Spatiu Comercial, stradal Drumul Binelui, Metalurgiei Park Residence

Berceni, Metalurgiei Park
ID Anunt: 14964

Trimite linkul unui prieten pe

440.000 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Calculator Rate
S.U.: 164 mp
Vitrina: 12.01 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 5
An: 2016

Caracteristici

Suprafata utila: 164 mp
Vitrina: 12.01 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
Grad ocupare imobil: 100
An constructie: 2016
Regim de inaltime: P+5E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Bloc de apartamente
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit, cladire birouri
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada conventionala
 • monitorizare video
 • sistem supraveghere
 • sistem de alarma
 • iluminat exterior
 • sensor pentru incendii
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • aer conditionat

Prezentare

Va prezentam un spatiu comercial cu suprafata de 157.71 mp + 6.39 mp terasa + 5 locuri de parcare dezmembrate si amenajate incluse in pret. Locurile de parcare sunt pozitionate in fata spatiului.

Spatiul este localizat stradal, pe Drumul Binelui, la 200 m de Bulevardul Metalurgiei in cel mai mare parc rezidential din Romania, “Metalurgiei Park”. Spatiul este situat intr-o zona cu vad comercial si cu trafic intens atat pietonal cat si auto.

In zona sunt date in folosinta doar in ultimii 3 ani pe o raza de 1.000 m nu mai putin de 150 blocuri noi, vile individuale si duplexuri cu aproximativ 10.000 de locuitori.

Spatiul are inaltimea de 3.5 m si este izolat fonic catre etajul 1, are intrare secundara pe partea din spate a imobilului, printr-o usa prevazuta cu sisteme antiefractie (utila indeosebi pentru aprovizionare sau acces angajati).

Spatiul are ca dotari: sisteme de alarma, supraveghere video, sisteme detectie incendiu, climatizare, centrala termica 24 kW, CCTV, prize voce-date, cablare voce-date, tamplarie aluminiu, tavane casetate, podele placate cu granit, pereti (lavabil San Marco), grupuri sanitare ultra moderne, usi interioare lemn, toate utilitatile (apa/canal, curent electric 2.2 W / 3.8 W, gaze) si finisaje premium.

*Se poate viziona oricand!

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte acest spatiu este amplasat in Bucuresti, Sector 4, zona Metalurgiei Park Residence, la doar 10-12 minute pietonal fata de metroul Aparatorii Patriei si la doar 5 minute fata de noul parc Tudor Arghezi.

Parcul Tudor Arghezi se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism cu lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete sau aparate de fitness.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generose, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Localizarea proiectului este de asemenea excelenta din punct de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu, prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnu Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, in zone centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic.

In zona se regasesc multiple centre comerciale precum: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Carrefour Grand Arena, Selgros, dar si unitati spitalicesti, scoala, gradinita, spatii de joaca, relaxare si parcul Tudor Arghezi.

Pret si modalitati de plata

Pret: 440.000 Euro + TVA 19%

In cazul in care achizitia se face pe persoana juridica platitoare de TVA se poate achizitiona la pretul de 440.000 Euro TVA taxare inversa.

Spatiul este diponibil atat pentru vanzare la pretul afisat mai sus cat si pentru inchiriere la pretul de 18 E/mp lunar + TVA.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 78540 €
max 261800 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie