Apartamente Revandute

Daca esti in cautarea unei locuinte in zona de sud a Bucurestiului, pe langa apartamentele noi, vandute direct de dezvoltator poti lua in considerare si apartamentele revandute.

Desi nu sunt noi, apartamentele revandute iti pot oferi satisfactie totala, transformandu-se rapid in acel spatiu cald si confortabil pe care il numesti acasa.

Iti propunem cele mai bune apartamente aflate la revanzare in zona de sud a Capitalei, in blocuri construite in ultimii ani, cu toate avantajele de care ai putea avea nevoie.

Apartamentele revandute pot oferi o serie de avantaje

Apartamentele revandute pot fi la fel de atractive ca si cele noi, atata vreme cat se afla in blocuri bine construite, care respecta toate regulile impuse de UE in ceea ce priveste rezistenta la cutremure, incendii sau alte pericole.

Un apartament revandut poate oferi urmatoarele avantaje:

  • poate fi deja mobilat, ceea ce inseamna ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa te muti in noua casa, fara niciun fel de investitie suplimentara;
  • poate fi mai atractiv din punct de vedere al costurilor;
  • poate fi mult mai bine conectat la oras (prin mijloace de transport in comun si artiere rutiere), dat fiind faptul ca se afla in cartiere cu comunitate deja formata.

Iti oferim cele mai bune apartamente revandute din sudul Bucurestiului

Zona de sud a Bucurestiului este una dintre cele mai efervescente zone ale momentului. Cu zeci de mii de locuinte construite in ultimii ani, cu investitii majore in infrastructura si perspective excelente pentru viitor, este foarte atractiva pentru toti cei care isi doresc o locuinta ieftina, bine construita si bine conectata.

Piata imobiliara din cartiere precum Metalurgiei, Brancoveanu, Berceni sau Rahova este din ce in ce mai matura si aduce pe piata o multime de apartamente construite dupa cele mai exigente criterii.

Iti propunem apartamente foarte bine construite si foarte bine compartimentate, in cartiere construite cu atentie la detalii. Alegand unul dintre apartamentele din oferta noastra te vei putea bucura de multiple avantaje:

  • preturi foarte atractive, cu comisioane zero pentru cumparator;
  • acces rapid catre mijloace de transport in comun;
  • o infrastructura bine construita, cu acces rutier rapid catre centru;
  • spatii verzi;
  • scoli, gradinite, magazine, etc;
  • compartimentari inteligente, care fac spatiul locativ foarte eficient.

Vrei sa cumperi o locuinta?

La SudRezidential iti propunem spre vanzare doar apartamente in care merita sa investesti, cu perspective excelente pentru viitor, asadar te invitam sa gasesti apartamentul perfect pentru tine si familia ta fara costuri sau comisioane!

Vrei sa vinzi o locuinta noua?

Echipa SudRezidential.ro iti poate facilita acest serviciu contra cost si iti poate asigura in cel mai scurt timp listarea proprietatii tale in reteau noastra, asadar ne poti contacta acum la adresa de e-mail contact@sudrezidential.ro

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.