Spatiu comercial vanzare/inchiriere, Drumul Binelui stradal, Metalurgiei Park

Berceni, Lidl Metalurgiei
ID Anunt: 14945

Trimite linkul unui prieten pe

380.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Calculator Rate
S.U.: 134.8 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 4
An: 2016

Caracteristici

Suprafata utila: 134.8 mp
Vitrina: 10 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
Grad ocupare imobil: 100%
An constructie: 2016
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, cafenea/terasa
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada conventionala
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat
 • jaluzele verticale

Prezentare

Va propunem un spatiu comercial excelent cu suprafata de 134.8 mp pozitionat stradal ce beneficiaza si de 4 locuri de parcare dezmembrate si amenajate amplasate in fata acestuia. Spatiul este localizat stradal, pe strada Drumul Binelui, la 200 m de Bulevardul Metalurgiei in cadrul celui mai mare proiect imobiliar, primul parc rezidential din Romania, „Metalurgiei Park Residence” dezvoltat inca din anul 2015 in zona Berceni, Sector 4, vezi link: https://www.youtube.com/watch?v=du4arO3O8Jo

In cadrul imobilului din care face parte acest spatiu comercial sunt dispuse locuinte colective, iar la parter sunt amplasate mai multe spatii comerciale.

Spatiul este situat intr-o zona rezidentiala cu trafic intens auto si pietonal, zona cu vad comercial care se afla inca intr-o dezvoltare masiva avand in vedere ca sunt in constructie multe proiecte imobiliare noi pe langa cele construite deja.

Spatiul are intrare secundara pe partea din spate a imobilului, printr-o usa prevazuta cu sisteme anti-efractie (utila indeosebi pentru aprovizionare sau acces angajati). Spatiul are inaltimea de 3.5 m si este izolat fonic catre etajul 1.

Proprietatea are ca dotari: sisteme de alarma, supraveghere video, sisteme detectie incendiu, climatizare, centrala termica 24 kW, CCTV, prize voce-date, cablare voce-date, tamplarie aluminiu, tavane casetate, podele placate cu granit, pereti (lavabil San Marco), grupuri sanitare ultra moderne, usi interioare lemn, toate utilitatile (apa/canal, curent electric 2.2 W / 3.8 W, gaze), finisaje premium.

Puncte de interes

Zona beneficiaza de infrastructura noua, bulevarde cu doua benzi pe sens, cai de acces rapide, trotuare, iluminat stradal, spatii verzi amenajate, mobilier urban, etc.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi, parc ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Distanta pana la metrou poate fi parcursa pe jos in maxim 10 minute, iar pana la autobuz ajungeti in maxim 3 minute (statia Sere este la 150 m), linii importante: 214, 125, 141, 220, 223, 232, 312, 313 si N105 nocturn).

In imediata vecinatate regasim centre comerciale mari precum: Lidl, Kaufland, Auchan, Metro, Hornbach, Jumbo, Selgros.

Pret si modalitati de plata

Cele 4 locuri de parcare sunt pozitionate in fata spatiului.

Spatiul este disponibil atat pentru vanzare la pretul de 380.000 Euro + TVA 19% cat si pentru inchiriere la pretul de 18 euro lunar + TVA 19 % / mp.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 67830 €
max 226100 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie