Apartamente Revandute

Daca esti in cautarea unei locuinte in zona de sud a Bucurestiului, pe langa apartamentele noi, vandute direct de dezvoltator poti lua in considerare si apartamentele revandute.

Desi nu sunt noi, apartamentele revandute iti pot oferi satisfactie totala, transformandu-se rapid in acel spatiu cald si confortabil pe care il numesti acasa.

Iti propunem cele mai bune apartamente aflate la revanzare in zona de sud a Capitalei, in blocuri construite in ultimii ani, cu toate avantajele de care ai putea avea nevoie.

Apartamentele revandute pot oferi o serie de avantaje

Apartamentele revandute pot fi la fel de atractive ca si cele noi, atata vreme cat se afla in blocuri bine construite, care respecta toate regulile impuse de UE in ceea ce priveste rezistenta la cutremure, incendii sau alte pericole.

Un apartament revandut poate oferi urmatoarele avantaje:

  • poate fi deja mobilat, ceea ce inseamna ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa te muti in noua casa, fara niciun fel de investitie suplimentara;
  • poate fi mai atractiv din punct de vedere al costurilor;
  • poate fi mult mai bine conectat la oras (prin mijloace de transport in comun si artiere rutiere), dat fiind faptul ca se afla in cartiere cu comunitate deja formata.

Iti oferim cele mai bune apartamente revandute din sudul Bucurestiului

Zona de sud a Bucurestiului este una dintre cele mai efervescente zone ale momentului. Cu zeci de mii de locuinte construite in ultimii ani, cu investitii majore in infrastructura si perspective excelente pentru viitor, este foarte atractiva pentru toti cei care isi doresc o locuinta ieftina, bine construita si bine conectata.

Piata imobiliara din cartiere precum Metalurgiei, Brancoveanu, Berceni sau Rahova este din ce in ce mai matura si aduce pe piata o multime de apartamente construite dupa cele mai exigente criterii.

Iti propunem apartamente foarte bine construite si foarte bine compartimentate, in cartiere construite cu atentie la detalii. Alegand unul dintre apartamentele din oferta noastra te vei putea bucura de multiple avantaje:

  • preturi foarte atractive, cu comisioane zero pentru cumparator;
  • acces rapid catre mijloace de transport in comun;
  • o infrastructura bine construita, cu acces rutier rapid catre centru;
  • spatii verzi;
  • scoli, gradinite, magazine, etc;
  • compartimentari inteligente, care fac spatiul locativ foarte eficient.

Vrei sa cumperi o locuinta?

La SudRezidential iti propunem spre vanzare doar apartamente in care merita sa investesti, cu perspective excelente pentru viitor, asadar te invitam sa gasesti apartamentul perfect pentru tine si familia ta fara costuri sau comisioane!

Vrei sa vinzi o locuinta noua?

Echipa SudRezidential.ro iti poate facilita acest serviciu contra cost si iti poate asigura in cel mai scurt timp listarea proprietatii tale in reteau noastra, asadar ne poti contacta acum la adresa de e-mail contact@sudrezidential.ro

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie