Apartamenet tip studio, metrou Aparatorii Patriei, Metalurgiei Park

Mall Grand Arena, Aparatorii Patriei, Drumul Binelui, Bd. Metalurgiei
ID Anunt: 62366

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Studio
Etaj: 2
S.U.: 51.52 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 51.52 mp
Suprafata utila + balcon: 46.95 mp
Suprafata construita: 56.28 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: P+9E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane zidite
 • lift
 • interfon
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul tip studio prezentat este disponibil in cadrul proiectului imobiliar Brown Residence Metalurgiei Park, ansamblu rezidential premium din Sectorul 4 al Capitalei, dispus in zona Bd. Metalurgiei, la mica distanta de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Locuinta prezentata este disponibila la etajul 2/9 al imobilului, are suprafata totala de 51.52 mp (cu balcon inclus de 4.57 mp), dispusa printr-o compartimentare moderna, foarte bine optimizata.

Camerele au suprafete vitrate ample ce ofera o luminozitate excelenta si sunt dispuse dupa cum urmeaza: camera de zi si bucatarie deschisa 30.08 mp, dormitor 12.31 mp, baie 4.56 mp si balcon 4.57 mp.

Apartamentul se preda echipat complet, finisat cu materiale moderne, de ultima generatie si dotat cu obiecte sanitare de calitate premium, centrala termica in condensare si tamplarie PVC cu geam tripan.

Puncte de interes

Proiectul rezidential Brown Residence beneficiaza de acces direct din Bd. Metalurgiei prin Strada Drumul Binelui, dar si prin mai multe artere de circulatie secundare, cum ar fi Drumul Jilavei sau Drumul Gilaului.

Imobilul beneficiaza de avantajul accesului rapid catre statia de metrou Aparatorii Patriei care se afla la doar cateva minute de mers pietonal, dar si catre mijloacele de transport in comun (STB 313, 312, 125, 141, 220, N105, 102, 202).

In imediata apropiere a ansamblului rezidential din care face parte locuinta propusa se regasesc centre comerciale mari (Lidl, Kaufland, Auchan, Metro, Carrefour), institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, zone ample de promenada, locuri de joaca pentru copii.

De asemenea, la doar 10 minute de mers fata de imobil se regaseste Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce va fi dublata de catre autoritatile locale.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 15 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 15 minute
Centru 20 minute

Video prezentare

Pret si modalitati de plata

Pret de lista: 67.500 Euro + TVA.

In cadrul ansamblului rezidential se pot achizitiona locuri de parcare supraterane sau acoperite.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Noul Brown Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Str. Turnu Magurele, Metalurgiei Park, Aparatorii Patriei

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse, insotite de parcarile aferente.

Garsoniere duble, Apartamente 2-3 camere
Corp B - Aprilie 2025
Preturi de la 66.500 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.