Apartament 2 camere, Parc Tudor Arghezi, Grand Arena Mall

Bd Metalurgiei, Rond Metro Berceni, Grand Arena Mall, Bd. Metalurgiei
ID Anunt: 55621

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Studio Plus Ideal Residence

 • Parcare subterana
Nr. camere: 2
Etaj: 2
S.U.: 50.35 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 50.35 mp
Suprafata utila + balcon: 54.95 mp
Suprafata construita: 65.94 mp
Compartimentare: decomandat
Regim de inaltime: S+P+8E+9Er
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • incalzire in pardoseala
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sensor pentru incendii
 • sistem fatada mixta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Va prezentam pentru vanzare un apartament cu doua camere, complet decomandat, situat la etajul 2 in ansamblul rezidential Studio Plus Ideal Residence, unul dintre cele mai bune branduri imobiliare care dezvolta si investeste in acest domeniu inca din anul 2008.

Locuinta este complet decomandata, dispune de incaperi spatioase si aerisite si de o suprafata totala de 54.95 mp unde este inclus un balcon cu suprafata de 4.6 mp.

Noul proiect este amplasat in etapa a II-a de dezvoltare a celui mai mare parc rezidential din Romania- Metalurgiei Park Residence, amplasat in Sectorul 4, Bucuresti, la doar 3 minute noul Parc Tudor Arghezi.

Imobilul este edificat pe 9 nivele, dispune de 2 lifturi performante, iar prin colaborarea cu Avalon Romania, renumit membru din domeniul materialelor de constructii, se vor satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de amenajare interioara intrucat se folosesc atat game standard incluse in pretul apartamentului, cat si premium-luxury.

Ansamblul rezidential Studio Plus Ideal dispune de numeroase spatii comerciale amenajate la parterul imobilelor, de locuri de parcare supraterane si subterane, cat si zone verzi amenajate peisagistic.

Imaginile prezentate privind mobilierul, amenajarile interioare, dotarile, cat si variantele de finisare sunt propuneri de amenajare si mobilare ce pot fi executate contra cost, acestea au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari.

Puncte de interes

Imobilul este amplasat intr-o zona dinamica aflata in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei, in Metalurgiei Park Faza II  din imediata apropiere a Bulevardului Metalurgiei, la doar 300 m de parcul Tudor Arghezi.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

Accesul catre ansamblul rezidential se face facil, atat din Bulevardul Metalurgiei cat si din Strada Drumul Binelui, prin artere de circulatie ample, iar contectarea cu zonele centrale ale Bucurestiului se realizeaza in doar cateva minute cu autoturismul personal.

Mijlocul de transport in comun STB (liniile 125, 141, 220, 232, 241, 312, N 105) se regaseste la doar 3 minute de mers fata de imobil si faciliteaza accesul rapid la statiile de metrou din proximitate sau la punctele de interes major: institutii de invatamant, unitati medicale, unitati bancare sau zone de agrement.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 20 minute

Pret si modalitati de plata

Pretul de lista al locuintei este 73.704 euro + TVA .

Pret parcari subterane si acoperite:  7.000 euro + TVA 

Pret parcari supraterane: 4.500 euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Studio Plus Ideal Residence

Studio Plus Ideal Residence

Lidl, Kaufland Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi, Drumul Binelui

Conceptul imobiliar Studio Plus Ideal Residence a fost introdus pe piata imobiliara din Romania inca din anul 2010, cand a inceput dezvoltarea propriilor proiecte imobiliare, cu precadere in zona de sud a Capitalei, in zonele cu potential ridicat din Sectorul 4, Bucuresti.

Garsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere
Aprilie 2025
Preturi de la 51.237 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.