 1 minut, accesul catre centrul orasului facandu-se cu usurinta.

Spatiul are suprafata utila de 96.87 mp, inaltimea de 3.5 m si este izolat fonic catre etajul 1, accesul se face printr-o usa prevazuta cu sisteme antiefractie. Spatiul beneficiaza de dubla deschidere si de vitrine de 11 mp.

Puncte de interes

Localizarea lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, strada Turnu Magurele si strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulație, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. In imediata apropiere aveti marile centre comerciale precum: Lidl, Auchan, Metro, Hornbach, Jumbo, Selgros, Mega Image, Kaufland.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Zona de sud a Capitalei a atras cele mai recente investitii in infrastructura, precum Pasajul Mihai Bravu si cel de la Piata Sudului, la acest capitol trebuie punctat faptul ca Sectorul 4 aloca o mare parte din buget in dezvoltarea zonei.

Pret si modalitati de plata

Pretul de 300.000 Euro nu include TVA (In cazul achizitionarii pe firma se poate opta pentru taxare inversa, astfel nu se va plati TVA).

Locuri de parcare: 5 locuri.

Se poate si inchiria acest spatiu comercial contra sumei de 16 euro/mp lunar + TVA.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 53550 €
max 178500 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie