Spatiu comercial stradal, 122.7 mp, Metalurgiei, Drumul Binelui

Berceni, Bulevardul Metalurgiei
ID Anunt: 57241

Trimite linkul unui prieten pe

17 euro /mp
(Plus 19% TVA)
Calculator Rate
S.U.: 122.7 mp
Vitrina: 10.5 ml
Inaltime: 3.5 m
Locuri de parcare: 7
An: 2024

Caracteristici

Suprafata utila: 122.7 mp
Vitrina: 10.5 ml
Inaltime spatiu: 3.5 m
An constructie: 2024
Regim de inaltime: S+P+11E
Structura: beton
Compartimentari: beton, caramida, rigips
Tip spatiu: Centru comercial
Destinatie: comercial, magazin, reprezentanta, depozit, cafenea/terasa, restaurant
Incalzire: centrala proprie a imobilului, calorifere, caloriferportprosop

Finisaje si dotari

 • geamuri termopan
 • tamplarie aluminiu
 • sistem fatada ventilata
 • iluminat exterior
 • tavane casetate
 • prize 2.2W/3.8W
 • CCTV
 • prize/cablare voce-date
 • acces secundar
 • usi interior
 • usi antiefractie
 • climatizare

Prezentare

Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial cu suprafata de 122.7 mp, disponibil la parterul unui imobil nou care face parte din proiectul imobiliar Galaxy Park Residence, proiect rezidential premium dezvoltat in Sectorul 4 al Capitalei, zona Bulevardul Metalurgiei, Mall Grand Arena.

Proiectul imobiliar face parte din Metalurgiei Park Residence, primul parc rezidential din Romania dezvoltat inca din anul 2015 pe o suprafata ampla de teren, la doar cateva minute de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Spatiul comercial prezentat spre inchiriere are o vizibilitate foarte buna, cu o vitrina ampla de 10.5 metri liniari si deschidere stradala la Drumul Binelui, una din cele mai tranzitate artere de circulatie din aceasta zona aflata in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei.

Proprietatea beneficiaza de 7 locuri de parcare dezmembrate si amenajate, 6 dintre ele amplasate chiar in fata acesteia, iar un loc parcare pe partea din spate a imoblilului.

Suprafata de 122.7 mp a spatiului comercial beneficiaza de acces dublu (acces principal clienti din Drumul Binelui si acces secundar pentru aprovizionare) si este divizat in 4 incaperi.  

Spatiul dispune de cele mai bune materiale si echipamente folosite in amenajarea interioara, iar aici putem enumera: tamplarie din aluminiu cu geam termopan, CCTV, podele placate cu gresie antiderapanta, pereti acoperiti cu vopsea lavabila, tavane casetate, sistem de incalzire cu pompe de caldura, grup sanitar echipat complet.

Acest spatiu comercial propus spre inchiriere beneficiaza de izolatie fonica spre etajul 1 al imobilului, iar inaltimea acestuia este de 3.5 m.

Puncte de interes

Spatiul comercial este situat intr-o zona rezidentiala ce inregistreaza trafic intens, atat auto cat si pietonal, o zona cu vad comercial insemnat, care se afla inca intr-o dezvoltare continua (avand in vedere amploarea proiectelor imobiliare noi din cea mai dezvoltata zona imobiliara din zona de Sud a Capitalei – Metalurgiei Park Residence).

Imobilul din care face parte proprietatea prezentata este localizat in Sector 4, Bucuresti, cu deschidere stradala la Drumul Binelui, la doar 200 m de Bulevardul Metalurgiei si in imediata apropiere a zonei comerciale compusa din magazinele Kaufland si Lidl. 

Statia STB din Bulevardul Metalurgiei (liniile 125, 141, 220, 232, 241, 312, 313 si N105 ) faciliteaza rapid legatura cu statiile de metrou din zona, iar statia STB ( linia 241) ce se regaseste in fata imobilului face posibil transferul la metrou Aparatorii Patriei in doar 10 minute.

Ansamblul rezidential din care face parte spatiul comercial propus spre inchiriere este amplasat la mica distanta fata de Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, care se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare. De asemenea, la cateva minute fata de imobil se regaseste Patinoarul Berceni Arena, patinoar dezvoltat la standarde inalte de calitate ce va gazdui competitii ale sporturilor pe gheata.

Nu lipsesc din proximitate centrele si galeriile comerciale mari precum: Auchan, Metro, Jumbo, Lidl, Kaufland, Penny, Carrefour, Mega Image sau magazinele cu specific comercial mixt, institutiile de invatamant, unitatile bancare si centrele medicale.

De ce locuiesti in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

 https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Pret si modalitati de plata

Spatiul se inchiriaza la pretul de 17 euro/mp luna + TVA 19%

Se solicita pretul chiriei pentru o luna, ca garantie.

Serviciul de inchirieri al SudRezidential

La Sudrezidential.ro intelegem importanta gasirii proprietatii de inchiriere perfecte, care sa raspunda tuturor nevoilor dumneavoastra, tocmai de aceea, oferim si un serviciu de inchiriere vast , care include o gama completa de servicii de agentie pentru a va ajuta sa gasiti spatiul comercial sau locuinta perfecta.

Serviciul nostru de inchiriere include indrumari complete pe tot parcursul procesului de inchiriere, de la cautarea proprietatilor ce corespund cerintelor dumneavoastra, pana la semnarea contractului de inchiriere.

Pentru a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii posibile am format o echipa de agenti dedicati, care sunt specializati in piata de inchiriere si cu o experienta bogata in gasirea proprietatii perfecte pentru clientii nostri. Acestia vor lucra indeaproape cu dvs. pentru a va intelege nevoile, preferintele si va vor oferi un serviciu personalizat care este adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Serviciul nostru de inchiriere este supus unor comisioane, care sunt gestionate de agentul Sudrezidential.ro, atribuit ofertei dumneavoastra de inchiriere. Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, va rugam sa consultati agentul dumeavoastra, care va fi bucuros sa va explice structura ofertelor noastre si cea a comisionului practicat.

Ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de servicii si sa ne asiguram ca va gasiti casa de inchiriere visata. Daca aveti intrebari sau doriti sa programati o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa va gasiti proprietatea perfecta pentru inchiriere.

De multe ori, inchirierea unui spatiu este mult mai profitabila decat achizitia lui. Daca vrei sa dezvolti o afacere, daca lucrezi remote sau pur si simplu banca nu iti accepta veniturile pentru un credit imobiliar, inchirierea este cea mai buna solutie.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de inchirieri al SudRezidential?

 • Este un serviciu care vine, atat in ajutorul proprietarilor, cat si in ajutorul chiriasilor. Crestem vizibilitatea proprietatilor de inchiriat in Sudul Bucurestiului si ne asiguram ca persoanele care doresc sa inchirieze au acces la cele mai bune oferte;
 • Implica un comision. Spre deosebire de celelalte servicii ale agentiei, cele de inchiriere implica un comision, platit catre SudRezidential in momentul in care se finalizeaza o tranzactie. Comisionul este platit atat de chirias, cat si de proprietar.

Care este valoarea comisionului impus de SudRezidential?

Valoarea comisionului difera in functie de proprietatea inchiriata. Daca esti direct interesat de o proprietate de inchiriat pe care ai gasit-o pe SudRezidential.ro, poti afla toate detaliile privind costurile si procedura de inchiriere contactand agentul ce reprezinta proprietatea.

Atentie

 • serviciul de inchirieri este supus comisionarii;
 • serviciul de inchirieri este un serviciu diferit de celelalte servicii SudRezidential, fiind unul de agentie imobiliara, nu de reprezentare;
 • Comisionul pentru inchirierile duse la bun sfarsit prin SudRezidential este platit atat de cumparator, cat si de vanzator;
 • valoarea comisionului este variabila, in functie de particularitatile fiecarei proprietati;
 • valoarea comisionului poate sa fie aflata prin contactarea directa a agentului ce reprezinta proprietatea.

Timpul tau este important!

Afla in cat timp poti ajunge la locatia ta preferata.

Vezi rute si timp de deplasare

Calculator rate

min 25.000 €
max 1.000.000 €
min 1.0115 €
max 10.115 €
Ani
min 1 an
max 30 ani

Introdu caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi, iar calculatorul iti va afisa intregul context pentru creditul dorit.

Calculeaza acum

* Calculatorul de rate are caracter pur informativ si nu are caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL (www.sudrezidential.ro) sau SudRezidential Broker SRL (www.Credit24h.ro);

* Dobânda DAE utilizata pentru calcul este pur orientativă și poate suferi oricand modificări valorice, în funcție de conditiile pietei financiar-bancare, profilul clientului și a perioadei de finanțare.

* Acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate de catre solicitant. In functie de tipul de credit, institutia de finantare selectata, este posibil ca alte taxe si comisioane sau anumite conditii specifice sa fie aplicabile.

Mai multe detalii pe www.credit24h.ro sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.ro

Cere Oferta
Suna
Locatie

SudRezidential.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a proprietatii imobiliare potrivite. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul anunturilor si pentru a analiza traficul.