Apartament tip studio, metrou Aparatorii Patriei, Bd. Metalurgiei

Aparatorii Patriei, Bulevardul Metalurgiei, Metrou Aparatorii Patriei, Grand Arena Mall
ID Anunt: 59630

Trimite linkul unui prieten pe

Vezi mai multe anunturi din Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Studio
Etaj: 3
S.U.: 43.1 mp
Stadiu: In constructie
Grup sanitar: 1
Balcon: 1

Caracteristici

Suprafata utila: 43.1 mp
Suprafata utila + balcon: 50.3 mp
Suprafata construita: 55.3 mp
Compartimentare: semidecomandat
Regim de inaltime: Ds+P+7E
Structura: beton
Tip imobil: bloc de locuinte mixte
Ziduri Interior: beton, caramida

Finisaje si dotari

 • parchet
 • gresie
 • faianta
 • vopsea lavabila
 • usi de interior
 • usa metalica antiefractie
 • obiecte sanitare
 • geamuri tripan
 • centrala termica apartament
 • calorifere
 • glafuri interior
 • glafuri exterior
 • mana curenta inox
 • balcoane sticla securizata
 • terasa multistrat
 • terasa necirculabila
 • pavaj
 • curte amenajata
 • gazon
 • lift
 • interfon
 • sistem fatada mixta
 • placa de beton peste ultimul etaj

Prezentare

Apartamentul tip studio prezentat face parte din proiectul imobiliar Venus Residence 4, unul dintre cele mai cautate si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, Sectorul 4, Bucuresti.

Proiectul imobiliar dispune de o amplasare excelenta, fiind localizat la numai 900 m fata de statia de metrou Aparatorii Patriei, in zona Bd. Metalurgiei, foarte aproape de parcul Tudor Arghezi.

Proiectul Venus Residence 4 este compus din 5 blocuri cu regim de inaltime Ds+P+7E si cuprinde: apartamente tip studio, apartamente de 2, 3 si 4 camere spatioase si foarte bine compartimentate, insotite de boxe, locuri de parcare pentru rezidenti si vizitatorii acestora, cat si o promenada pietonala cu deschidere catre strada Binelui unde sunt in curs de deschidere magazinele de proximitate amplasate in spatiile comerciale de la parterul imobilelor.

Locuinta prezentata este disponibila la etajul 3/7 si are o suprafata utila totala de 50.30 mp care este distribuita in echilibru, dupa cum urmeaza: living si bucatarie deschisa cu suprafata de 24.50 mp, dormitor luminos de 14.10 mp, baie 4.50 mp si balcon 7.20 mp.

Puncte de interes

Ansamblul rezidential din care face parte aceasta proprietate prezentata beneficiaza de o amplasare excelenta in cadrul Sectorului 4, Bucuresti, fiind pozitionat intre Strada Drumul Binelui si Drumul Jilavei, in proximitatea statiei de metrou Aparatorii Patriei.

Zona ofera conditii de locuit civilizate, avand strazi asfaltate si iluminate nocturn prevazute cu limitatoare de viteza, trotuare ample, iar accesul catre imobil se desfasoara in conditii de deplina siguranta.

Proiectul Venus Residence 4 este localizat intr-o zona dinamica, foarte bine conectata cu centrul Bucurestiului prin artere ample de circulatie, fiind amplasat la doar 8 km distanta fata de Piata Unirii.

Un avantaj important al amplasarii acestui imobil este apropierea fata de centre comerciale mari, dar si fata de puncte de interes precum: parcuri, locuri de joaca multiple, zone verzi amenajate pentru promenada, spatii de agrement.

La doar 5 minute de mers fata de imobil se afla statia STB ce are linii directe (141, 232, 241, 312, 313, N105) catre statiile de metrou din zona, iar in imediata apropiere a imobilului se regasesc centre comerciale mari (Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan și Jumbo), institutii de invatamant, unitati bancare si medicale, restaurante si cafenele.

In proximitatea imobilului se afla Parcul Tudor Arghezi care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare ce urmeaza a fi dublata de catre autoritatile locale, tema principala a acestuia fiind dedicata sportului si relaxarii.

Zona de relaxare din interiorul parcului cuprinde suprafete verzi generoase, mobilier urban modern, o plaja ecologica, spatiu special pentru animalele de companie, cat si o fantana arteziana muzicala ce ofera pe timp de noapte spectacol inedit de lumina si culoare. Parcul pune la dispozitie vizitatorilor si o parcare supraetajata de 150 locuri, iar in apropierea acestuia au fost amenajate 14 terenuri de sport pentru iubitorii de sporturi cu mingea.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 8 km

Pret si modalitati de plata

Pret: 69.000 Euro + TVA

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii solutiei potrivite de finantare si intocmirii dosarului bancar pentru obtinerea creditului necesar achizitiei.

Efectueaza rapid o simulare de credit online accesand linkul atasat si verifica-ti gratuit eligibilitatea: https://simulator.credit24h.ro/

Dinamica preturilor - Cum au evoluat preturile proprietatilor vandute recent

Puteti selecta/deselecta anumite proprietati din grafic

Disclaimer: Datele prezentate in grafic/analiza sunt strict informative si nu au caracter angajant, de orice natura pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL. Datele prezentate reprezinta o medie a pretului de tranzactionare pentru proprietatile aflate in portofoliul Sud Rezidential, a caror valoare nu depaseste o anumita suma stabilita ca valoare maxima de referinta. Informatiile prezentate nu reprezinta o recomandare de a cumpara sau a vinde un imobil, fiind prezentate in scop statistic si informativ. Nu ne asumam raspunderea pentru greselile de afisare sau erori ale sistemelor informatice, care pot afecta oricare dintre informatiile furnizate.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Acest anunt face parte din proiectul rezidential

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Venus Residence 4 – Metalurgiei Park Faza 2

Metalurgiei, metrou Aparatorii Patriei

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

Studio, Apartamente 2 - 4 camere
August 2025
Preturi de la 67.000 Euro

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 0.05 €
max 0.5 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Broker credite Credit24H Credit imobiliar rapid Credite verzi Creditul Noua casa

Alte anunturi asemanatoare

Apartamente noi de vanzare Bucuresti / Ilfov

Trimite Mesaj
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.