Teren intravilan, ideal investitie, zona IMGB, Sectorul 4

Sector 4, Soseaua Berceni, Metrou Berceni, Metrou Tudor Arghezi, DNCB
ID Anunt: 65299

Trimite linkul unui prieten pe

2.425.500 euro
(Plus 19% TVA)
Comision 0% cumparator
Suprafata: 22.050 mp
Deschidere: 45 ml
Regim inaltime: P + 4E
Tip: INTRAVILAN
Puz: Da
Calculator Rate

Caracteristici

Suprafata utila: 22.050 mp
Deschidere: 45 ml
Puz: Da
Regim inaltime: P + 4E
Categorie teren: INTRAVILAN
Acces: acces stradal | acces prin spate | acces mixt

Prezentare

Va oferim spre achizitie un lot de teren intravilan excelent, cu suprafata ampla de 22.050 mp, localizat in Sectorul 4, Bucuresti, chiar langa langa fosta platforma IMGB.

Terenul beneficiaza de o deschidere de 45 metri liniari si de o adancime de 501 metri liniari si reprezinta o oportunitate excelenta pentru investitie, deoarece ofera numeroase optiuni pentru valorificare, fiind potrivit atat pentru constructiile rezidentiale cat si pentru cele comerciale.

Proprietatea este incadrata urbanistic in zona M3, conform Planului Urbanistic Zonal al Sectorului 4.  

Terenul dispune de o amplasare foarte buna raportata si la mijloacele de transport in comun, fiind situat la aproximativ 350 m fata de Soseaua Berceni, exact intre cele doua statii de metrou ce apartin Magistralei M2: Berceni si Tudor Arghezi.

Soseaua Berceni este o artera de circulatie modernizata din Sectorul 4 al Capitalei ce dispune de sensuri giratorii si semafoare inteligente, permitand fluidizarea traficului catre si dinspre Comuna Berceni.

Puncte de interes

Terenul prezentat spre vanzare este situat intre Drumul Dealul Istrita si Drumul Dealul Floreni, in Sectorul 4, Bucuresti.

Zona in care este dispusa proprietatea dispune de bulevarde bine dimensionate, care faciliteaza rapid legatura cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului. De asemenea, Soseaua Berceni ofera acces facil spre Centura Bucuresti si catre Autostrada A0, care va conecta autostrazile A1, A2 si A3.

La distanta redusa fata de teren se afla statiile de metrou Berceni si Tudor Arghezi, unde exista o parcare de tip Park&Ride cu 310 locuri disponibile.

Magazin 10 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 10 km

Vecinatati

  • STB
  • metrou
  • restaurant
  • autostrada
  • sosea de centura

Pret si modalitati de plata

Pret teren 22.050 mp: 2.425.500 Euro + TVA

Pret pe mp: 110 Euro

*Proprietatea se vinde de catre o societate comerciala cu capital romanesc si in cazul in care se va achizitiona tot de catre o alta societate este posibila taxarea inversa in ceea ce priveste cota de TVA aferenta pretului.

Aceasta proprietate poate fi achizitionata prin orice tip de credit bancar sau prin plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 10.000.000 €
min 432951.75 €
max 1443172.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Alte anunturi asemanatoare

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.