Apartamente 2 camere Metalurgiei

Exista o multime de motive pentru care un apartament cu 2 camere pe Bulevardul Metalurgiei poate fi o achizitie inteligenta.
Bulevardul Metalurgiei este o importanta artera a sectorului 4 din Bucuresti, in jurul careia s-au dezvoltat in ultimii ani o multime de proiecte imobiliare moderne. Intreaga zona rezidentiala rezultata poate fi definita drept moderna, linistita si plina de perspective de viitor pentru cei care locuiesc in ea.

De ce sa cumperi un apartament cu 2 camere Metalurgiei?

Daca iti doresti sa faci o achizitie imobiliara, un apartament cu 2 camere Metalurgiei poate sa fie optiunea ideala. Exista mai multe motive pentru asta:

  • Ofera acces rapid catre centre comerciale si magazine (Lidl, Metro, Carrefour, Jumbo, Auchan, etc);
  • Zona Metalurgiei este bine conectata la oras, oferind numeroase mijloace de transport in comun;
  • Costul unui apartament cu 2 camere in zona este unul atractiv. Desi este intr-o continua dezvoltare, Sudul Bucurestiului se bucura inca de preturi mici pentru locuinte;
  • Este o zona care iti permite sa iesi rapid din oras prin Centura Bucuresti;
  • Exista o multime de proiecte de infrastructura de care te poti bucura in viitor.

Te ajutam sa gasesti cel mai bun apartament cu 2 camere de vanzare in Metalurgiei.

La SudRezidential iti punem la dispozitie zeci de optiuni de apartamente cu 2 camere in Metalurgiei, in asa fel incat sa il poti gasi pe cel perfect pentru tine. Cu o experienta vasta in domeniul imobiliar, te ajutam in toti pasii pe care ii ai de facut pentru achizitie:

  • Gasim impreuna apartamentul perfect;
  • Te ajutam sa gasesti finantare. Iti punem la dispozitie mai multe solutii de creditare, inclusiv rate direct la dezvoltator;
  • Te ajutam sa treci prin tot procesul birocratic mai usor.

Apartamentele pe care ti le propunem sunt moderne, bine construite si foarte bine conectate la facilitatile orasului. Acestea pot fi achizitionate atat pentru a deveni locuinta permanenta, cat si pentru a fi inchiriate, zona fiind una din ce in ce mai solicitata de catre cei care cauta chirii.

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.